• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı azlığı

Ben de ilk öğrendiğimde sanırım 24. Haftadaydım
Sürekli yatıyorum havuç suyu da içtim
Sonra düzeldi suyum iyiydi
Düzeldiği için bıraktım havuç suyunu
Birakınca son kontrolde yine azalma olduğunu sınırda olduğunu söyledi dr um
Hatta bu yüzden kilo alımı az olmuş dedi
Canım sıkıldı

Sizin dr ne gibi Öner’i verdi

Havucun etkısı var cidden
Ben sabah akşam birer bardak içtim
Şimdi yine başlıyorum
Tabi dinlenmek de önemli hep sola yatın
İlla havuç suyu mu içmek lazım kendisini yesek de olur mu suyunu içmek zor geldi

Gittim ben bugün doktora çok umutlu konuşmadı amnisure die bi test yaptı şu an sıvı gelmio dedi ama bebekte olan sıvıda kendisine yetmezmiş çok çok azmış bekleme sürecindeyim her şey Allahtan suyu artarsa inşallah bi sorun olmayacak benim içinde dua edin 🤲🏻

Ben de öyle düşündüm ilk başta ama suyu etkili imiş
Havuç yiyin demiyorlar suyunu için diyorlar

Merhaba o turnusollu pedi nerden aldiniz butun eczaneleri arastirdim yok eczane ismi biliyomusunuz arasam parasini gondersem kargoyla gonderseler en azından

Gittim ben bugün doktora çok umutlu konuşmadı amnisure die bi test yaptı şu an sıvı gelmio dedi ama bebekte olan sıvıda kendisine yetmezmiş çok çok azmış bekleme sürecindeyim her şey Allahtan suyu artarsa inşallah bi sorun olmayacak benim içinde dua edin 🤲🏻

Kacinci haftadasin cnm insallah saglikla alırız kucagimiza benimde 26 dan beri suyunda azalma var

Havuç suyu içmen gerekir
O düzene sokar ve dinlenmenn gerek

Merhaba o turnusollu pedi nerden aldiniz butun eczaneleri arastirdim yok eczane ismi biliyomusunuz arasam parasini gondersem kargoyla gonderseler en azından
Ben kendi hastanemin acil bölümünden aldım
Bursa jimer hast
Ama medical malzeme satan yerlerde vardır diye düşünüyorım
Medicalcilwrde bulanmazsanız fotodaki numarayı arayın
Bursa çınartaş tıbbı malzeme deposu

Burda olabilir havale yaparsaniz Kargo yaparlar bir sorun

Sizde de mi su azalması var
Tek çaresi havuç suyu ve dinlenmek
Benim 24 den beri az suyum

Eklentiler

• 1AC9A0BD-9676-448F-B37D-5E92FCA2D060.webp
    1AC9A0BD-9676-448F-B37D-5E92FCA2D060.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 49
Ben kendi hastanemin acil bölümünden aldım
Bursa jimer hast
Ama medical malzeme satan yerlerde vardır diye düşünüyorım
Medicalcilwrde bulanmazsanız fotodaki numarayı arayın
Bursa çınartaş tıbbı malzeme deposu

Burda olabilir havale yaparsaniz Kargo yaparlar bir sorun

Sizde de mi su azalması var
Tek çaresi havuç suyu ve dinlenmek
Benim 24 den beri az suyum

Evet malesef su azalmasi var hastahanede yattim 10 gun oldu hazirlik icin çıktım bugun tekrar yatis verdi doktor maksimum 2 hafta veriyolar dogum.olur diyolar ama ben kendimden sizinti seklinde su geldigini düşünüyorum burda hastahanede bile yok bu testten medicalcilerdede kulak cubugu olan dan var oda 250 tl bu ped daha uygun diye biliyorum bi arayip soracagim bakalim cok teşekkür ederim 🙏🙏

Evet malesef su azalmasi var hastahanede yattim 10 gun oldu hazirlik icin çıktım bugun tekrar yatis verdi doktor maksimum 2 hafta veriyolar dogum.olur diyolar ama ben kendimden sizinti seklinde su geldigini düşünüyorum burda hastahanede bile yok bu testten medicalcilerdede kulak cubugu olan dan var oda 250 tl bu ped daha uygun diye biliyorum bi arayip soracagim bakalim cok teşekkür ederim 🙏🙏
Ped 20 tl ye aldım ben
Benden de sızıntı seklınde geliyor hem de tam 11 haftadır
Havuç suyu çok önemli sabah akşam iç muhakkak toparlar ve olumlu düşün ben hep öyle yapa yapa 3 ay ilerledim
Rica ederim insallah gonderirler

Havuç suyu bir haftadır içiyorum
Hala ara ara geliyor teşekkür ederim
bnde sıvı azlıgı demedıler ama ıc camasırını dedıgınız gıbı oluyor cok su ıcıp wcye cok cıkıyorum ondn oldugunu dusunuyordum ayın sekızınde kontrole gıdıcem bakalım ne dıycekler

