Amniyosentez olup kötü sonuca rağmen sağlıklı doğum yapan var mı ? Bir ümide ihtiyacım var

Evet özellikle başlardaki konu bize hitap ediyor, Rabbim onun rızasına uymamızı elbette karşılıksız bırakmayacaktır çok şükür. SUU görünmüyor çok merak ettim. Bende bu arada yabancı sayfalardan gercek bir yaşanmışlık okudum. Avustralyalı bir futbolcu ve manken eşi hakkında. Kadın son tüp bebek denemesinde hamile kalıyor. Ilk haftalarda cinsiyetini merak ediyorlar ve kandan dna tahlili yaptiriyorlar cinsiyet için ve tahlil icinde kromozom tahlilleride yaptiriyorlar, trizomi 18 cikiyor, şok oluyorlar doğrulamak için cvs testi yani plesentadan parca aliniyor ondada t18 cikiyor, doktor bu testin hata payi cok dusuk %1-2 diyor onlarda bazi doktorlarin tavsiyesine uyarak ultrason takiplerini beklemek istiyorlar bundan sonraki surec blogda kaydedilmemis fakat en son kadinin bebegi saglikli bi sekilde doguyor. Ella watmoght mankenin ismi.

Rabbim ne büyük ...

Su ne haprın sesin soluğun çıkmıyor nasılsın
su son haftalarında doğumunu bekliyor, Rabbim rahmetini inayetini lütfunu hep üstümüzde tutsun inşallah, rabbim kolaylık versin ona. hezem senin verdiğin kararıda kolay kolay kimse veremez takdir ediyorum seni, Rabbim lütfuyla muamele etsin sana inşallah.başlarda anlatmıştım genetik bölümünde çalışan bi arkadaş var oraya başka sorunu turner sendromu olan amniyosentez tahlili yaptıran biri gelmiş, oda meraklıdır hemde işi gereği sohbet arası konu açılmış, kadının çok yakını amniyosentez yaptırmış down çıkmış kadın aldırmam doğuracağım demiş çok şükür sağlıklı olmuş, bu gerçek bir bilgi, arkadaş benim sıkıntım olduğunu bildiği için geldi bana anlattı, nerde yaptırmış dedim ankarada bir genetik laboratuvarında yaptırmış tahlilini dedi, arkadaşım kendide çok şaşırmıştı. Rabbim nelere kadir.

normal doğumu bekliyorum canım doktor sezeryana almak istemiyo bebekte yaşama şansı olmadığı için bebeğimin durumu çok kötüymüş artık
Bebeğinizin neyi var kaç haftalik gebe siniz Rabbim bir umut kapısı açsin size

normal doğumu bekliyorum canım doktor sezeryana almak istemiyo bebekte yaşama şansı olmadığı için bebeğimin durumu çok kötüymüş artık
Canım benim önceki mesajını okudum canı veren Rabbim ezelden yazılmışsa bebeğinin ömrü kaç doktor yaşayamaz dese nafile içindeki umudu kaybetme.. Rabbim o kadar büyük ki ne olmazları oludurmuş... inşaallah sapasağlam alırsın kucağına hayırlısı ile

37.haftada sayılırım canım bizde rabbimden mucize bekliyoruz sende hamilesin sanırım inşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın

Bana da çok hikaye geliyor , benim gibi durumu olanlr tanıdıklarının başına gelenler var onlrı arattırıyor ama sonuç aynı onların amniyosentezi temiz çıkmış. Doktor 100 de 100 diyor değişmez diyor. Karar verdim ama nasıl yapacağım bilmiyorum allahıma haşa sağlıklı bir evlt vermsi için dua ediyorum. Kabullenmek çok zormuş. Belki de zamanla kabullnecem. Allahım verdiğim karardan pişman etmesin

Allahımmmm yardımcın olsun. Valla sizin gerçek isimlerinizi bilmiyorum ama dua ediyorum sizede . Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Pazartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim ondan sonra artık düşünecek hiç vaktim yok hemen ertesi gün alınacaksa alınacak. Allahım yardım etsinnn kalbimden geçeni hayırlı eylesin

Insallah hayırlı haberlerinizi alırız canım ... Bir canın sonlandırılması dinimizde de yeri yok tevekkül etmek gerekiyor.. Rabbim Sabrini versin zor kararlar aldırmaya yönlendirmesin inşaallah canım

AldırmıyCagım diyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…