- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 53
- 44
- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
merhaba arkadaşım birşey sorucam bende soğan kürünü 2 gün içebildim bıraktım adet 2. günü başlanıyor yumurtlama günlerinde bırakılıyor takriben 12-14 gün falan sürüyor ama devam edemedim.Soğan kürü hamile olmadığından emin olduğun zaman yapmalısın. Adetten 5 gün önce belli oluyor bende gebelik. Baktım Yok adetin 2.-3. Gününe kadar yapıyorum mesela. Çok güzel söktürüyor adeti. Ama yumurtlama zamanı yapmamalısın onu. Rahimi inceltip adeti söktürme etkisi var.
Ben senelerdir araştırdım bu kürleri . Doktorların bazısı olmaz dedi Sağlıklı Doğum yaptım çok şükür: sonra yine ve ardından yeniden hamile kaldım. Erken Doğum oldu onlar . Demek ki istersek oluyor. Biraz emek vermek lazım . İmkansız diye bişey Yok. Doktorların lafı o. Sana umut oldumsa ne mutlu bana. @Mavili hatun
merhaba arkadaşım birşey sorucam bende soğan kürünü 2 gün içebildim bıraktım adet 2. günü başlanıyor yumurtlama günlerinde bırakılıyor takriben 12-14 gün falan sürüyor ama devam edemedim.
benim sormak istedğim hayıt ve aslanpençesini beraber mi yapmak lazım ne zaman başlayalım , aslanpençesini kullandım tek başına ama devamlı değil dedikleri gibi fsh değerini biraz düşürüyor.. Nezmana başlamak lazım ne kadar süre yapalım.
Yarın alıp başlıyvam hemen canım sağolasın adete 1 günüm var bnm fsh normal çıkıyor zaten amh düşük inşallah banada şifa olurSoğan kürü hamile olmadığından emin olduğun zaman yapmalısın. Adetten 5 gün önce belli oluyor bende gebelik. Baktım Yok adetin 2.-3. Gününe kadar yapıyorum mesela. Çok güzel söktürüyor adeti. Ama yumurtlama zamanı yapmamalısın onu. Rahimi inceltip adeti söktürme etkisi var.
Ben senelerdir araştırdım bu kürleri . Doktorların bazısı olmaz dedi Sağlıklı Doğum yaptım çok şükür: sonra yine ve ardından yeniden hamile kaldım. Erken Doğum oldu onlar . Demek ki istersek oluyor. Biraz emek vermek lazım . İmkansız diye bişey Yok. Doktorların lafı o. Sana umut oldumsa ne mutlu bana. @Mavili hatun
Senin kaç değerler?Yarın alıp başlıyvam hemen canım sağolasın adete 1 günüm var bnm fsh normal çıkıyor zaten amh düşük inşallah banada şifa olur
Önümde tek bir adet donemi kaldı, eger olmazsa aslında gitmek ıstemyrm ama tupbebek o ıgnelerle nasıl basedıcem bılmıorum o sebeple vitamin falan alıodum ama aslnpencesı 1-2ay once 10-15gun ıctım onuda bir ark ısrar ettiği için.. 9 olan fsh bu ay 7.5 olmus bunu denicem ama hayıtıda dydm ayrı ayrı mı yapıp aynı zamanda mı ıcılmelı cok tesekkurler cevabın için.. Sogan kurunu mide sıkıntısından devam edemedim aslanpençesi en azından rahatsız etmediMerhaba. Hamile kalana kadar ara vermeyin yapın. Hayıt ve aslanpençesi aynı suda demlenemeZ. Ayrı ayrı demlenip içilecek ve her gün içilecek. Kesinlikle fsh düşürüyor böylece kaliteli yumurtlama sağlanıyor. Son gebelikten önce doktora gitmiştim fsh 15 çıktı yumurtalıklar iyi görünüyor aslanpençesi iç dedi ilk kez gittiğim bir doktor. Ara vermeden kullandım ve 3 ay sonra hamile kaldım . Ben hiç ara vermedim. Ve arı sütü bal polen her gün kullandım.
