Amh testi yaptıranlar bakabilir mi?

Ben 28

yasindayim amh 0.33 benimde. 27 aydır bebegimiz olmuyor iki tüp bebek yaptırdık oda olmadı. Ciddi bi sorun bu bizim için bence başka bi doktorla görüş mutlaka zaman bizim için çok önemli çünkü
sonucta gelisen yumurtalarin var her ay bakiyor yaaa hsg cektirdim ben o yuzden 3 ay daha verdi olmazsa eger ondan sonra asilama falan onlara basliycak bu doktorum cok iyi benim bir doktora gittim o bana hicbirsey soylememisti

sonucta gelisen yumurtalarin var her ay bakiyor yaaa hsg cektirdim ben o yuzden 3 ay daha verdi olmazsa eger ondan sonra asilama falan onlara basliycak bu doktorum cok iyi benim bir doktora gittim o bana hicbirsey soylememisti
Hsg den dolayı bekletti anladım.canım benimde doktorum 6 ay bekletmisyi

ilk gittigim doktor bunu soylememisti yeni evliyim diye alttan ultrasonla muayene etti hicbirsey demeden gonderdi 6 ay bekle dedi bende salak gibi bekledim olmayinca bu gittigim doktor tek tek saydi bidr innmadi yas itibariyle belki donemseldir dedi ondan sonra amh yaptirdi dusuk cikti ve diger gittigim doktor esimde sorun oldugunu soylemisti megerse sorun bendeymis iste ne kadar uzulmustum o zaman 2 yumurtam vardi bu ay insaallah tutar bakalim

Ultroasonla adetin 3. Günü saydı mi yumurtalarını ve kaç tane çıktı canım. Beni de tam 13 ay oyalamisti gittiğim doktorlar sonra başka bir doktora gittim adam gibi bir muayene oldum ki amh 0.3 muş yumurtam olurmuyor bile kendiliğinden. Boşu boşuna o kadar ay umutlanmisim. Şimdi gerçeği biliyorum tüp bebek için hazırlanıyorum tekrardan çünkü normal yolla olmadığından emin oldum.

yok cnm bn adetm btr btmz gttm saydi 5 folikul vardi si ayni boyuttydi 2 yumutam glsmsti yni degerlndrin dedi

Merhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?

Referans aralığına da bakıldığında gayet normal görünüyor .. 1 den aşağısı sıkıntı yukarı olunca halloluyor da aşağı olunca olmuyor malesef ki. Fsh a baktirmismiydiniz

Hayır canım baktırmadım,benim anlamadığım benim referans aralığım direkt 1,18 den başlamasıydı teşekkürler :)

Ben üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım Geçen ay 4 çıktı yaptırın mutlaka önemli bir test

yok cnm bn adetm btr btmz gttm saydi 5 folikul vardi si ayni boyuttydi 2 yumutam glsmsti yni degerlndrin dedi
Canım öncelikle folikul sayın az kendiliğinden yumurtan oluştuğu için hemen tüp bebeğe gecilmeyeceginden 6 ay hsg sebebiyle bekle demiştir doktorun bende hsg çekindiğim zaman 6 ay bklemistim ama kndiliginden gebelik oluşmadığı için tüp bebeğe geçtim. 3. Yu yaptıracağım inşallah tedavime başladım ve bu konuda çok şey okudum çok doktorla görüştüm sakin ha aşılama yaptırma over rezervi az olan hastaya aşılama yapilmaz sana eğer asil ama öneren bir doktorum varsa doktor unu değiştir mutlaka hemde. Bizim sıkıntımız yumurtanın az oluşu kadarda kalitesiz oluşu. Ben de bi doktorun gazına gelip aşılamaya başladım boşu boşuna umutlandim kadın rahim kalinligina bile bakmadı 5 mm iken aşılama yapacaktı ki 8 mm aşağısına kesinlikle yapilmaz. Öyle duktorlar alacakları komisyona bakarlar sadece. Bizlerin yumurtası kalitesiz genelde içi boş çıkıyor ve asilamada yumurtanın dolu olup olmadığı bilinmiyor sadece spermler seçilmiş sperm oluyor o kadar . Belki yumurtalar boş o yüzden aşılama çok mantıksız. Bize tüp bebek doğru bir tedavi çünkü yumurtanın dolu mu boş mu hangi kalitede olduğu sadece tüp bebekte anlaşılıyor ce arastirildinda amh si düşük hastalarda aşılama uygulanan bir tedavi yöntemi değil. Nerden baksan 1200 tl + 745 tl de ilaç parası geçen sene şubatta denemistik biz boşu boşuna param gitti..

