Amniyosentez olup kötü sonuca rağmen sağlıklı doğum yapan var mı ? Bir ümide ihtiyacım var

Canım nasılsın ? Girmiyosun bayadır
Merak ettim

Çok şükür benim başıma gelmedi ama bir yakınımıza bebeginin %80 down sendromlu oldugunu soylediler o yine de cocugunu dunyaya getirmek istedigini soyledi ve suan 1 yasinda dunya tatlisi down sendromu olmayan bir kizi var Allah herkesin yardimcisi olsun zor bir karar

Evdeyim canım benim dinleniyorum toparlanmaya çalışıyorum anlattığım gibi beneğimi kaybettim sizler nasılsınız

Canim bende kaybettim 4,5 Aylikti
20 gun oldu ... Rabbim yardimcimiz olsun Icine ferahlik versin

Ne guzel yazmissiniz okurken cok duygulandim ben de bir melegin annesiyim evladimi 39 haftasinda kaybettim karnimda öldü... tabi her seyin en iyisini rabbim bilir ama keske evladim ölmeseydi de bende onun gozlerine sizin evladinizin gozlerine baktigi gibi olsa da keske bakabilseydim cunku kaybetmek cok aci veriyor insana...
Ben hic bir test yaptirmamistim allah ne verirse kabul edecektik olmadi basaramadik ne guzel sizin evladiniz yaninizda ömrü uzun olsun insallah...
Tebrik ederim sizi ne guzel annesiniz ...

Aa sonra farkettim internetten alinti yapmissiniz olsun cok guzel bir hikayeymis elinize saglik...
Z Zynp23657

Basiniz sagolsun...en azindan bir rahatsizligi vardi deyip teselli bulursunuz insallah ana yuregi ne anlar ne dinler biliyorum ama suna inanin ki hep iyi deyip de karninizda olseydi her seyi melek gibi olan bir evladinizi ölü dogursaydiniz kafanizda deli sorular acabalar gecmezdi gunler...
Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah...

Rabbim sabır versin canım bu cihanda da diğer cihanda da bu sabrin mükafatını gani gani hissettirsin inşaallah

Rabbim sabır versin canım bu cihanda da diğer cihanda da bu sabrin mükafatını gani gani hissettirsin inşaallah
Sagolun cok tesekkurler sizin de istiyorsaniz tabi benim de herkesin de tez vakitte kucaklarimizi doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…