Kürün faydasını görmek için en az 3 ay kullanmalısınız
Önümde tek bir adet donemi kaldı, eger olmazsa aslında gitmek ıstemyrm ama tupbebek o ıgnelerle nasıl basedıcem bılmıorum o sebeple vitamin falan alıodum ama aslnpencesı 1-2ay once 10-15gun ıctım onuda bir ark ısrar ettiği için.. 9 olan fsh bu ay 7.5 olmus bunu denicem ama hayıtıda dydm ayrı ayrı mı yapıp aynı zamanda mı ıcılmelı cok tesekkurler cevabın için.. Sogan kurunu mide sıkıntısından devam edemedim aslanpençesi en azından rahatsız etmedi
Benim fsh yanlış hatırlamıyorsam 6 gibi bi rakamdı amh 0,65 doktorda şaşırmıştı orantısız diyeSenin kaç değerler?
Benim fsh yanlış hatırlamıyorsam 6 gibi bi rakamdı amh 0,65 doktorda şaşırmıştı orantısız diye
Gerçekten mi ama çok yapıyorum doktor erken menopoz dedi inşallah Allah doldursun kucaklarımızıDeğerlerin mükemmel hiç stress yapma.
Benim fsh yanlış hatırlamıyorsam 6 gibi bi rakamdı amh 0,65 doktorda şaşırmıştı orantısız diye
Evet canım düşük zor ihtimal doğal yolla hamile kalmak için ama tabi bu değerle bebeği olanda çok Allah inşaşlah nasip eder hepimizeAmh dusuk epey bence ve bildigim kadariyla amh duzeltmenin bir yolu yok. Amh degeri yumurts rezervimizi gosteriyor hatta asagi yukari menapoz yasi hakkinda bile bilgi veriyormus. Yaniltmak istemem tabi. Fsh hakkinda hic bilgim yok.
Hergğn yeni bişey öğreniyoruz hiç biyere güven yok sonuç güzel doğal yolla kalırsın inşallahCanım ben fsh ve amh özelde baktırdım fsh 20 amh 0.4 çıktı dr çok kötü dedi devlet hastanesine gidip yaptırdım fsh 8 amh 1.7 çıktı vajinal ultrasonda da gayet iyi yumurtalarım vardı eşim askerde olduğu için deneyemedik tabi ama bana devletteki doktorum bu tür tahlilleri devlette yaptırmaya özen göster demişti
Evet canım düşük zor ihtimal doğal yolla hamile kalmak için ama tabi bu değerle bebeği olanda çok Allah inşaşlah nasip eder hepimize
O zaman benim annemde geç girdi ğnşallah öyle olur :) daha çok erken senin için sen ne için doktora gittin valla zor durumlar gerçekten tüp bebeğe başlıycam bu ay inşallah ilk ve son olurDeger dusuk olsada onun bize verdigi veri azalarak devam edecek olmasi ama sen bu surede yumurtlamaya devam ettigin icin normal bir kadin gibi ztn hamile kalma sansin var. sadece cok uzun yillarca oluruna birakmamak icin tup bebek diyorlar ki cunku bu degerimiz iniste yani azalarak devam edicek ardindan menapoza girecegiz. (Anladigim ve arastirmalarimla cikarttigim sonuc bu) bu arada soyle soylym benim amh 4 ama 5 aydr gebelik yok. Yani bence zaten amh in yuksek olmasida hop die gebelik olcak die bi veri vermiyor. Sadece doktor yumurta rezervin guzel acele etme oluruna birak fln diyo.. ki bizim ailede ztn annem ve ananem gec menapoza girmis insanlar. Eger ekstra bir rahatsizlgmz yok ise anne yasina +2 -2 gibi bir yasla giriyormusuz
Amin Allah razı olsun canım benimHergğn yeni bişey öğreniyoruz hiç biyere güven yok sonuç güzel doğal yolla kalırsın inşallah
O zaman benim annemde geç girdi ğnşallah öyle olur :) daha çok erken senin için sen ne için doktora gittin valla zor durumlar gerçekten tüp bebeğe başlıycam bu ay inşallah ilk ve son olur
İnşallah inşallah bu ay ertelendi doktorum burda olmayacakmış bldahaki adette inşallah doktorlar 1 yıl dolmadan tedavi vermiyorlar aslımdaBen 4. Ayda klomen ve cat ignesine basladim cunku bu ay 5, ayim klomenle ikinci deneme. Yumurta takibi yaptiriyorum bir yandan. Birdahaki ayda hsg cektirmeyi dusunuyorum. Insallah guzel haberlerini alda hepimize umut ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?