Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz de tekrar baktırın ben artık laboratuarlara güvenemiyorumAmh değerinin değişmeyeceği yazıyor her yerde merak ettim nasıl yükseldiğini benimde düşük
Arı sütü falan mı kullanmıştınız acaba?Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce amh testi yaptırdım 1.29 çıkmıştı bu ay tekrar yaptırdım 2.86 çıktı. Tüp bebeğe başlayacaktım bir tane kistim göründüğü için başlayamadım . Sizce niçin böyle çıkmıştır . Benzeri bir durum yaşayan var mı
Bence siz de tekrar baktırın ben artık laboratuarlara güvenemiyorum
Hiç birşey kullanmadım . Zaten her ay yumurtlamam da iyiydi 3-4 tane olurdu . Doktoruma söyledim ilk sonucun yanlış olduğunu ikincinin daha güvenilir olduğunu söyledi . Ama siz yine de kullanın kalite olarak çok etkiliyorArı sütü falan mı kullanmıştınız acaba?
Ümitsiz olmayın daha kötü değerlerle kendiliğinden hamile kalanları görüyoruz. Hem gebelik için gerekli olan da bir sperm ve bir yumurta değil mi ? İçinizi ferah tutun beslenmenize dikkat edin ve iyi bir merkeze başvurup tüm tahlillerinizi tekrar yaptırınHerşey geçen hafta rutin kontrolde değerlerimi kontrol etmem ile başladı amh 0.18 acil tüp bebek dediler![]()
Laboratuvar önemli diyorlar.sizin yumurta sayınız da güzelmiş maşallah.tedavide misiniz şu anda?Hiç birşey kullanmadım . Zaten her ay yumurtlamam da iyiydi 3-4 tane olurdu . Doktoruma söyledim ilk sonucun yanlış olduğunu ikincinin daha güvenilir olduğunu söyledi . Ama siz yine de kullanın kalite olarak çok etkiliyor
Evet şu an tedavideyim sonuç bekliyorum . Dilerim Rabbim isteyen herkese nasip ederLaboratuvar önemli diyorlar.sizin yumurta sayınız da güzelmiş maşallah.tedavide misiniz şu anda?
Evet şu an tedavideyim sonuç bekliyorum . Dilerim Rabbim isteyen herkese nasip eder
Amin inşallah tedaviniz hayırlı olur,tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallahEvet şu an tedavideyim sonuç bekliyorum . Dilerim Rabbim isteyen herkese nasip eder