Amh

marmar

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
84
1
16
İstanbul
Hocam merhaba

ben yaklaşık 40,5 yaşındayım. Amh 0,55. Diğer değerlerim normal ancak bugun muayenede doktorum polikistik over olabilir dedi. Yumurta dondurtmayı düşünüyorum. Ya bu ay yada 5 ay sonra yaptırma durumum olabilir. Sizce 5 ay beklemek yumurtalarımın kalitesinde problem oluşturur mu?

bir de bu ay yaptırsam bir sonraki ay normal yolla yumurtalarım oluşmaya devam eder mi?

doktorum yumurta dondurtmaktansa tüp bebek daha başarılı olabilir dedi. çünkü yumurtayı dondurtmak ayrı bir işlem çözmek ayrı dedi bu esnada baya kayıp olduğu söylendi bana. bu doğru mudur?

Son düzenleme:
Merhabalar : amh degerınız polıkıstık over ıle uyumlu gözukmemekte. amh degerınız yumurtalık rezervınızın ilerı derecede azaldıgına ısaret etmekte . Bayan yaşı 35 i geçtıkce yumurtalık rezervınde ve yumurta kalıtesınde bır azalma olmaktadır. Yasınız ve amh düzeyınız ıtıbari ile zaman sızın için cok degerlıdır. Yapılacak ultrasonografi ile ile sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul(3-9mm capındakı yumurta kesecıklerını saymak) sayımı yaparak rezerv durumunuzu netleştırılmesı faydalı olur.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…