Arkadaşlar merhaba. Konunun üzerinden yıllar geçmiş biliyorum bir ümit birisi görür diye yazıyorum. Benim de bebeğimin 17. Haftada kesesi delindi. Su 2 cm kalacak şekilde boşaldı. Ertesi gün kese kapandı ve 19. Haftama kadar 7 cm civarı su yaptı bebeğim. Bu arada ölçüm tek cepte yapılıyor. 19. Haftamin başında yine su geldi ve bu sefer maalesef kese kapanmadı. Şu an 22. Haftamdayim ve sürekli 2 cm suyu var. Doktorlar 17. Haftadan beri almak istiyorlar. Tabi ki ben kıyamıyorum. Bebeğin doğduktan sonra su olmadığı için cigerlerinin gelismeyecegini söylüyorlar. Benim rahim agzimda acilmam veya enfeksiyonum yok. Takip ediliyorum. Aranızda böyle az suyu kalan ve doğum yapan biri var mı acaba? Bebekte sıkıntı olur diye çok korkuyorum.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

çok geçmiş olsun , öncelıkle
sıvı azlıgı için prof dr i.saraçoğlu havuç suyu öneriyor , ama sizdeki son durumu
dr karar vermesi gerekiyoru sanırım ,

inşallah fikri olan birileri görür ve cevap yazar sana

çok geçmiş olsun , öncelıkle
sıvı azlıgı için prof dr i.saraçoğlu havuç suyu öneriyor , ama sizdeki son durumu
dr karar vermesi gerekiyoru sanırım ,

inşallah fikri olan birileri görür ve cevap yazar sana
Teşekkürler. Havuç suyunu sabah akşam 1 bardak içiyorum. Sürekli sol tarafıma yatiyorum. 4 litre civarı su içiyorum. bebek yapıyor ben kaçırıyorum. Hem 2 cm. Doktor suyu yetiyor da olabilir bilemeyiz diyor. Yüzde 50 en az şansın var diyor. Doktora her gittiğimde midesinde sıvı gözüküyor. İns ciğerlerini de yıkıyordur.

Arkadaşlar merhaba. Konunun üzerinden yıllar geçmiş biliyorum bir ümit birisi görür diye yazıyorum. Benim de bebeğimin 17. Haftada kesesi delindi. Su 2 cm kalacak şekilde boşaldı. Ertesi gün kese kapandı ve 19. Haftama kadar 7 cm civarı su yaptı bebeğim. Bu arada ölçüm tek cepte yapılıyor. 19. Haftamin başında yine su geldi ve bu sefer maalesef kese kapanmadı. Şu an 22. Haftamdayim ve sürekli 2 cm suyu var. Doktorlar 17. Haftadan beri almak istiyorlar. Tabi ki ben kıyamıyorum. Bebeğin doğduktan sonra su olmadığı için cigerlerinin gelismeyecegini söylüyorlar. Benim rahim agzimda acilmam veya enfeksiyonum yok. Takip ediliyorum. Aranızda böyle az suyu kalan ve doğum yapan biri var mı acaba? Bebekte sıkıntı olur diye çok korkuyorum.
Merhaba
Biz de su hep sınırda gittik
20. Haftadan sonra her sabah çamaşırımda su sızıntısı görüyordum
Test yapıldı ve amniyon sıvısı olduğu söylendi bana
Doktorumun dediği tek şey şu oldu
WC dışında yatacaksın...
Ve ben 18 hafta işi gücü bırakıp evde yattım tüm gün .
Doktorum daha sık takibe aldı beni
Ve son hafta bana şunu söyledi
Beni dinlediğin için teşekkür ederim
Eğer beni dinlemeseydin bebeğini dünyaya getiremezdik ve sana sende gördüklerimin yüzde onunu bile söylemedim panik olma diye dedi .
Ama bana kese yırtıldı mı ya da su da ne kadar azalma var hiç söylemedi
Sadece iki tane ciğer geliştirici vuruldum
Doğumum oldu
Bebeğimde bir sağlık sorunu yok şükür
Başka doktorlara da gidin
Hangi şehirleşiniz

