- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Canım bende 1 sene doktora gittim hiç biri bakmadı yaşım 27 fsh normal diye son gittiğim doktor istedi ve baya düşük çıktı sonuç aşılamada 2 yumurtam oldu büyüdü çatladı şükür ama tutmadı fakat yinede bu test en önemli testlerden biri yumurta rezervi bu testte ortaya çıkarAhm olcumunun yapilmasi sart veya yaygin mi? 34 yasinda olmama ragmen gittigim 2 doktor da bu hormon testini istemedi. Ultrasonla yumurtaliklarima bakip adetlerin duzenliyse rezerv sikintin yoktur dediler ama israrci olmali miyim bilmiyorum.
Aynı şekilde düzenli günü gününe adet oluyorum ovulasyon testleri ile her ay yumurtlamayı takip ediyorum. 2 senede 2 kez amh ölçümü yapıldı Fakültede ki doktorum öylesine istemiş. İlkinde 0,6 çıktı hamile kaldım. Ertesi sene 0,3 çıktı hamile kaldım. Kalbi durdu 19 haftada suni sancı ile Doğum yaptım. Bu sene amh ölçtürmedim ama doktor usg de rezerv iyi dedi. Nasıl anlıyorlar anlamadım. Bu sene 0,1 olmuştır kesin. Yine deneyeceğim benAhm olcumunun yapilmasi sart veya yaygin mi? 34 yasinda olmama ragmen gittigim 2 doktor da bu hormon testini istemedi. Ultrasonla yumurtaliklarima bakip adetlerin duzenliyse rezerv sikintin yoktur dediler ama israrci olmali miyim bilmiyorum.
Böyle demek bana inanılmaz umut oldu arkadaşım demek düşük çıksada Hamile kalma şansımız var bunun belirtsi adette yoğun kanama ve kısa adet döngüsü olabiliyormuşAynı şekilde düzenli günü gününe adet oluyorum ovulasyon testleri ile her ay yumurtlamayı takip ediyorum. 2 senede 2 kez amh ölçümü yapıldı Fakültede ki doktorum öylesine istemiş. İlkinde 0,6 çıktı hamile kaldım. Ertesi sene 0,3 çıktı hamile kaldım. Kalbi durdu 19 haftada suni sancı ile Doğum yaptım. Bu sene amh ölçtürmedim ama doktor usg de rezerv iyi dedi. Nasıl anlıyorlar anlamadım. Bu sene 0,1 olmuştır kesin. Yine deneyeceğim ben
Böyle demek bana inanılmaz umut oldu arkadaşım demek düşük çıksada Hamile kalma şansımız var bunun belirtsi adette yoğun kanama ve kısa adet döngüsü olabiliyormuş
Evet amh düşük olunca bu belirtiler olabiliyorNeyin belirtisi? Dusuk rezervin mi?
Amh düşük çıkınca onun belirtisi. Allah yardım etsin zor durumlar benimde 3 yıldır hiç gebelik olmadı tüp bebek düşünüyorum şimdiNeyin belirtisi anlamadım . Dediğim gibi usg de yumurtalık rahim yumurtlama gayet ideal görünüyor bende . Ama sonuçlar fena. 4 Bebek kaybettim bende pıhtılaşma var. Doğum yaptım sağlıklı. Yine yapacağım pes etmek Yok
Yazı iç ferahlatıcı doktorlar çok acımasız olabiliyor bana direk menapoza giriyorsun demişti yumurtlama olduğu haldeNeyin belirtisi anlamadım . Dediğim gibi usg de yumurtalık rahim yumurtlama gayet ideal görünüyor bende . Ama sonuçlar fena. 4 Bebek kaybettim bende pıhtılaşma var. Doğum yaptım sağlıklı. Yine yapacağım pes etmek Yok
Canım İkinci ölen bebekten sonra aşırı stress üzüntü yaptım sonra hormon tahlilli yaptık bana doktorun dediği şu oldu; “artık istesende olmaz menapoza giriyorsun tüp bebek bile denemeni tavsiye etmem zaman ve para kaybı senin için!! Tesadüfen hamile kalsan da hemen düşük yaparsın yumurtan kalitesiz”Yazı iç ferahlatıcı doktorlar çok acımasız olabiliyor bana direk menapoza giriyorsun demişti yumurtlama olduğu halde
Amh hep sabitmis gun onemli degil ama Fsh degisiyor ve ikisinin oranina bakiyorlar galiba. O yuzden dongunun 2. veya 3. gunu gitsen daha iyi olabilir.Amh testi icin adet bitimi gibi bir zaman araniyor mu ?
Ovulasyon testi ilemi hamile kaldınız?Aynı şekilde düzenli günü gününe adet oluyorum ovulasyon testleri ile her ay yumurtlamayı takip ediyorum. 2 senede 2 kez amh ölçümü yapıldı Fakültede ki doktorum öylesine istemiş. İlkinde 0,6 çıktı hamile kaldım. Ertesi sene 0,3 çıktı hamile kaldım. Kalbi durdu 19 haftada suni sancı ile Doğum yaptım. Bu sene amh ölçtürmedim ama doktor usg de rezerv iyi dedi. Nasıl anlıyorlar anlamadım. Bu sene 0,1 olmuştır kesin. Yine deneyeceğim ben
EvetOvulasyon testi ilemi hamile kaldınız?
Tşk ederim kullandığınız kür, vitamin varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?