Amh sonuç değişikliği

Durgunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
297
265
103
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce amh testi yaptırdım 1.29 çıkmıştı bu ay tekrar yaptırdım 2.86 çıktı. Tüp bebeğe başlayacaktım bir tane kistim göründüğü için başlayamadım . Sizce niçin böyle çıkmıştır . Benzeri bir durum yaşayan var mı

Amh değerinin değişmeyeceği yazıyor her yerde merak ettim nasıl yükseldiğini benimde düşük

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce amh testi yaptırdım 1.29 çıkmıştı bu ay tekrar yaptırdım 2.86 çıktı. Tüp bebeğe başlayacaktım bir tane kistim göründüğü için başlayamadım . Sizce niçin böyle çıkmıştır . Benzeri bir durum yaşayan var mı
Arı sütü falan mı kullanmıştınız acaba?

Arı sütü falan mı kullanmıştınız acaba?
Hiç birşey kullanmadım . Zaten her ay yumurtlamam da iyiydi 3-4 tane olurdu . Doktoruma söyledim ilk sonucun yanlış olduğunu ikincinin daha güvenilir olduğunu söyledi . Ama siz yine de kullanın kalite olarak çok etkiliyor

Yaşınız kaç. Benim de 2 sene evvel 2.28 çıkmıştı. Geçen sene 2.69 çıktı. Bu sene baktırmadım bilmiyorum. Ama sizin fark baya ciddi, çok garip

Herşey geçen hafta rutin kontrolde değerlerimi kontrol etmem ile başladı amh 0.18 acil tüp bebek dediler 😢
Ümitsiz olmayın daha kötü değerlerle kendiliğinden hamile kalanları görüyoruz. Hem gebelik için gerekli olan da bir sperm ve bir yumurta değil mi ? İçinizi ferah tutun beslenmenize dikkat edin ve iyi bir merkeze başvurup tüm tahlillerinizi tekrar yaptırın

Hiç birşey kullanmadım . Zaten her ay yumurtlamam da iyiydi 3-4 tane olurdu . Doktoruma söyledim ilk sonucun yanlış olduğunu ikincinin daha güvenilir olduğunu söyledi . Ama siz yine de kullanın kalite olarak çok etkiliyor
Laboratuvar önemli diyorlar.sizin yumurta sayınız da güzelmiş maşallah.tedavide misiniz şu anda?

Back
X