Merhaba
Biz de su hep sınırda gittik
20. Haftadan sonra her sabah çamaşırımda su sızıntısı görüyordum
Test yapıldı ve amniyon sıvısı olduğu söylendi bana
Doktorumun dediği tek şey şu oldu
WC dışında yatacaksın...
Ve ben 18 hafta işi gücü bırakıp evde yattım tüm gün .
Doktorum daha sık takibe aldı beni
Ve son hafta bana şunu söyledi
Beni dinlediğin için teşekkür ederim
Eğer beni dinlemeseydin bebeğini dünyaya getiremezdik ve sana sende gördüklerimin yüzde onunu bile söylemedim panik olma diye dedi .
Ama bana kese yırtıldı mı ya da su da ne kadar azalma var hiç söylemedi
Sadece iki tane ciğer geliştirici vuruldum
Doğumum oldu
Bebeğimde bir sağlık sorunu yok şükür
Başka doktorlara da gidin
Hangi şehirleşiniz
Merhaba teşekkürler cevabın için.
Ben de sürekli yatıyorum tuvalet dışında kalkmiyorum. İstanbul'da yasiyorum. Perinatolog Prof. Dr. Murat Yayla doktorum. Su çok erken geldiği için ve 2 cm olduğundan doktorum cigerlerinin gelismeyecegini söylüyor. Hangi haftada kaç cm olduğu çok önemli. Benim su gelmesi gün içinde ortalama 2 yemek kaşığı kadar oluyor bazen. Bazen de çok az oluyor.
Doktora gittiğimde bebeği göremiyoruz biz. Etrafındaki siyah yerler su ve çok çok az. Siz ultrason görüntüsünü hatırlıyor musunuz?
Doğumu 38. Haftada mi yaptınız?

Merhaba teşekkürler cevabın için.
Ben de sürekli yatıyorum tuvalet dışında kalkmiyorum. İstanbul'da yasiyorum. Perinatolog Prof. Dr. Murat Yayla doktorum. Su çok erken geldiği için ve 2 cm olduğundan doktorum cigerlerinin gelismeyecegini söylüyor. Hangi haftada kaç cm olduğu çok önemli. Benim su gelmesi gün içinde ortalama 2 yemek kaşığı kadar oluyor bazen. Bazen de çok az oluyor.
Doktora gittiğimde bebeği göremiyoruz biz. Etrafındaki siyah yerler su ve çok çok az. Siz ultrason görüntüsünü hatırlıyor musunuz?
Doğumu 38. Haftada mi yaptınız?
38 de yaptım evet
Bende de oluyordu o kadar sızma evet
Bebeği ben de çok görmedim ama doktorum göremiyoruz demiyordu bana belki de ondan göremedim ben de .
Görmek istediğimde kızıyordu bana
İşin magazin boyutundasın sağlıklı dünyaya getirelim de görmesen de su aşamada olur diyordu
Ama ayrıntılıda görmüştüm hatta 32 de falan sanırım ayrıntı yapmıştı bana dediği de şu oldu doktorumun
Ben 32 yi görebileceğimizi bile hiç düşünmüyordum dedi o haftaya gelince
Dediğim gibi bana detay hiç vermedi tıbbi olarak
O yüzden yanlış yönlendirmek de asla istemem
Korkunu çok iyi anlıyorum
Umarım sağlıkla dünyaya gelir yavrun amin 🙏

38 de yaptım evet
Bende de oluyordu o kadar sızma evet
Bebeği ben de çok görmedim ama doktorum göremiyoruz demiyordu bana belki de ondan göremedim ben de .
Görmek istediğimde kızıyordu bana
İşin magazin boyutundasın sağlıklı dünyaya getirelim de görmesen de su aşamada olur diyordu
Ama ayrıntılıda görmüştüm hatta 32 de falan sanırım ayrıntı yapmıştı bana dediği de şu oldu doktorumun
Ben 32 yi görebileceğimizi bile hiç düşünmüyordum dedi o haftaya gelince
Dediğim gibi bana detay hiç vermedi tıbbi olarak
O yüzden yanlış yönlendirmek de asla istemem
Korkunu çok iyi anlıyorum
Umarım sağlıkla dünyaya gelir yavrun amin 🙏
Çok teşekkür ederim. Doktorun cidden insan halinden anlayan biriymiş. Sansliymissiniz. Benimki 17. Haftada suyum geldiğinde yüzde 10 şansın var dedi ama benim bebeğim 5 günde eski suyunu yaptı. Sürekli kötüyü söylüyor. Gebeliğini bitirmemiz gerekiyor diyor. Detayliya ben de giremedim.
Şu an malum virüs yüzünden başka doktorlara da gidemiyorum. Şu saatten sonra da kimse riske girmek istemez. Birkaç doktora yazdım kendi doktorunuzu dinleyin fln yazmış.
Doktorunuz kimdi acaba?
Ayrıca bana sürekli kese delindigi için enfeksiyon riskin var diyor. İlk başlarda doğum başlar diye düşünmüştü şu an ikna oldu sanırsam 30 lu haftaları göreceğiz dedi. Belki suyu yetiyordur ama şansın az dedi. 2 haftada bir kan crp fln veriyorum. 3 kutu antibiyotik kullandım. Size de vermiştir sanırsam. Sizin 38. Haftaya kadar sürekli azar azar geldi değil mi? Bebek büyüdükçe kese daha da açılır diye düşünüyorum. Sizin kesenizde de küçük bir delik varsa ve hep damladiysa ins. benim de büyüdükçe bebek artmaz su akışım.

Son düzenleme:
Back
X