kesin down sendromu var denildi mi?uc hafta once amniyosentez yaptirdim cocugum davn sendromlu cikti bes aylik hamileyim hic amniyosentez sonucu boyle cikip normal dogan varmi cok uzuluyorum lutfen yardim edin
ankara da yasiyorum burda sonuclari bicok dr goturdum hepsi ayni seyi soylesilerkesin down sendromu var denildi mi?
çünkü benim bir tanıdığıma down sendromlu olma ihtimali var dediler. kız ise ilk çocuğum ne olursa olsun doğurucam dedi ve çok şükür gayet sağlıklı bir çocuk dünyaya geldi. ama onun durumunda ihtimal vardı kesin konuşmuyordu dr u
ankarada yasiyorum bicok doktora goturdum sonuclari hepside ayni seyi soyledikesin down sendromu var denildi mi?
çünkü benim bir tanıdığıma down sendromlu olma ihtimali var dediler. kız ise ilk çocuğum ne olursa olsun doğurucam dedi ve çok şükür gayet sağlıklı bir çocuk dünyaya geldi. ama onun durumunda ihtimal vardı kesin konuşmuyordu dr u
ins yaniliyorlardir bebegim saglikli dogar cunku ilk bebegim daha 25 yasindayim cok uzuluyorum cok buyuk sorumlulul nHangi test bilmem ama bir arkadaşımın ikizi vardı biri down sendromlu dediler, arkadaşım umursamadı,aldırmayı düşünmedi.Bi doğdu sapasağlamlar. Etrafımda öyle çok duyuyorum canım ,tıp Allah değildir, dedikleri de yüzde yüz doğru çıkmaz. Tabi ki sizi çok iyi anlıyorum kolay değil, ama ümidinizi sakın yitirmeyin.
goturdum canim bu amniyosentez sonucunu goren hepsi ayni seyi soyledi davn sendromlu dedi. bebegimin ilerde aci cekmesini istemem ama yapamiyorum hareket ediyor nasil kiyarim gelmis bana tutunmusRabbimin emri var cana koymak çık günah ama ,insanın evladı büyüyüp te acı çekerse buna yürek dayanır mi bilmem.Zaman çok kötü.
Prof.lara git ,sonucu göster ,her doktor gerçek doktor değil anlamıyorlar palesef. ınş.mutlu haberler yazarsin
ins benimkide oyle olur tek umudum o ins saglikli dogarSbir tanıdık için doktor bebek sakat dedi.Gunah diyealdırmadı Sağlıklı bir bebeği olmuş
Tekrar doktora ne zaman gideceksin. Inş. Güzel haber yazins benimkide oyle olur tek umudum o ins saglikli dogar
Allahim yar ve yardimciniz olsun... Yasamayan elbet bilemez, sadece nacizane fikrimi soylemek istedim...
Ben 2 tane bebegimin minik kalplerinin attigini gordukten sonra kaybettim. Karnimda ölduler...Tarifi yok yasadigimin acinin.
Cok sukur suan oglum 7 aylik. Kucagimda. Ona gebeyken dr dediki "surekli para verme 2li testi yapmayalim 3luyu yapariz". Ben de zaten 2liyi 3luyu istemiyrdum. 3lu zamani gelince "ben istemiyrm. Sorun cikarsa amniyosentez diyeceksiniz. Sorun cikarsa alalim diyeceksin. Ama ben ne olursa olsun kabul ettim. Aldirmam o benim yavrum" dedim. Dr.da tamam dedi. Esimle de konustum. Dedim ki " hepimiz engelli adayiyiz. Biz de bir olay sonucu aklimizi kaybedebiliriz. Bakima muhtac olabiliriz. O zaman bize de ötanazi mi yaptiracaklar. Benim kabulum ne olursa olsun. Ben kiyamam. Sen olmasan da ben bakacagim" dedim. Esim de "haklisin. Ne olursa olsun kabulum" dedi. Iste boyle cnm. Iyi dusunun. Gerekirse simdiden destem almaya baslayin.
Buarada bir arkadasima kesin down sendromlu denen bebegi de sapasaglam dogdu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?