• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı azlığı

Ben aka aka 34 e geldim valla
Çok zor süreç
Dr wc dışında kalkma dedi
10 haftadır tedirgin ola ola zaman gecti
Bol su için siz de
Riske atıp iş falan yapmayın
Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldın nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm . Ayrıntılıya Cuma gircem çarşambada bi periantoloji uzmanıma görüneceğim

Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldım nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm
Benimmde çok azdı işte dr um çok korkuttu beni
Çalışıyorsan acil rapor yazsın dr un izine ayrıl
Evde katı meyve sıkacagı yoksa hemen alın sabah akşam bir bardak havuç suyu için
Ve iş falan birşey yapmayın
Benim herşeyi 2 buçuk aydır eşim yapıyor allah bin kere razı olsun
Bol da su için günde en az 2 buçuk litre

Beslenmenize de dikkat edin
Ayakta kalmayın

Gerçekten mi benim umudum yok daha önce de düşüğüm vardı bide benimki aktı gece baya baya anladım geri yerine gelsede aktığı yerden bi daha akmaz mı ?
Bende duyduğumda karaları bağlamıştım ama bu dönemde en önemli şey motivasyon deyip havuç suyuna ve normal suya sarıldım dahada azalma olmadı bende ilk önce moralini düzeltmekle başlamalısın.

Benimmde çok azdı işte dr um çok korkuttu beni
Çalışıyorsan acil rapor yazsın dr un izine ayrıl
Evde katı meyve sıkacagı yoksa hemen alın sabah akşam bir bardak havuç suyu için
Ve iş falan birşey yapmayın
Benim herşeyi 2 buçuk aydır eşim yapıyor allah bin kere razı olsun
Bol da su için günde en az 2 buçuk litre

Beslenmenize de dikkat edin
Ayakta kalmayın
Zaten iş flan yapmıodum rehber öğretmeniym işim zor değil rapor aldım bugünde eşimin annesi annem başımda ama ben umutsuzum daha önce düşük dış gebelik yaşadım sanki tutunamayacak daha 23 haftalık suyu çok çok az sence artar mı havuç suyuna flan başladım

Bende duyduğumda karaları bağlamıştım ama bu dönemde en önemli şey motivasyon deyip havuç suyuna ve normal suya sarıldım dahada azalma olmadı bende ilk önce moralini düzeltmekle başlamalısın.
Çarşamba umutlu bir şeyler derlerse düzelir ama şimdi zorlasam da düzelmez sizden çare arıyorum belki desteğinizle umutlanırım senn suyun kaçlardaydı benim baya azalmış 4 cm flan kalmış

Zaten iş flan yapmıodum rehber öğretmeniym işim zor değil rapor aldım bugünde eşimin annesi annem başımda ama ben umutsuzum daha önce düşük dış gebelik yaşadım sanki tutunamayacak daha 23 haftalık suyu çok çok az sence artar mı havuç suyuna flan başladım
Benim arttı işte
Ama bırakınca yine azaldı sen hiç birakma
En önemlisi olumsuz düşünme
Hep sonuna kadar gideceğiz diye düşün ltf
Dinlenmenin etkisi çok büyük
Toparlanır merak etme
Çamaşırında sıvı görüyor Musun
Benim hep sabahları uyanınca ilk wc ye girerken akmış olduğunu görüyorum

Benim arttı işte
Ama bırakınca yine azaldı sen hiç birakma
En önemlisi olumsuz düşünme
Hep sonuna kadar gideceğiz diye düşün ltf
Dinlenmenin etkisi çok büyük
Toparlanır merak etme
Çamaşırında sıvı görüyor Musun
Benim hep sabahları uyanınca ilk wc ye girerken akmış olduğunu görüyorum
Cuma Cumartesi çok aktı dün gece durdu sanki ama su içiyorum hep tualete git gel ne akıo anlayamıyorum şu an. Gördüğün akıntı mı yoksa su gibi mi? Benim su gibi aktı aönşyon sıvısı oymuş Peki bebeğinin gelişimi nasıl ne dio doktorun ?

Cuma Cumartesi çok aktı dün gece durdu sanki ama su içiyorum hep tualete git gel ne akıo anlayamıyorum şu an. Gördüğün akıntı mı yoksa su gibi mi? Benim su gibi aktı aönşyon sıvısı oymuş Peki bebeğinin gelişimi nasıl ne dio doktorun ?
Su gibi benim de bildiğin çamaşırıma su dökülmüş gibi
Eczaneden turnusollu ped al
20 tl falan fiyatı
Gece yatarken çamaşırına koy
O pedde sarı bir şerit var
Gelen sıvı amniyon sıvısı ise o şerit renk değişiyor
Benim yeşil oldu mesela
Dr um evet sıvı dedi

Sen de yap ve doktoruna sor

Merhaba
28 haftalık hamileyim
24/ haftadan beri sıvının az olduğunu söylüyor doktorum
Bebeğin gelişimi iyi
Sıkıntı Yok ancak sabahları çamaşırımda sıvı görüyorum
Turnusallı ped kullandım ve sızıntı olduğu netlesti
Aynı dUrumu yaşayan arkadaslar
Süreç nasıl sonuçlandı neler yasadınız
Doktorum wc harici kalkmayacaksın dedi
Sürekli yatıyorum
Vok sikintili ben 36 haftadan sonra yasadim tip dilinde bisey diyorlar surekku takipte olmsn laxim

Canim benim basima gelmedi de sadece sknti etme kendjne demeye geldim bol istirahat ve bol bol su ic Allah in izniyle saglikla bebisini kucagina alirsin

Hayatım bilsen ne olacak . Bence bilmemek daha iyi . Herşeyi merak etme öyle :sinirli:
Bebeğine odaklan , bebeğin seninle , yakında da kucağında olacak ❤️:nazar:
Herşey sorunsuz ilerleyecek İnan bana 😘
Ben zaten hep olumlu düşünüyorum
Olumlu düşüne düşüne 2.5 ayı devirdim
Kaldı bir ayım onu da atlatırsam gerisi kolay

Ben sormuyorum zaten
Benim dr herşeyi içinde yasıyor sadece yapacağım seyleri söylüyor
😘😘

Ben zaten hep olumlu düşünüyorum
Olumlu düşüne düşüne 2.5 ayı devirdim
Kaldı bir ayım onu da atlatırsam gerisi kolay

Ben sormuyorum zaten
Benim dr herşeyi içinde yasıyor sadece yapacağım seyleri söylüyor
😘😘
En güzeli yaşasın içinde boşver . Yakında bitecek 1 ay dediğin nedir ;) o havuç suyunu da ihmal etme ki biliyorum bebeğin için şimdiden çok özeniyorsun ❤️ Çok şanslı bir kız olacak , bilgili , özenli bir annesi var 🧿

Back
X