Ben baktırmadım amh. Çünkü fsh 9.48 ken 7.79 a inmiş 1 ay sonra. Ondan bi önceki de 6.42 ydi. Demekki fsh oynayabilen bi hormon. O yüzden çok takılmamak lazım. Şimdi klomen kullanıyorum çatlatma yapılacak, o şekilde deneyeceğiz

cnm doktorum daha once tup bebek merkezinde calismis 3 ay bekle dedi bana tamam dedim gecen ay gittim ben artik beklemek istemiyorum dedim bekliceksin asilama yapamam dedi 6 ayda bekleyemem ben hem zaman geciyor hem yas geviyor genc anne olmak varken neden bekleyeyim butun imkanlarimi kullanmak istiyorum insaallah seninde bebegin tutar canim

Cnm benim fsh 8.8 cikti. Ve ben az adet gordugum icin doktora gittim suphelenmistim birseylerin yolunda gitmedigini. Ayrica adet duzenimde bosuldu. Amh testinden ne doktor bahsetti ne de ben istedim. Doktordan istesem yaparmi?? Yoksa ozeldemi yaptiriliyor??

Benim fikrim kadın dogumcuya değilde tüp bebek merkezine gitmenden yana. İnşallah sende bi an önce anne olursun . Durumumuz çok zor çok emek verip acele davranmak zorundayız. Hakkımızda hayırlısı inşallah canim

Şimdi vajinal usg ila yani alttan folikul. Sayımı yaptıysa doktorun ve sıkıntı gorunmugorsa amh ya gerek görmemiştir . Fsh normal çünkü yüksek olduğu zaman amh baktiriyor doktorlar ama fsh aydan aya değişen bir değer . Bence adetin 3. Günü bi folikul sayımı yaptırıp içini rahatlatabikirsin

bilmiyorum canim yaaa bekle dedi bakalim bekleyeyim bende ama o sure icindede birsey olacagini dusunmuyorum ben

bilmiyorum canim yaaa bekle dedi bakalim bekleyeyim bende ama o sure icindede birsey olacagini dusunmuyorum ben
Pozitif ol canım belkide olur . Bende o 6 ay boyunca olmayacak ışte boşuna 6 ay gitti omrumden deyip durdum tabi olmadı gene de ama sürekli olumsuz düşündüğüm içinde olabilir . Yasin kaç bu arada genç olduğun için de şansın var bir tane yumurtanın oluşsa oda sağlıklı olsa yetecek .İyi beslenmek gerek kalite için ben çok dikkatli besleniyorum yumufyam çok az ama kaliteli çıkıyor tedavide. İnşallah bu kez de kaliteli olur. Sende poİtif ol inşallah tedaviye bile gerek kalmadan gebelik oluşur

Ay benim de adetim birkaç aydır az geliyor. Düzensizlik yok ama azaldı. Fsh en son 7.79 çıktı. Yüksek mi ki? Rezerv azalıyorsa kötü. Ama bende yumurtlama oluyor progesterona baktırdım, sende yumurtlama oluyor mu? Amh doktor yapabiliyor herhalde, ama devlet hastaneleri dışında pahalı bir test sanırım

25 yasindayim cnm biraz dikkat ediyotum beslenmeme cnm su siralar hatta hic abur cubur bile yemiyorum denebilirim bir diyet programina gordim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…