Amh testi yaptıranlar bakabilir mi?

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
Kızlar fsh değerimde yükselme olduğu için yumurta rezervimin azalmasından korkuyorum. Amh testi sanırım en net yanıtı veriyormuş bu konuda. Önceden pko geçmişim de oldu, şuan yok şükür. Sağlık ocakları da amh testi yapmıyor. Özel bi tıp merkezinde yaptırmak istesem aşağı yukarı ne kadardır ücreti? Bilen var mı? Pko geçmişi olan birinde amh kaçlarda ise normal kabul edilir? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum

Bana 150 lira dediler canım. Vazgeçtim yaptırmaktan. Pco luyum ben de

Pco luyum canım. Genelde lh im yüksek olur ama ben hormon baktirmadan kendim istemistim. Fiyatını öğrenince Vazgeçtim

Pco luyum canım. Genelde lh im yüksek olur ama ben hormon baktirmadan kendim istemistim. Fiyatını öğrenince Vazgeçtim
bende de lh normal fsh biraz yüksek. burda bülent beye mesaj yazmıştım, amh testi yapılmalı dedi. ama dediğiniz gibi fiyat verirlerse yaptıramam ben de

Degisiyordur muhtemelen her yerde ücretler. Hakkımızda hayırlısı..

Ben devlette yaptırdım 13 çıkmıştı pko yani.

Ben devlette yaptırdım 13 çıkmıştı pko yani.
ben devlete gitmek istemiyorum açıkçası, çünkü o zaman doktora da gitmem lazım. direk testi yaptırmak istiyorum. pko da yüksek mi çıkarmış ?

ben devlete gitmek istemiyorum açıkçası, çünkü o zaman doktora da gitmem lazım. direk testi yaptırmak istiyorum. pko da yüksek mi çıkarmış ?
Aynen pko da yüksek çıkıyo normal aralığı tam hatırlamıyorum ama 2-4 galiba

Uskudar Anadolu Hastanesinde yaptirdim. Yanlis hatirlamiyorsam 70 lira gibi bir seydi. Direkt laboratuvarda yaptirdim.

Uskudar Anadolu Hastanesinde yaptirdim. Yanlis hatirlamiyorsam 70 lira gibi bir seydi. Direkt laboratuvarda yaptirdim.
ben de bir tıp merkezine soracağım. inşallah bu civarlarda derler de yaptırabilirim. teşekkür ederim

En uygun fiyatı 150 .Ben geçen sene 150 ye baktirmisyim bu sne 250 dediler gittiğim hastanede. Ama baktirmanizda fayda var. Amh düşükse eğer çok sıkıntı pcos a benzemez bu is fsh kaç çıkmıştı sizin ?

Mwrhana ben özel bi hastanede 80 tl yaptırmıştım. 7.49 çıkmıştı. Pko var tabi birde.

canim ben ozel hastaneye gidiyorum doktora doktor ultrasonda yumurtalarin az test yapalim dedi ben kan testine 22 lira vermistim canim ve degerim 0.34 cikti yani yumurtalarim azaliyormus ama yasin itibariyle cok takilicak bir konu degil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…