Gebeliğe Hazırlık Amh testi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım faydası olmaz mı umut hep bize o kürü bende yaptım ama rakı koymamıştım onu ilk defa duydum yeterki Allah nasip etsin işte inşallah bizimde yüzümüz Güler sanada bi bebiş daha gelir

Selam canım faydası olmaz mı umut hep bize o kürü bende yaptım ama rakı koymamıştım onu ilk defa duydum yeterki Allah nasip etsin işte inşallah bizimde yüzümüz Güler sanada bi bebiş daha gelir
Amin canim benim insallah benim dualarim önce bebek isteyenlere sonra kendime oldu her zaman için. Yalniz değiliz diye bir kitabi var orda yazıyor baya birşeyler var kendi yaşadıklarını anlatmis cok etkilenmistim tum yazilanlari da denemeye niyetlenmistim bu buhardan fayda gören cok olmuş instagramdan bak ebru destana baya da mesaj atan var kürleriniz sayesinde hamile kalan cok kadin var

Eklentiler

• Screenshot_20191015-220227_Instagram.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 47

Eklentiler

• Screenshot_20191015-220532_Instagram.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65
İnceliycem canım sağol bugün hayıt çayı ve testere dişli Aslan pençesi çayına başladım birer bardak içiyorum inşallah şifa olur bi yandan korkuyorum fsh düşürüyormuş benim zaten normal diye ama bakalım nolcak hepsi üst üste gelmesin

Canim yanlis bilgilendirmek istemem ama en yuksek fsh 10 olmasi gerek cok altinda mi birde hayıt ic mutlaka cok faydaliymis bende seneler önce agnucaston kullanmıştım hayit ozlu bitkisel bir ilac

Canim yanlis bilgilendirmek istemem ama en yuksek fsh 10 olmasi gerek cok altinda mi birde hayıt ic mutlaka cok faydaliymis bende seneler önce agnucaston kullanmıştım hayit ozlu bitkisel bir ilac
Çok düşük değil canım 6 ya da 7 gibi bi rakamdı yani zaten normaldi dahada düşürmiyim demek istedim bitki çaylarıyla inşallah şifa olur

Kizlar bu hormon testini normalde saglik ocaklarinda yaptrsak olurmu o sonucuda gidiecgmz ozel doktora gostersek olurmuki

Çok düşük değil canım 6 ya da 7 gibi bi rakamdı yani zaten normaldi dahada düşürmiyim demek istedim bitki çaylarıyla inşallah şifa olur
Yok canim bence degerin iyi sen yumurta kaliteni yükseltecek birşeyler yap onemli olan bir tane yumurtan olsun ama kaliteli olsun. Ari sutu bal polen cig badem cig findik karistir ama poleni fazla koy mesela ben rahat bir avuc koymustum hatta yerken biraz zorgeldi yemeesi birtatli kasigi yiyodum baya çiğniyordum. Hem senin yumurtan kaliteli olur hemde eşinin spermleri güçlenir

Amh hormon testimi tam bilmiyrm yok bikere yaptrdm hormom testide doktr bida yapalm demisti hastanede uzak onun ickn sordm

Hepsini göz kararı mı karıştırıyım canım ayrı ayrı alıp

Gule gule buyutun. Yalniz öküz denecek 1 durum yok, 21. Gunde kan testinde bile gebelik cikmaz ki belki daha yerlesmemisti bile. Doktorun tespit edememesi cok normal.

Gule gule buyutun. Yalniz öküz denecek 1 durum yok, 21. Gunde kan testinde bile gebelik cikmaz ki belki daha yerlesmemisti bile. Doktorun tespit edememesi cok normal.
Beni başından atti bu ay bi yumurta takibi yapalım diyebilirdi nerden biliyor yumurtam olmadigini karalar bağlatarak gönderdi beni. Ayrıca rahim duvarinin kalinlasmasindan hamile olduğunu anlayabiliyorlar. Size göre söylencek birsey olmayabilir ama bana göre var demek ki işini layığıyla yapsaydı bende gayet guzel hitab edebilirdim

Siz kaç gün kullanımıştınız? Yumurtlamayı görünce yemeyi bıraktınız mı?
Kist olduğunu Dr mu söyledi ssiz mi anladınız?

Tekrar kesişti yollarımız:)
Bi gelişme oldu mu? Güncel amh, Fsh değerin kaç?

Ya ne kadar acımasız kar ya,insanın yüzüne yüzüne de böyle söylenir mi?
Banada Dr benzer dedi,tüple bile olmaz diye.
O an ne hissedeceğiniz hiç düşünmüyorlar.

Hayıt ve aslan pençesi çayını hangi gün başlayacağımız önemli m adet öncesi/ sonrası?
Benimde fsh yüksek, nasıl düşürürüm?
Kaç ayda sen düşürdün?
Ya yollarımız bayağı bayağı kesişiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…