Amh testi yaptıranlar bakabilir mi?

En uygun fiyatı 150 .Ben geçen sene 150 ye baktirmisyim bu sne 250 dediler gittiğim hastanede. Ama baktirmanizda fayda var. Amh düşükse eğer çok sıkıntı pcos a benzemez bu is fsh kaç çıkmıştı sizin ?
9.48 çıkmıştı. Ama bu ay adetin 3.günü tekrar baktırdım 7.89 çıktı. Herhalde iniş çıkış yapabilen bir hormon. Bu yüzden amh den vazgeçtim

Kizlar en son hamileligimde bakilmisti benim de (9. Haftada kalbi durdu bebegimin)

Fsh 1.13 bana da cok dusuk gelmisti normal mi sizce? 6 haftalikken bakilmisti

Kizlar adetken vajinal ultrason yapiliyor duymussunuzdur.
Doktor o ultrason sirasinda yumurtaliklarda bulunan folikulleri sayiyor.
Bu da yumurtalik rezervi hakkinda fikir veriyor.
Amh yaptirmazsaniz bu sekilde yapabilirsiniz.

adetliyken olması şart mı peki canım ?

Kizlar en son hamileligimde bakilmisti benim de (9. Haftada kalbi durdu bebegimin)

Fsh 1.13 bana da cok dusuk gelmisti normal mi sizce? 6 haftalikken bakilmisti
düşük olması iyi ama, sanırım sizinki de baya düşük

adetliyken olması şart mı peki canım ?
Evet canım adetin üçüncü günü bakılmaksızın zorunda. Amh o folikullerin salgiladigi hormon. Ama önemli olan folikul sayisi dir yani ultrasonla attan iyi bir muayene yaptırmanın gerekir amh yerine

9.48 çıkmıştı. Ama bu ay adetin 3.günü tekrar baktırdım 7.89 çıktı. Herhalde iniş çıkış yapabilen bir hormon. Bu yüzden amh den vazgeçtim
Asıl önemli olan zaten folikul sayisi canım amh bir tahmin kaç folikul un olduğunu tahmin ediyor güya zaten folikul de doğurganlık şansını öğrenmek için bakılıyor. Bence testi bos vermek gerek ben bi kez yaptırmıştm daha sonra gerek duymadım folikul saydiriyorim arasira

Acaba labaratuvar degerleriyle alakali bir durum olabilir mi diye dusundum bir an.

Referans degerleri: 027-4.20 arasiydi, benimde 1.13 cikmisti
Tabi laboratuvar a göre değişiyor olabilir . Ama genel referans aralığı doktorlara göre 4-9 dur. Nerde gösterirseniz göster sonucu mesela 12 tehlikeli bir rakamdır bu laboratuvar a göre degerlendirilmez. Bence fsh öbür adetinde başka hir yerde yaptir

canim ben ozel hastaneye gidiyorum doktora doktor ultrasonda yumurtalarin az test yapalim dedi ben kan testine 22 lira vermistim canim ve degerim 0.34 cikti yani yumurtalarim azaliyormus ama yasin itibariyle cok takilicak bir konu degil dedi
Nasıl yani amh 0.34 ve yaşından dolayı takılma mi dedi ? Yaşınız kaç acaba çok merak ettim

Nasıl yani amh 0.34 ve yaşından dolayı takılma mi dedi ? Yaşınız kaç acaba çok merak ettim
25 yasindayim canim erken menopoz dedi ama net bir tarih veremem 40 gas ustu olsaydin evet su zamanda menoloza girecektib derdim ama suan icin cok takilma dedi

2 ser 2 ser atiyorum gunurtalari ama dollenmiyorlar nedense 15 aydir bebegimiz olmuyor

canim adet disindada bakiliyor ona benim doktor bakip dusuk gordugunde suphelendi

Ben 28
25 yasindayim canim erken menopoz dedi ama net bir tarih veremem 40 gas ustu olsaydin evet su zamanda menoloza girecektib derdim ama suan icin cok takilma dedi
yasindayim amh 0.33 benimde. 27 aydır bebegimiz olmuyor iki tüp bebek yaptırdık oda olmadı. Ciddi bi sorun bu bizim için bence başka bi doktorla görüş mutlaka zaman bizim için çok önemli çünkü

adetliyken zor olmuyor mu vajinal ultrason ?

amh düşük çıkan arkadaşlar fsh larınız kaç çıkmıştı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…