Amh si düşük olup dogal yolla hamile kalan varmı

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.
Merhaba hamilesiniz ne güzel sağlıkla gelsin inş amh düşğklüğü varmış sizde de nasıl hamile kalabildiniz

0.07 amh ile ben ilaçsız gebe kaldım.sadece yaptığım incir ve havuç kürüydü.ama bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu.kısmet değilmiş.

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
Eğer istanbul'daysaniz Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaptırabilirsinız. Kadın Doğum bölümüne randevu alıp bebek için tedavi göreceğinizi/gördüğünüzü söyleyin amh değerine baktırmak istiyorum dediğinizde aynı gün kan alınıp 2-3 gün sonra çıkıyor sonuç. Ben de yakın zamanda baktirdim, yaşım 31 amh 1.54 yaşıma göre düşük olduğunu söyledi doktorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar en azından tüp bebek sansiniz var. Ben daha 20 yasindayim fsh 40 amh 0.01 Doktorlardan 100 kere imkani yok lafini duydum. Allahin mucizesine kaldim:( en azinda mutlu bir evliliğim var cok sukur allahima. Allahimdan buna ragmen umidimi kesmiyorum. Sukredin:(

Kızlar en azından tüp bebek sansiniz var. Ben daha 20 yasindayim fsh 40 amh 0.01 Doktorlardan 100 kere imkani yok lafini duydum. Allahin mucizesine kaldim:KK43: en azinda mutlu bir evliliğim var cok sukur allahima. Allahimdan buna ragmen umidimi kesmiyorum. Sukredin:KK43:
Merhaba, benimde bir yakınımın Fsh 58 amh 0.03 çıktı ve kendiliğinden adet görmüyor Siz ilaçsız adet görebiliyor musunuz acaba ve herhangi bir tedavi oldunuz mu? Umarım herşey gönlünüzce olur.

Fsh 70 amh 0.01 le hamile kaldim. Saracoglunun erken menopoz kurunu yapmistim. Bebek gelisemedigi icin gelisimi 6. Haftada kaldigi icin ve kalbi atmadigi icin dun kurtaj oldum. Tavsiyem kur yaparken korunun.

merhaba, benim de fsh değerim 12,75, amh'ım da 0,45 çıkmıştı, bir sonraki ay hamile kaldım canım o 1 ay ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Sakın kendini üzme, olacağı varsa oluyor normal şartlarda bile 1 denemede hamile kalmak çok zorken şimdi çok güzel bir gebelik geçiriyorum ve herhangi bir ilaç kullanmadım. Sana tavsiyem doğal beslenmeye çalış, sigara alkol vs mutlaka uzak dur ve hep olumlu düşün. Olumlu düşünmek çok çok önemli bana da tüp bebek dediler, bir süre kendin dene eğer olmazsa bi kaç ay sonra tüp bebek denersin. O süreçte inşallah olur iyi haberlerini alırız :) S symrnaaa
Kaç yaşındasınız acaba ben 43 yaşındayım benim şansım var mı acaba doğal yolla

Fsh 70 amh 0.01 le hamile kaldim. Saracoglunun erken menopoz kurunu yapmistim. Bebek gelisemedigi icin gelisimi 6. Haftada kaldigi icin ve kalbi atmadigi icin dun kurtaj oldum. Tavsiyem kur yaparken korunun.
Saraçoğlu kür yaparken korunmayı tavsiye etmiyor merak ettim buna dair bir tecrübeniz mi oldu cvp benim için önemli çünkü ben de kürlere başlayacağım

Soyle ki ben 3 aylik kuru bitirdikten hemen sonra hamile oldugumu ogrendim. Ve dr a gittigimde 4. Haftayi bitiriyorsun dedi. Ve hamileligim kalp durmasiyla sonlandi. Neyse ben oyle bir silik cizgi yakalamistim ki yani kimse inanmadi bana ama gidip kan verdigimde 39 cikti kan sonucum. Bu sonuca gore bana 4 haftalik hamilesin deniliyordu ve dogal olarak ben 4 hafta boyunca kurleri kullanmistim. E kurleri kullanirkende hamileyseniz icmeyin diyor. 😯😔 acikcasi ben cok bocalamistim o donem acaba benim yuzumden mi oldu diye hatta instahram hesabindan yazdim kendilerine iletisime gecin dediler mail attim cevap gelmedi. Yani bu benim kendi dusuncelerim. Ikinci kez kendimi toparladiktan sonra dedim videolarla falan ugrasmiyim dedim kendilerini aradim. Urunlerimi aldim. Videolarda yaptigimin aynisiydi. Ama ben korllkudan 1 ay korundum 2. Ayda 20 gun korundum afedersiniz sonra korunmayi kestim. Zaten midem artik cok kotu oldu icemedim. Fakat hormonlarimda ultrasonda gorunen yumurtalarim falanda gayet duzeldi. Fsh 8 lh 10 estradiol 355 prolaktin 10 oldu gittigim doktora ne kadar dogru bilmiyorum hic otlardan bahsetmedim. Dr lar erken menopoz.diyor hocam dedim hayir gayet guzel dedi cocugum olabilirmi acaba dedim olur neden olmasin dedi. Ben amh testi de yaptirmak istiryorum dedim. Koca bir HAYIR dedi. Neyse sevincten gene baslamak istedim otlara ama maalesef midemdwn öldum 😣 devam edemedim.

