Devlet hastaneleri karşılıyor tup bebeği 3 defa. Hic bisey yapamazsan bunu yap.35 yaş sınırı var en azından hakkın varken kullanInsallah canim tup bebege maddiyat yok rabbim goruyor faiz le de is yapmsk istemiom insallah rabbim yuzumuzu guldurur
Merhaba 2 kez doğal yoldan gebe kaldım 9 ve 10. Haftalarda kalp atışı durdu kürtaj oldum. Doktorlar tüp bebek veya normal yoldan şansım %3 dedi bizde yumurta Donasyonuna karar verdik. Sizin değeriniz yüksek endişe etmeyin. Düzenli adet oluyor musunuz?Hamile kalabildiniz mi bu değerle yaşım 30 amh 1.2 doktorlar çok korkuttu
Bu çok umut verici bir haber sizi tebrik ederim :) adetiniz düzenli miydi? Fsh kaçtı?Yaşım 25 amh 0.03 tup bebek sürecine girdim yoğun tedavi sırasında 1 sene sonra kendiliğinden doğal hamile kaldım şuan 31 haftalık gebeyim. Hiç korkmayın
kaç kez denedin tüp bebek canım. bizlere de dua et nolur. pztsi aşılamam var. Allah yüzüme baksın sağlıklı bebeğim olsun inşallah. sen de sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallahEtmez miyim, Allahin sevindirdiklerinden ol insallah Kubra. Son bekleyislerin olsun yüzün gülsün. Rabbim kimseye aratmasın ama değerin yaşına göre gayet iyi fakat fshta cok önemli eger fsh yüksekse biraz daha zorlaşır işler. Fakat yaşına göre rezerv durumun gayet iyi hic hiccc korkulcak bişey yok sen Allaha sığın sıranı bekle. Mevla neylerse güzel eyler
1 tup bebek yaptim kimyasal gebelik oldu ama 4 defa yumurta toplandi yumurta çıkmadığı için. 2 ci tüp bebek içinde 3 defa toplama yapıldı bi ay ara verdim ilaclar yan etki yaptı o ay hamile kaldım. Eger hamile kalmasaydim 3 ay daha toplanacakti cok sukur nasip etti mucizemi Allâh. Rabbim daha fazla aratmasın sizide inşallah bu son imtihaniniz olsunkaç kez denedin tüp bebek canım. bizlere de dua et nolur. pztsi aşılamam var. Allah yüzüme baksın sağlıklı bebeğim olsun inşallah. sen de sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallah
Adetim hic bi zaman 2 gün şaşmazdı hep günü gününe olurdum. Fsh için cok emin değilim ama 4 olması gerekiyorduBu çok umut verici bir haber sizi tebrik ederim :) adetiniz düzenli miydi? Fsh kaçtı?
Fsh çok iyi adetin geçikmemesi de bir artı. Bnm fsh en son 26 flndıAdetim hic bi zaman 2 gün şaşmazdı hep günü gününe olurdum. Fsh için cok emin değilim ama 4 olması gerekiyordu
Allah yardimciniz olsun insallahFsh çok iyi adetin geçikmemesi de bir artı. Bnm fsh en son 26 flndı
Benim pek bi bilgim yok canimmerhaba benim değerlerim şu şekil cıktı acaba nasıl bilginiz varmı fsh :7,29 lh : 3,24 e2: 95,84 amh :0,7 yaş 35 adet kanamam idrardan sonra lavaboya akıyor onun harici pek kanamam olmuyor
Amh düşük fsh normal sayılır adetiniz düzenli mi?merhaba benim değerlerim şu şekil cıktı acaba nasıl bilginiz varmı fsh :7,29 lh : 3,24 e2: 95,84 amh :0,7 yaş 35 adet kanamam idrardan sonra lavaboya akıyor onun harici pek kanamam olmuyor
evet düzenli her ay adet oluyorum 10 yıldır adetim sadece lavaboda idrardan sonra akıyor normal şartlarda peçete koysam 3 veya 5 damla anca geliyor bu şekil 4 gün sürüyorAmh düşük fsh normal sayılır adetiniz düzenli mi?
merhaba benim değerlerim şu şekil cıktı acaba nasıl bilginiz varmı fsh :7,29 lh : 3,24 e2: 95,84 amh :0,7 yaş 35 adet kanamam idrardan sonra lavaboya akıyor onun harici pek kanamam olmuyor
evet düzenli her ay adet oluyorum 10 yıldır adetim sadece lavaboda idrardan sonra akıyor normal şartlarda peçete koysam 3 veya 5 damla anca geliyor bu şekil 4 gün sürüyor
erken menopoz başlangıcı olabilir canım tedaviye başla
doktor sonuçlarımın iyi olduğunu erken menepoz veya menepozla alakası olmadığını ve bu sonuçlara göre normal yoldan çocuk sahibi olmak istiyorsan başlayabilirsiniz dedi bende karamsar kaldığım için buraya yazdım sizlere
bende araştırdığıma göre oyle olduğu için kafam karıştı gittiğim hastanede güzel bir hastane büyük doğum ankarada doktorun böyle demesi üzerine diyecek sözüm yoktu benimdeAMH Seviyesi Düşük Çıkarsa Ne Olur?
Üreme sağlığı açısından AMH testinde değerlerin düşük çıkması kadındaki yumurta sayısı düşüklüğünü gösterir. 1’in altındaki değerler acele et yumurta bitiyor anlamını taşır.
AMH sonucu düşük çıkan ve anne olmak isteyen kadınların zaman kaybetmemeleri gerekmektedir. Yumurta dondurma bu aşamada gebelik şansını korumak için önerilen yöntemlerden biridir.
Ortalama 38 yaşından önce yapılan AMH testi normal değerleri 2.6 – 6.8 ng /ml olarak gözlemlenmiştir. Fakat polikistik over olan kişilerde AMH testi değeri 6.8 ng /ml den daha yüksek seviyede bulunmuştur.
bende araştırdığıma göre oyle olduğu için kafam karıştı gittiğim hastanede güzel bir hastane büyük doğum ankarada doktorun böyle demesi üzerine diyecek sözüm yoktu benimde
[/QUO
32 yaşındayım bende fsh 9.31 çıktı amh bakılmadı adetlerim düzenli ve kanamamda 5 gün sürer.ona rağmen bir dr menopoz başlangıcı dedi 1 ay sonra tekrar başka dr gittim yok öyle bir şey dedi..eğer menopozdan söz edecek olursa 1 pedi kirletmeme düzensiz adet olma war mı sende dedi bende yok dedi tamm o zamn sorun yok dedi cyclo prognova diye bir ilaç verdi 2 ay kullan gebeliği kolaylıştırması için..dedi o yüzden sende prof veya doç git istersen bir dr sabit kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?