Yani acaba sınırdamı diye dusundum de.İyi bir değer endişelenmene gerek yok. Yumurta rezervin iyi durumda
Sınıra yakınmıyım yani1 in altinda olmasi sıkıntı.bi sorun yok bence
Hayir bence iyi bi deger.kafana takma sakinSınıra yakınmıyım yani
Tmm tesekkur ederimHayir bence iyi bi deger.kafana takma sakin
Sınırda değilsin 1 in altında sorun oluyor. Benim amh 0.10Yani acaba sınırdamı diye dusundum de.
Anladim insallah sizde yükseltirsinizSınırda değilsin 1 in altında sorun oluyor. Benim amh 0.10
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama rezerv yükselmez. 1 in altında olunca değerlerin çok önemi yokAnladim insallah sizde yükseltirsiniz
Burda yükseltenleri okumuştum ama sizde deneseniz keci boynuzu falan yemisler sanirimTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama rezerv yükselmez. 1 in altında olunca değerlerin çok önemi yok
Kürler vs denedim 2 kez doğal yolla gebe kaldım, bebeklerin kalbi durunca kürtaj oldum. Yumurta kalitesizliğinden dedi doktorlar. Şimdi de yumurta donasyonu sürecine giriyoruzBurda yükseltenleri okumuştum ama sizde deneseniz keci boynuzu falan yemisler sanirim
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahKürler vs denedim 2 kez doğal yolla gebe kaldım, bebeklerin kalbi durunca kürtaj oldum. Yumurta kalitesizliğinden dedi doktorlar. Şimdi de yumurta donasyonu sürecine giriyoruz
Hamile kalabildiniz mi bu değerle yaşım 30 amh 1.2 doktorlar çok korkuttuSınırda değilsin 1 in altında sorun oluyor. Benim amh 0.10
Yaşım 25 amh 0.03 tup bebek sürecine girdim yoğun tedavi sırasında 1 sene sonra kendiliğinden doğal hamile kaldım şuan 31 haftalık gebeyim. Hiç korkmayınHamile kalabildiniz mi bu değerle yaşım 30 amh 1.2 doktorlar çok korkuttu
Etmez miyim, Allahin sevindirdiklerinden ol insallah Kubra. Son bekleyislerin olsun yüzün gülsün. Rabbim kimseye aratmasın ama değerin yaşına göre gayet iyi fakat fshta cok önemli eger fsh yüksekse biraz daha zorlaşır işler. Fakat yaşına göre rezerv durumun gayet iyi hic hiccc korkulcak bişey yok sen Allaha sığın sıranı bekle. Mevla neylerse güzel eylerÇikolata k8stim var ameliyat olacam rezerv düşermiş 0.5 E düşse acaba kalirmiyim doğal yolla diye düşündümçok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ismim kübra bana da dua eder misiniz ne olur
Aminnn Rabbim razı olsun sizden ;( fsh 10Etmez miyim, Allahin sevindirdiklerinden ol insallah Kubra. Son bekleyislerin olsun yüzün gülsün. Rabbim kimseye aratmasın ama değerin yaşına göre gayet iyi fakat fshta cok önemli eger fsh yüksekse biraz daha zorlaşır işler. Fakat yaşına göre rezerv durumun gayet iyi hic hiccc korkulcak bişey yok sen Allaha sığın sıranı bekle. Mevla neylerse güzel eyler
Fsh yüksek, lütfen güvendiğin bi doktorla uygun bulunan tedaviye yönel imkansız asla değil cok zor da değil ama tedavi edilmeli. Korkma Allaha sığın tedavine başlaAminnn Rabbim razı olsun sizden ;( fsh 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?