Aşılama Amh sonucu hakkinda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim tup bebege maddiyat yok rabbim goruyor faiz le de is yapmsk istemiom insallah rabbim yuzumuzu guldurur

Insallah canim tup bebege maddiyat yok rabbim goruyor faiz le de is yapmsk istemiom insallah rabbim yuzumuzu guldurur
Devlet hastaneleri karşılıyor tup bebeği 3 defa. Hic bisey yapamazsan bunu yap.35 yaş sınırı var en azından hakkın varken kullan

Hamile kalabildiniz mi bu değerle yaşım 30 amh 1.2 doktorlar çok korkuttu
Merhaba 2 kez doğal yoldan gebe kaldım 9 ve 10. Haftalarda kalp atışı durdu kürtaj oldum. Doktorlar tüp bebek veya normal yoldan şansım %3 dedi bizde yumurta Donasyonuna karar verdik. Sizin değeriniz yüksek endişe etmeyin. Düzenli adet oluyor musunuz?

Yaşım 25 amh 0.03 tup bebek sürecine girdim yoğun tedavi sırasında 1 sene sonra kendiliğinden doğal hamile kaldım şuan 31 haftalık gebeyim. Hiç korkmayın
Bu çok umut verici bir haber sizi tebrik ederim :) adetiniz düzenli miydi? Fsh kaçtı?

kaç kez denedin tüp bebek canım. bizlere de dua et nolur. pztsi aşılamam var. Allah yüzüme baksın sağlıklı bebeğim olsun inşallah. sen de sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallah

kaç kez denedin tüp bebek canım. bizlere de dua et nolur. pztsi aşılamam var. Allah yüzüme baksın sağlıklı bebeğim olsun inşallah. sen de sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallah
1 tup bebek yaptim kimyasal gebelik oldu ama 4 defa yumurta toplandi yumurta çıkmadığı için. 2 ci tüp bebek içinde 3 defa toplama yapıldı bi ay ara verdim ilaclar yan etki yaptı o ay hamile kaldım. Eger hamile kalmasaydim 3 ay daha toplanacakti cok sukur nasip etti mucizemi Allâh. Rabbim daha fazla aratmasın sizide inşallah bu son imtihaniniz olsun

merhaba benim değerlerim şu şekil cıktı acaba nasıl bilginiz varmı fsh :7,29 lh : 3,24 e2: 95,84 amh :0,7 yaş 35 adet kanamam idrardan sonra lavaboya akıyor onun harici pek kanamam olmuyor

merhaba benim değerlerim şu şekil cıktı acaba nasıl bilginiz varmı fsh :7,29 lh : 3,24 e2: 95,84 amh :0,7 yaş 35 adet kanamam idrardan sonra lavaboya akıyor onun harici pek kanamam olmuyor
Amh düşük fsh normal sayılır adetiniz düzenli mi?

amh düşük canım gebelik düşünüyorsan hiç zaman kaybetyme

evet düzenli her ay adet oluyorum 10 yıldır adetim sadece lavaboda idrardan sonra akıyor normal şartlarda peçete koysam 3 veya 5 damla anca geliyor bu şekil 4 gün sürüyor

erken menopoz başlangıcı olabilir canım tedaviye başla

doktor sonuçlarımın iyi olduğunu erken menepoz veya menepozla alakası olmadığını ve bu sonuçlara göre normal yoldan çocuk sahibi olmak istiyorsan başlayabilirsiniz dedi bende karamsar kaldığım için buraya yazdım sizlere

erken menopoz başlangıcı olabilir canım tedaviye başla
doktor sonuçlarımın iyi olduğunu erken menepoz veya menepozla alakası olmadığını ve bu sonuçlara göre normal yoldan çocuk sahibi olmak istiyorsan başlayabilirsiniz dedi bende karamsar kaldığım için buraya yazdım sizlere

AMH Seviyesi Düşük Çıkarsa Ne Olur?
Üreme sağlığı açısından AMH testinde değerlerin düşük çıkması kadındaki yumurta sayısı düşüklüğünü gösterir. 1’in altındaki değerler acele et yumurta bitiyor anlamını taşır.

AMH sonucu düşük çıkan ve anne olmak isteyen kadınların zaman kaybetmemeleri gerekmektedir. Yumurta dondurma bu aşamada gebelik şansını korumak için önerilen yöntemlerden biridir.

Ortalama 38 yaşından önce yapılan AMH testi normal değerleri 2.6 – 6.8 ng /ml olarak gözlemlenmiştir. Fakat polikistik over olan kişilerde AMH testi değeri 6.8 ng /ml den daha yüksek seviyede bulunmuştur.

bende araştırdığıma göre oyle olduğu için kafam karıştı gittiğim hastanede güzel bir hastane büyük doğum ankarada doktorun böyle demesi üzerine diyecek sözüm yoktu benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…