• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı azlığı

Çok teşekkür ederim. Doktorun cidden insan halinden anlayan biriymiş. Sansliymissiniz. Benimki 17. Haftada suyum geldiğinde yüzde 10 şansın var dedi ama benim bebeğim 5 günde eski suyunu yaptı. Sürekli kötüyü söylüyor. Gebeliğini bitirmemiz gerekiyor diyor. Detayliya ben de giremedim.
Şu an malum virüs yüzünden başka doktorlara da gidemiyorum. Şu saatten sonra da kimse riske girmek istemez. Birkaç doktora yazdım kendi doktorunuzu dinleyin fln yazmış.
Doktorunuz kimdi acaba?
Ayrıca bana sürekli kese delindigi için enfeksiyon riskin var diyor. İlk başlarda doğum başlar diye düşünmüştü şu an ikna oldu sanırsam 30 lu haftaları göreceğiz dedi. Belki suyu yetiyordur ama şansın az dedi. 2 haftada bir kan crp fln veriyorum. 3 kutu antibiyotik kullandım. Size de vermiştir sanırsam. Sizin 38. Haftaya kadar sürekli azar azar geldi değil mi? Bebek büyüdükçe kese daha da açılır diye düşünüyorum. Sizin kesenizde de küçük bir delik varsa ve hep damladiysa ins. benim de büyüdükçe bebek artmaz su akışım.
Doktorum çok iyi bir insandı herseyden evvel
Suat Hazer
Enfeksiyon oldu bende de idrar yolları İçin
3-4 ay antibiyotik kullandım .

Bende suan aynisi oldu 17,18 haftamdan beri ama hic kese kapanmadi hagla sivi kaybediyom hep cok az olacak sekilde kaldi ama suan 24 e yaklastim hic su kalmamis

Bende suan aynisi oldu 17,18 haftamdan beri ama hic kese kapanmadi hagla sivi kaybediyom hep cok az olacak sekilde kaldi ama suan 24 e yaklastim hic su kalmamis eger mesajimi gorurseniz neler oldu ne yaptiniz bildirin lutfen 😞

Bende suan aynisi oldu 17,18 haftamdan beri ama hic kese kapanmadi hagla sivi kaybediyom hep cok az olacak sekilde kaldi ama suan 24 e yaklastim hic su kalmamis eger mesajimi gorurseniz neler oldu ne yaptiniz bildirin lutfen 😞
Havuç suyu İçin . Ve hep yatın ayakta kalmayın

Cevapladigniz icin tesekkurler yaklasik 1 ay boyunca su ictim eger kese yirtik olmadzydi ise yarayacakti gacuc suyundan sonra daha fazla su oldu ama ben kese yirtik oldugu icin hepsini kaybediyom 2 haftadir dahada cok kaybediyom kese tamir olsaydi kesin dolacakti ise yariyodu ama uretilen suyuda kaybediyorum hastanedeyim suan

Amniyonfusion duydum sordum onuda yapmiyolar serumda takmiyolar sadece ciger gelistirici vurdular 25 e yaklastik ama hagla kotu kokusuyolar yani hersye hazirlikli olun diyolar hastanede dusunmekten kafayi yiyecem

Merhabalar merak ettim ne yaptınız kaçıncı haftada yırtıldı ve kaça kadar gittiniz çok merak ettim aynı süreci yaşıyorum

Back
X