• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı azlığı

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
44
Merhaba
28 haftalık hamileyim
24/ haftadan beri sıvının az olduğunu söylüyor doktorum
Bebeğin gelişimi iyi
Sıkıntı Yok ancak sabahları çamaşırımda sıvı görüyorum
Turnusallı ped kullandım ve sızıntı olduğu netlesti
Aynı dUrumu yaşayan arkadaslar
Süreç nasıl sonuçlandı neler yasadınız
Doktorum wc harici kalkmayacaksın dedi
Sürekli yatıyorum

Merhaba
28 haftalık hamileyim
24/ haftadan beri sıvının az olduğunu söylüyor doktorum
Bebeğin gelişimi iyi
Sıkıntı Yok ancak sabahları çamaşırımda sıvı görüyorum
Turnusallı ped kullandım ve sızıntı olduğu netlesti
Aynı dUrumu yaşayan arkadaslar
Süreç nasıl sonuçlandı neler yasadınız
Doktorum wc harici kalkmayacaksın dedi
Sürekli yatıyorum
çok azdı arkadaşımın bebeğinin suyu..15 gün aralıksız havuç suyu içti ve düzeldi..siz ve bebeğiniz sağlıkla kavuşun inşallah

bende havuç suyu yazacaktım zaten içiyormuşsun
allahın izniyle düzlir merak etme ama sen yat dinlen sağlıkla zamanında dogsun bebegın:dua:

Bende bugün gittim akıntım çoktu bebeğin sıvısı baya azalmış 23. Haftdayım naaptomız havuç suyu işe yaradı mı moraleol ihtiyacım var

Bende bugün gittim akıntım çoktu bebeğin sıvısı baya azalmış 23. Haftdayım naaptomız havuç suyu işe yaradı mı moraleol ihtiyacım var
Benimde amniyon sıvısında azalma olmuştu 20. Haftalarda 1 hafta sabah akşam havuç suyu sıkıp içtim ve günlük 3 lt su tükettim düzeldi.

Benimde amniyon sıvısında azalma olmuştu 20. Haftalarda 1 hafta sabah akşam havuç suyu sıkıp içtim ve günlük 3 lt su tükettim düzeldi.
Gerçekten mi benim umudum yok daha önce de düşüğüm vardı bide benimki aktı gece baya baya anladım geri yerine gelsede aktığı yerden bi daha akmaz mı ?

Ben de ilk öğrendiğimde sanırım 24. Haftadaydım
Sürekli yatıyorum havuç suyu da içtim
Sonra düzeldi suyum iyiydi
Düzeldiği için bıraktım havuç suyunu
Birakınca son kontrolde yine azalma olduğunu sınırda olduğunu söyledi dr um
Hatta bu yüzden kilo alımı az olmuş dedi
Canım sıkıldı

Sizin dr ne gibi Öner’i verdi

Havucun etkısı var cidden
Ben sabah akşam birer bardak içtim
Şimdi yine başlıyorum
Tabi dinlenmek de önemli hep sola yatın

Gerçekten mi benim umudum yok daha önce de düşüğüm vardı bide benimki aktı gece baya baya anladım geri yerine gelsede aktığı yerden bi daha akmaz mı ?
Benim de akıyor gece
Çamaşırımda hep ıslaklık var hatta eczaneden ped aldım koydum baktık dr ile cidden o su

Peki sen ayrıntılıya girdin mi
Neden azalıyormuş su
Bebeğin böbrekleri iyi çalışıyor mu ona bakılması lazım

Bende idrar yolları enfeksiyonu var ondan azalıyor

Ben aka aka 34 e geldim valla
Çok zor süreç
Dr wc dışında kalkma dedi
10 haftadır tedirgin ola ola zaman gecti
Bol su için siz de
Riske atıp iş falan yapmayın

Çok zor süreç
Bol su için siz de
Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldım nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm

Çok zor süreç
Bol su için siz de
Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldım nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm . Ayrıntılıya Cuma gircem çarşambada bi periantoloji uzmanıma görüneceğim

Back
X