Amh testi?

ozlem386650

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
150
30
13
27
Bugün kadın doğum doktoruna gittim vajinal ultrason yaptı adetinin kaçıncı günündesin diye sordu 12 dedim 5 tane yumurta saydım o yüzden amh isteyeceğim gelecek ay adet olduğunda gel hormon testi yapcam dedi çok üzüldüm 27 yaşındayım 37 yaşındaki kadının yumurtalık rezerviyle aynı dedi çok kötü hissediyorum başına böyle bir durum gelen var mı

Abartmış olabilir. Benim 28de amh 0,64tü ve yumurta en fazla 2 görünüyodu. Bana o zaman 35 40ı bulmaz dediler. Sizin 5 benim kadar kötü değildir. 33.5 yaşındayım. Düzenli regl oluyorum.

Yapmayın, kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin. 40 yaşındayım geçen sene ekim ayında amh testim yapıldı 2,11 di. Doğal yolla hamile kaldım. Sonrasına düşük yaşadım. Üzmeyin sakın kendinizi.

Yapmayın, kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin. 40 yaşındayım geçen sene ekim ayında amh testim yapıldı 2,11 di. Doğal yolla hamile kaldım. Sonrasına düşük yaşadım. Üzmeyin sakın kendinizi.
cok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Merhaba canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım hatta başarısız tüp bebek geçmişim bile var yumurta büyütme çatlatma tedavilerini saymıyorum bile. Ben 25 yaşında 0.73 olduğunu öğrendim amh değerimin doktor vakit kaybetmeden tüp bebek dedi yaptık onun dışında sorun yok dediler sonra tüplerde sıkıntı çıktı velhasıl kelam normal yolla gebe kalamadim temmuzda 3 yıl olacak evleneli. Ultrosonda 10 tane yumurtadan 7e düştü sonra 5 6. En son Şubat'ta tekrardan tüp bebek için görüşmeye gittik muayene oldum 7 yumurta saydı doktor biri çatlamış dedi kendi kendime klomen içmiştim o ay bı umut belki diye. Allah'ın mucizesiyle o yumurtam altın yumurtaymis meğer hamile kaldım 12+6 hamileyim şuan Allah'ın izniyle bebeğimi sağlıkla kucağıma alirim. Diyeceğim şu ki amh değeri evet önemlidir ama asıl onemli olan yumurtanın kalitesidir eğer tek sorun yumurta azlığı ise olan yumurtanin kalitesini arttırmak için uğraşmalisin ben prowomen diye vitamin kullandım 2 ay sonra hamilelik oldu ise yaradığını düşünüyorum

Abartmış olabilir. Benim 28de amh 0,64tü ve yumurta en fazla 2 görünüyodu. Bana o zaman 35 40ı bulmaz dediler. Sizin 5 benim kadar kötü değildir. 33.5 yaşındayım. Düzenli regl oluyorum.
Bilmiyorum inanın psikolojimi bozdu çok üzüldüm sabahdandır buna üzülüyorum

Amh sonucum 1 hafta sonra çıkacakmış reglken değil adetin 12 günü verdim testi ve 12 gün ultrason da 5 yumurta saydı ama kesin birşey di ye mem dedi çünkü bu dönem yanlış çıkabilirmiş onun için amh istedi yine de psikolojimi çok bozdu

İnşallah bende doğal yolla kalırım ne bileyim çok üzüldüm amh değerim de henüz çıkmadı ama vajinal ultrason da saydığı yumurta sayısı 5

Amh testinin ne zaman verildiği fark etmiyor csnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…