Bu arada cok saptirmisim hemen yaziyim bana da telefondaki bayan dedi hayir korunmayin dedi. Yalniz videolarda dikkatimi ceken seyler olfu bi bayan kurleri kullanirken hamile kaldim dis gebelik oldu hocam bir digeri kalbi durdu bir digeri dusuk e benimde kalbi durdu. Yani bende bu sefer cok iki arada kaldigimi bilirim. Cok zor bir durum cunku 😔 ben bu sefer korunup ilk kuru bitirdim sayilir bakalim sonuc ne olucak eger olumlu olumsuz bir sey yasarsam mutlaka paylasirim sizlerle. Ama ben nedense guzel seyler olucak diyorum bilmiyorum.

Bir de aklimi su kurcaliyordu. Neden kurle beraber korunmamak! bu kurlerin etkisi bu kadar cabukmu geciyor. Cabuk geciyorsa bebegin gelisimi icin gereken hormonlar dusuk olmamasi gereken hormonlar 😕 Acik konusmak gerekirse Insan devamli icemez bu kurleri cunku ne mide kalir ne bobrek. Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun

Soyle ki ben 3 aylik kuru bitirdikten hemen sonra hamile oldugumu ogrendim. Ve dr a gittigimde 4. Haftayi bitiriyorsun dedi. Ve hamileligim kalp durmasiyla sonlandi. Neyse ben oyle bir silik cizgi yakalamistim ki yani kimse inanmadi bana ama gidip kan verdigimde 39 cikti kan sonucum. Bu sonuca gore bana 4 haftalik hamilesin deniliyordu ve dogal olarak ben 4 hafta boyunca kurleri kullanmistim. E kurleri kullanirkende hamileyseniz icmeyin diyor. 😯😔 acikcasi ben cok bocalamistim o donem acaba benim yuzumden mi oldu diye hatta instahram hesabindan yazdim kendilerine iletisime gecin dediler mail attim cevap gelmedi. Yani bu benim kendi dusuncelerim. Ikinci kez kendimi toparladiktan sonra dedim videolarla falan ugrasmiyim dedim kendilerini aradim. Urunlerimi aldim. Videolarda yaptigimin aynisiydi. Ama ben korllkudan 1 ay korundum 2. Ayda 20 gun korundum afedersiniz sonra korunmayi kestim. Zaten midem artik cok kotu oldu icemedim. Fakat hormonlarimda ultrasonda gorunen yumurtalarim falanda gayet duzeldi. Fsh 8 lh 10 estradiol 355 prolaktin 10 oldu gittigim doktora ne kadar dogru bilmiyorum hic otlardan bahsetmedim. Dr lar erken menopoz.diyor hocam dedim hayir gayet guzel dedi cocugum olabilirmi acaba dedim olur neden olmasin dedi. Ben amh testi de yaptirmak istiryorum dedim. Koca bir HAYIR dedi. Neyse sevincten gene baslamak istedim otlara ama maalesef midemdwn öldum 😣 devam edemedim.
Ben de bu kürleri kullandım şubesinden aldım bana da korunmayı dediler bir zararı olmaz mı dedim hayır dediler ama hamile olduğunuzu anladığımız andan itibaren kesin dediler gerçi kalamadim o ayrı bir şey tedavi gördüm boş gebelik oldu şimdi yine kürlerinden almak istiyorum ama çok kararsızım 😔

Anladigimiz andan itibaren zaten 4 haftalik gebe oluyoruz. Inanin bende cok dusundum tasindim kuru korunarak yapicaktim. Ama artik midem cok kotu oldu bende gastrit oldugu icin dokunmus olabilir. Erken menopoz kurumu almistiniz sizde.

Kendimi bitirdim kafama takmaktan yaşamıyorum sanki bazen iyiyim evet diyorum arkasından çöküşüm daha agır oluyor özel bir doktor buldum şimdi paralı olunca sanki her şeyi para gibi goruyor bu ay ilac verdi bidaha deneyelim diye birinin soyledigi digerini tutmuyor
:( :'(

Back
X