- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Evet canım doktorları anlayamıyoruz işte her seferinde yumurtamda olmuştu ama test sonuçları kötü çıkmıştı hsgden hiç korkma bende çok korktum buradaki yazılara bakarak İnan abartıldığı kadar değil tabi biraz ama az inşallah iyi sonuçlar alırsınHemdenizinkizi34 'un yasadiklari, hem de paylastigi yazi amh yaniltici olabilir gibi gosteriyor. Zaten reglden sonra hsg cektirecegim, sonra ocak ayina kadar denemek yine olmazsa asilamaya baslamak istiyorum o yuzden ahm diye israr edip belki de moralimi bozmamin anlami yok sanirim.
Mavili hatun senin rezervin 3 yil once cok dusuk olsaydi artik menapoz belirtileri baslamaz miydi? Bu konuyu pek bilmiyorum ama 3 yil kisa bir sure degil.
Amin amin canım inşallah sende zor zamanlar geçirmişsin ama bundan sonrası güzel olsun inşallah sen bana cidden umut oldun demek hamile kalınabilir diyorum şimdiSize Umut olsun die uzun uzun yazdım. Umudunuzu yitirmeyin her eZan vakti dua edin. Rabbim kucağınızı tez zamanda doldursun yüreğinizi serinletsin inşallah ❤ Hayırlı evlat nasip etsin bizlere
Tşk ederim kullandığınız kür, vitamin varmıydı
Amin amin canım inşallah sende zor zamanlar geçirmişsin ama bundan sonrası güzel olsun inşallah sen bana cidden umut oldun demek hamile kalınabilir diyorum şimdi
En kısa zamanda kucağımıza alırız inşallahEvet boşa atmadım kürleri denedim. Hayıt suyu yaptım yapması zor gelince agnucaston içtim. Testeredişli aslanpençesi içtim her gün.
Q10 aldım gratiste indirimdeydi. Aksu vitalin arı sütü bal poleni her gün aç karnına birer tahta kaşıkla yedim. Omega 3 aldım. Bunlar yumurta kalitesini arttırıyor. Test ettim onayladım :) şimdi yine deniyorum. Ovulasyonla takip ediyorum .
En kısa zamanda kucağımıza alırız inşallah
Ben de omega 3, coq 10 ve d vitamini aliyorum. Hormonlari bozar diye kurlere cesaret edemedim ama bal polenini deneyecegim. Tesekkurler tavsiye icin.Evet boşa atmadım kürleri denedim. Hayıt suyu yaptım yapması zor gelince agnucaston içtim. Testeredişli aslanpençesi içtim her gün.
Q10 aldım gratiste indirimdeydi. Aksu vitalin arı sütü bal poleni her gün aç karnına birer tahta kaşıkla yedim. Omega 3 aldım. Bunlar yumurta kalitesini arttırıyor. Test ettim onayladım :) şimdi yine deniyorum. Ovulasyonla takip ediyorum .
Testeredişli aslan pençesi fsh düşürüyor yumurtlamaya yardımcı oluyor.Ben de omega 3, coq 10 ve d vitamini aliyorum. Hormonlari bozar diye kurlere cesaret edemedim ama bal polenini deneyecegim. Tesekkurler tavsiye icin.
Maşallah gayet güzel çıkmış. Hep aynı yerde yapmak lazım diyolar ben fakültede yaptırdımamh yi 2 sefer 2 bilindik devlet hastanesinde yaptirdim. ikisi de baya farkli cikardi. biri 1.07 digeri 2.86...
o nedenle ben bu tahlile de cok guvenemedim.
bana da amh sabitti degismez demislerdi. o nedenle farkli sonuclar alinca sasirmistim. ilk 1.07 cikinca dogal yolla bebek olmaz demislerdi. sonra baska yere gittik. orda da 2.8 kusurdu. ama esime kisir dediler sperme gore. sonra ozelde sperme bakildi sadece sayi az dendi baska sorun yok dendi. sukur kendiliginden de kizim geldiMaşallah gayet güzel çıkmış. Hep aynı yerde yapmak lazım diyolar ben fakültede yaptırdım
İlk 0,6 sonraki sene 0,3 çıktı. Aradan bir buçuk sene geçti yaptırmaya korkuyorum . Zaten yumurtlamam her ay kendiliğinden oluşuyor çok şükür. Bende destekliyorum vitamin ve kürlerle. Yoksa menapoza doğru hızla yuvarlanırdım
Hayıt suyu ve testeredişli Aslan pençesi nasıl yapılıyor canım bide sopan kürü yaptın mı bal tarçın çörek otunuEvet boşa atmadım kürleri denedim. Hayıt suyu yaptım yapması zor gelince agnucaston içtim. Testeredişli aslanpençesi içtim her gün.
Hayıt suyu ve testeredişli Aslan pençesi nasıl yapılıyor canım bide sopan kürü yaptın mı bal tarçın çörek otunu
Hayıt suyu ve testeredişli Aslan pençesi nasıl yapılıyor canım bide sopan kürü yaptın mı bal tarçın çörek otunu
Canım çok sordum ama bu bitki çaylarını aynı anda mı tüketiyorsun yani birim sabah birini akşam mıCanım ben ocakta kaynatmıyorum zor geliyor bana nedense :) bazı yerlerde kaynatmayın demleyin yazıyordu. Bende french press bardağı var. Kahve demlemek için almıştım. her yerde satılan bir bardak. Oraya bir tutam aslanpençesi koy üstüne kaynar su dök. 10 - 15 dakika sonra pressle. İç.
Hayıtta aynen. Hiç kaynatmadım. Koydım french pressle demledim içtim. Hamile kaldım hemen. İkisi ayrı olacak. Bana hayıt zor geldi bu defa nedense, agnucaston aldım. Oda hayıt hapı. Soğan ile testere aynı anda yapılmıyor . Soğan yapınca testeredişliyi yapma. Bu kürleri Saraçoğlu öneriyor. Bir arkadaşım da çapa da kadın doğumda çalışıyor fsh amh sorunu olan hastalara mutlaka öneriyoruz demişti. Ben az önce içtim bitki çayımı :)
Soğan kürü de denemişliğim var.
Bence yaptırın biAhm olcumunun yapilmasi sart veya yaygin mi? 34 yasinda olmama ragmen gittigim 2 doktor da bu hormon testini istemedi. Ultrasonla yumurtaliklarima bakip adetlerin duzenliyse rezerv sikintin yoktur dediler ama israrci olmali miyim bilmiyorum.
Canım çok sordum ama bu bitki çaylarını aynı anda mı tüketiyorsun yani birim sabah birini akşam mı
Yani birini bitirip birine başlamıycam dimi iksini birlikte içicemCanım hayıtı ve testeredişliyi demleyip içeceksen ara ver gün içinde ve tok karnına yemekten kalkar kalkmaz içme. İçsen bişey olmazda etkisi biraz azalıyormuş . Hayıtın Hapını Yada suyunu içeceksen farketmiyor zamanı.
Aynen canım hayıt ve testere dişli beraber içiliyor . İkisi de yumurtlamaya çok faydalı . Fsh düşürüyor erken menapozdan koruyor. Ben içerken hamile kaldığımı öğrendim ve o zaman bıraktım. Adet günümden 5 gün önce gebeliği testle öğrenmiştim . Bi ir zararı olmuyor. Hiç ara vermemelisin. Kist oluşursa soğan kürü yaparsın tersteredişliye ara verirsin ama hayıt hiç ara verilmiyor en az 3 yapılıyor etkisi içinYani birini bitirip birine başlamıycam dimi iksini birlikte içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?