Inan bilemiyrm cnm..Allahim hep yardimciniz olsun. Hakkinizda hayirlisini versin.ins benim bebegimde arkadasinizinki gibi olur saglikli dogar. aldirmayi dusunmuyoruz hep bi umut ariyorum ama amniyosentez sonucu davn sendromlu cikti ayrintili ulturasondada burun kemiginin olmadigi ve ensesinin cok kalin oldugu izlendi bunlara ramen yinede umut etmelimiyim
amin ins canimInan bilemiyrm cnm..Allahim hep yardimciniz olsun. Hakkinizda hayirlisini versin.
Canim gebeligin nasıl gidiyor.bebegin nasılamin ins canim
Canım sana şu kadar söyleyeyim, bak yakın zamanda bi tanıdık anlattı. Doktor demiş ki bebeğin beyninin yarısı yok/çökük gözüküyor.Düşünebiliyor musun?O da Allah'a sığınmış,olacaksa doğunca da olur, Rabbim isterse,bebek doğana dek herşeyini tamamlar diye.Doğduğunda gayet normal ve sağlıklı doğmuş.Aldırmayı düşünmüyorsan ( ki öyle ümit ediyorum), zaten karındaki bebeğe müdahale edilemiyor sağlık bakımından,dua et Allah'a sığın.Tıp sana maneviyat veremez,bunu kendin inancından toplayacaksın.İnşallah doğumunda sağlıklı bir bebek verirler kucağına.
Allah'ım yardımcın olsun,şunu da unutma, doktorların sağlıklı dediğinin de garantisi yok.Garanti sadece Allah'tan.
Ins canim bebegim simdi yedi aylik oldu dua ediyorum normal olmasi icin allah kimseye yasatmasin oyle zor kiCanım sana şu kadar söyleyeyim, bak yakın zamanda bi tanıdık anlattı. Doktor demiş ki bebeğin beyninin yarısı yok/çökük gözüküyor.Düşünebiliyor musun?O da Allah'a sığınmış,olacaksa doğunca da olur, Rabbim isterse,bebek doğana dek herşeyini tamamlar diye.Doğduğunda gayet normal ve sağlıklı doğmuş.Aldırmayı düşünmüyorsan ( ki öyle ümit ediyorum), zaten karındaki bebeğe müdahale edilemiyor sağlık bakımından,dua et Allah'a sığın.Tıp sana maneviyat veremez,bunu kendin inancından toplayacaksın.İnşallah doğumunda sağlıklı bir bebek verirler kucağına.
Allah'ım yardımcın olsun,şunu da unutma, doktorların sağlıklı dediğinin de garantisi yok.Garanti sadece Allah'tan.
ilk aylarda kanama yasadim bebegin hareketleri normal hareketli yani ikili test sonucum %50 ciktihamilelik suresince kanama,bebegin hareketlerinin cok fazla olmamasi gibi seyler yasadiniz mi?ve ikili test sonucu ne cikmisti?
arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim
Allah sabir versin cnm. Goz yaslarima engel olamadim. Allah hep seninle olsun. Acini hafifletsin.arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim
Çok üzüldüm canım. .. iyi ki aldirmamissin yoksa ömür boyu vicdan azabı. Zaten ömrü yokmuş ama sen sebep olsaydin çok daha kötü ve zor olurdu.arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim
Allah sabırlar versin.arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim
tesekur ederimAllah sana sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin...
Acını paylaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?