• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh ve dogal gebelık

bukettt06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
59
9
1
28
Kızlar bugun doktoruma sonuclarımı gosterdım amh degerım 0.831 bu degerım düşük diye benı dırek tüp bebege yönlendırdı. Esım sperm testı verecek yarın ama ben hemen tüp bebek psıkolojısıne gırmek ıstemıyorum bu deger ıle dogal gebelık gören var mı beslenme vıtamın önerebılır mı 6 aydır denıyoruz ve bu ay incir kürü yapacagım yardımcı olur musunuz

Ben 1,11 ile hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef. Yaşınız kaç? Genç yaşlarda yumurta rezervinin düşüklüğü gebelik şansını pek düşürmüyor diye biliyorum

Kızlar bugun doktoruma sonuclarımı gosterdım amh degerım 0.831 bu degerım düşük diye benı dırek tüp bebege yönlendırdı. Esım sperm testı verecek yarın ama ben hemen tüp bebek psıkolojısıne gırmek ıstemıyorum bu deger ıle dogal gebelık gören var mı beslenme vıtamın önerebılır mı 6 aydır denıyoruz ve bu ay incir kürü yapacagım yardımcı olur musunuz
Yerinizde olsam kür işlerine çok girmem çünkü amh üstünde etkisi negatif olabilir .. sağlıklı beslenme ile hamile kalan da çok ama eşinizin de sonuçlarına bakmak lazım eğer kötüyse fazla vakit kaybetmezdim ben

Lütfen kürleri denemeyin. Bazı kadınlar memnun kalabiliyor evet ama pek çok kadında da farklı sıkıntılar çıkartıyor. Her kadının değerleri ve bünyesi aynı değil. Birine iyi gelen birine kötü gelebilir. 0.01 ile doğal gebeliğim oldu. Umarım sağlıkla devam eder. Benim size önerim Demirinize baktırın, d vitamini , b12 gibi temel değerlere bakın. Folik asit kullanın ama ben metilfolat içiyorum çünkü genetigim folata uygunmuş.Çoğu kadın hangisine uygun olduğunu da bilmiyor aslında. Bir de vajina sağlığı florasına dikkat. Probiyotik ve prebiyotik. Benim temel önerilerim bunlar. 2.5 3 litre su ve günlük yürüyüş önemli bana göre. Ayrıca düzgün alınmış derin nefes pratiği. Temiz havaya dikkat. Umarım gönlünüzden geçen kolaylıkla en kısa sürede olur🙏🙏🙏❣️

Yerinizde olsam kür işlerine çok girmem çünkü amh üstünde etkisi negatif olabilir .. sağlıklı beslenme ile hamile kalan da çok ama eşinizin de sonuçlarına bakmak lazım eğer kötüyse fazla vakit kaybetmezdim ben
Çogu yerde gördüm kürü deneyıp hamıle kalan var o yuzden denemek ıstedım

Kürler sebebiyle rahmim incelmişti yıllar önce. Adet olmadığım halde şiddetli rahim kasılmalarım olmuştu. Kür işine çok sıcak bakmıyorum o yüzden. Hormonal dengeyi bozabilir.

Kür yerine yumurta ve sperm kalitesi için takviye kullanın; yürüyüş, paketli gıdalardan uzak durma, sağlıklı beslenme denenebilir.

Darısı başımıza 0.6 amh yaş 38 tüp bebek başarısız oldu yaş ileri işte maalesef zaman da geri alınmıyor
Umudu kesmeyin lütfen. Doktorlar beni gördüğünde amh ya olan inancımızı sorgulatıyorsun diyorlar. Herkes tek tek dosyama bakıyor. Ben stres yapmadım sadece. Korkmadım üzülmedim. Tek dediğim "olacaksa uğrasmasam da olur, olmayacaksa istedigim kadar ugrasayim yine de olmaz" ben hep bu dusunce ile yapmam gerekeni yapip sonrasinda kalbimi ferah tuttum. Hic umutsuz olmayin lutfen stres vitaminlerden dogal beslenmeden daha onemli bir etken bence.🤍 gönlunuz rahatlar insallah

Merhabalar benim de amh düşük 0.80 di 6 yıl önce tüp bebek yaptık sonrasında 6 yıl doğal yollarla gebe kalmak istedim herşeyi denedim ama olmadı ikinci kez tüp bebek tedavisine başladım. Amh düşük olup da doğal yoldan hamile kalanlar genellikle erkekte herhangi bir problem olmayanlar. Eşinizde ileri harekette yavaşlık varsa sayı morfoloji olarak olumsuz durum varsa iki taraflı problem oluyor ve doğal yoldan gebelik neredeyse imkansız. Eşinizde problem varsa hemen tüp bebek yapın boşuna vakit kaybetmeyin bence

Çok geçmiş olsun öncelikle bende 25 yaşındayım ve ama değerim 0.91 çıkmıştı direkt tüp bebek dediler ama başka bir doktor pharmasupra women önerdi onu kullandım ve bol bol yeşillik yedim havuç yedim belime yakı yapıştırdım iki ay sonra hamile kaldım bence hemen bu psikolojiye girmeyin deneyin derim 🌺

Back
X