Aşılama Amh sonucu hakkinda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Arkadaslar asilamam tutmamisti amh bakildi yasim 24 amh 2.6 cikmis daha doktora gostermedim bu konuda bilgisi olan varmi benim bi bilgim yok sizce sonuc nasil iyimi kotumu biri beni aydinlatirsa cok sevinirim

Amh değeri ilk defa duydum. Ama inşallah herşey istediğiniz gibi olur mevlam gönlünüzdekini nasip eder.

Burda yükseltenleri okumuştum ama sizde deneseniz keci boynuzu falan yemisler sanirim
Kürler vs denedim 2 kez doğal yolla gebe kaldım, bebeklerin kalbi durunca kürtaj oldum. Yumurta kalitesizliğinden dedi doktorlar. Şimdi de yumurta donasyonu sürecine giriyoruz

Hamile kalabildiniz mi bu değerle yaşım 30 amh 1.2 doktorlar çok korkuttu
Yaşım 25 amh 0.03 tup bebek sürecine girdim yoğun tedavi sırasında 1 sene sonra kendiliğinden doğal hamile kaldım şuan 31 haftalık gebeyim. Hiç korkmayın

Çikolata k8stim var ameliyat olacam rezerv düşermiş 0.5 E düşse acaba kalirmiyim doğal yolla diye düşündüm çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ismim kübra bana da dua eder misiniz ne olur

Etmez miyim, Allahin sevindirdiklerinden ol insallah Kubra. Son bekleyislerin olsun yüzün gülsün. Rabbim kimseye aratmasın ama değerin yaşına göre gayet iyi fakat fshta cok önemli eger fsh yüksekse biraz daha zorlaşır işler. Fakat yaşına göre rezerv durumun gayet iyi hic hiccc korkulcak bişey yok sen Allaha sığın sıranı bekle. Mevla neylerse güzel eyler

Aminnn Rabbim razı olsun sizden ;( fsh 10

Aminnn Rabbim razı olsun sizden ;( fsh 10
Fsh yüksek, lütfen güvendiğin bi doktorla uygun bulunan tedaviye yönel imkansız asla değil cok zor da değil ama tedavi edilmeli. Korkma Allaha sığın tedavine başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…