Gebeliğe Hazırlık Amh testi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sogukkahve35

Kün fe yekün
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
837
497
23
33
İzmir
Özel hastanelerde güvenli ve doğru sonuç verir mi? Hastaneyi aradığımda 2 güne çıkar diyor sonuç merak ettim

Verime canım neden vermesin çok arada kalırsan tekrarlatırsın adet döngün kaç günde bir

Ahm olcumunun yapilmasi sart veya yaygin mi? 34 yasinda olmama ragmen gittigim 2 doktor da bu hormon testini istemedi. Ultrasonla yumurtaliklarima bakip adetlerin duzenliyse rezerv sikintin yoktur dediler ama israrci olmali miyim bilmiyorum.

Ahm olcumunun yapilmasi sart veya yaygin mi? 34 yasinda olmama ragmen gittigim 2 doktor da bu hormon testini istemedi. Ultrasonla yumurtaliklarima bakip adetlerin duzenliyse rezerv sikintin yoktur dediler ama israrci olmali miyim bilmiyorum.
Canım bende 1 sene doktora gittim hiç biri bakmadı yaşım 27 fsh normal diye son gittiğim doktor istedi ve baya düşük çıktı sonuç aşılamada 2 yumurtam oldu büyüdü çatladı şükür ama tutmadı fakat yinede bu test en önemli testlerden biri yumurta rezervi bu testte ortaya çıkar

Aynı şekilde düzenli günü gününe adet oluyorum ovulasyon testleri ile her ay yumurtlamayı takip ediyorum. 2 senede 2 kez amh ölçümü yapıldı Fakültede ki doktorum öylesine istemiş. İlkinde 0,6 çıktı hamile kaldım. Ertesi sene 0,3 çıktı hamile kaldım. Kalbi durdu 19 haftada suni sancı ile Doğum yaptım. Bu sene amh ölçtürmedim ama doktor usg de rezerv iyi dedi. Nasıl anlıyorlar anlamadım. Bu sene 0,1 olmuştır kesin. Yine deneyeceğim ben

Böyle demek bana inanılmaz umut oldu arkadaşım demek düşük çıksada Hamile kalma şansımız var bunun belirtsi adette yoğun kanama ve kısa adet döngüsü olabiliyormuş

Böyle demek bana inanılmaz umut oldu arkadaşım demek düşük çıksada Hamile kalma şansımız var bunun belirtsi adette yoğun kanama ve kısa adet döngüsü olabiliyormuş

Neyin belirtisi anlamadım . Dediğim gibi usg de yumurtalık rahim yumurtlama gayet ideal görünüyor bende . Ama sonuçlar fena. 4 Bebek kaybettim bende pıhtılaşma var. Doğum yaptım sağlıklı. Yine yapacağım pes etmek Yok

Amh düşük çıkınca onun belirtisi. Allah yardım etsin zor durumlar benimde 3 yıldır hiç gebelik olmadı tüp bebek düşünüyorum şimdi

Yazı iç ferahlatıcı doktorlar çok acımasız olabiliyor bana direk menapoza giriyorsun demişti yumurtlama olduğu halde

Hem denizinkizi34 'un yasadiklari, hem de paylastigi yazi amh yaniltici olabilir gibi gosteriyor. Zaten reglden sonra hsg cektirecegim, sonra ocak ayina kadar denemek yine olmazsa asilamaya baslamak istiyorum o yuzden ahm diye israr edip belki de moralimi bozmamin anlami yok sanirim.

Mavili hatun senin rezervin 3 yil once cok dusuk olsaydi artik menapoz belirtileri baslamaz miydi? Bu konuyu pek bilmiyorum ama 3 yil kisa bir sure degil.

Yazı iç ferahlatıcı doktorlar çok acımasız olabiliyor bana direk menapoza giriyorsun demişti yumurtlama olduğu halde
Canım İkinci ölen bebekten sonra aşırı stress üzüntü yaptım sonra hormon tahlilli yaptık bana doktorun dediği şu oldu; “artık istesende olmaz menapoza giriyorsun tüp bebek bile denemeni tavsiye etmem zaman ve para kaybı senin için!! Tesadüfen hamile kalsan da hemen düşük yaparsın yumurtan kalitesiz”
Daha yeni bebeğim ölmüş harap olmuşum bitmişim. Bunu duyunca kendimi yüksek biryerden atsamda içimdeki acıyı beden acısı hafifletse diye düşündüm o kadar yüreğim kanadı düşün.
Neyse ben doktordan çıktım adet oldum ve o ay hamile kaldım. Ama korkudan kimseye diyemedim.
Ve sağlıkla doğdu miniğim.
Sonra ne oldu biliyor musun ? Ben Bebek doğduktan sonra fakülteye kontrole gittim amh 0,6 çıktı. Emziriyordum. Prolaktin yüksekti troit başladı bende. Doğumdan 6-7ay sonra bir iki gün lekelenme oldu sonra adetim gelmedi. Eyvah dedim menapoza girdim adet olamıyorum.
Ve sürpriz bir şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Ama bu defa sevinemedim çünkü bebeğim çok küçüktü.
Neyse 20 haftaya yakın yaşadı bebeğim ve bi gün sancılandım rahim açılmış dediler bebeği kaybettim.
Aradan 2 ay geçti fsh 15 amh 0,3 çıktı . Nasılsa olmaz istesekte dedik ve ben bu mart ayında hamile olduğumu öğrendim. Bir oğlum olacaktı adını Mirza koyacaktım. Diğer ölen bebeklerim de erkekti Rabbim onların acısını hafifletecek kucağıma alacaktım bebeğimi. Bebeğimi Koklayınca unutacaktım, ölen kardeşlerinin minicik mezarlarını. Benim Melek bebeğimin 17. Haftada kalbi durdu kan akışı zayıflamış diyorlar gelişimi biraz azalmış. Üzgünüm çok. Ama umutsuz değilim.
Mucizelere inanıyorum . Sende İnan. Doktora gittim Doğumdan sonra rakamları boşver dedi bana . Senin usgde herşey normal adet döngüsü de öyle. O zaman imkansız olamaz.
Ben inanıyorum. Üzülmek sadece bize zarar verir

Ovulasyon testi ilemi hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…