Dini boyutunu geçtim canlı o ya yarısını tamamladı nasıl kıyılır bir sürü haram var ama bu başkaInsallah hayırlı haberlerinizi alırız canım ... Bir canın sonlandırılması dinimizde de yeri yok tevekkül etmek gerekiyor.. Rabbim Sabrini versin zor kararlar aldırmaya yönlendirmesin inşaallah canım
Benim ilk bebeğime down sendromlu ,bir kolu yada bacağı yok , görüntüsü de katlanilamayacak kadar çirkin ,devlet böyle bebekleri istemiyor .siz isteseniz de doğumu sonlandirmamiz gerekiyor dediler ..bunu diyen de bayağı popüler bir Prof . Sizi mizi bıraktım bir anda ayağa fırladım. Sen kimsin de benim istediğim bebeği alacakmissin, şimdi seni öldürsem alacağım cezayı paşa paşa yatar ,bir sürü de bebeğin hayatını kurtarmış olurum .böyle doğan ilk bebek benimki mi olacak ? Devlet niye benim bebeğimi istemiyormuş? Bana bunu ispatla yoksa seni surundurecegim dedim (öyle de yaptim) .başladı kem küm bıdı bıdı. ..böyle birşey yok ..tek amacınız tek seansta aldığınız 800 liraya birkaç katını daha eklemek ..yüzüne tukurecektim yaşça benden büyük olduğu için yere tükürdüm çıktım ..benim bebeğimi alacakmis ..bak bak ...ona çok sağlam g.t lazım bide benim ölmüş olmam lazım ..Amniyosentez yaptırdım ultrasonda bebeğim sağlıklı ama genetik sonucu kötü çıktı birisi bana umut olsun istiyorum belki bende doğumdan sonra birsine umut olurum
Ayyy canımsin ne kadar duygulandim yazdıklarına maşallahBenim ilk bebeğime down sendromlu ,bir kolu yada bacağı yok , görüntüsü de katlanilamayacak kadar çirkin ,devlet böyle bebekleri istemiyor .siz isteseniz de doğumu sonlandirmamiz gerekiyor dediler ..bunu diyen de bayağı popüler bir Prof . Sizi mizi bıraktım bir anda ayağa fırladım. Sen kimsin de benim istediğim bebeği alacakmissin, şimdi seni öldürsem alacağım cezayı paşa paşa yatar ,bir sürü de bebeğin hayatını kurtarmış olurum .böyle doğan ilk bebek benimki mi olacak ? Devlet niye benim bebeğimi istemiyormuş? Bana bunu ispatla yoksa seni surundurecegim dedim (öyle de yaptim) .başladı kem küm bıdı bıdı. ..böyle birşey yok ..tek amacınız tek seansta aldığınız 800 liraya birkaç katını daha eklemek ..yüzüne tukurecektim yaşça benden büyük olduğu için yere tükürdüm çıktım ..benim bebeğimi alacakmis ..bak bak ...ona çok sağlam g.t lazım bide benim ölmüş olmam lazım ..
Sonuç olarak bebeğim doğdu .ne down sendromlu ,ne zihinsel nede bedensel engelli ..bütün uzuvlari yerinde ..birde o kadar güzeldi ki bakmaya doyamiyordum. .bütün testleri de süper çıktı ..ne yazık ki kısa bir zaman sonra kaybettim .yine doktor hatasıyla ..
Eğer her türlü kabul edecek ,bakacaksan ,doktorlara kulak asma ..son zamanlarda down sendromlu dedikleri çoğu bebek sendromsuz doguyor ..sendromlu olmayabilir bebeğin ..olabilir de ..her şekilde o senin ve sevgine sıcaklığına ihtiyacı var ..+1kromozomla dünyaya gelip sorunsuz yaşayan o kadar çok yavru var ki ..hepsini öpüyorum ..Allah sana da sağlıklı bir bebek bağışlasın ..tekrar söylüyorum : o senin !
Teşekkür ederim. Her canlı , bir şansı hakeder. . Eksik de değil ayrıca +1 kromozomla. .Ayyy canımsin ne kadar duygulandim yazdıklarına maşallah
Gerçekten bunları yaşadınız mı inanamıyorum allahım yardımcınız olsun. Anne karnından sıvı alınıp genetiğe gönderilince sonuç kesin diyorlar. Bende ondan böyle bir başlık açtım Allahımın hikmetini yaşayan var mı diye. Ama bilimde gerçek işte. Çok zorr allahım kimseye yaşatmasınBenim ilk bebeğime down sendromlu ,bir kolu yada bacağı yok , görüntüsü de katlanilamayacak kadar çirkin ,devlet böyle bebekleri istemiyor .siz isteseniz de doğumu sonlandirmamiz gerekiyor dediler ..bunu diyen de bayağı popüler bir Prof . Sizi mizi bıraktım bir anda ayağa fırladım. Sen kimsin de benim istediğim bebeği alacakmissin, şimdi seni öldürsem alacağım cezayı paşa paşa yatar ,bir sürü de bebeğin hayatını kurtarmış olurum .böyle doğan ilk bebek benimki mi olacak ? Devlet niye benim bebeğimi istemiyormuş? Bana bunu ispatla yoksa seni surundurecegim dedim (öyle de yaptim) .başladı kem küm bıdı bıdı. ..böyle birşey yok ..tek amacınız tek seansta aldığınız 800 liraya birkaç katını daha eklemek ..yüzüne tukurecektim yaşça benden büyük olduğu için yere tükürdüm çıktım ..benim bebeğimi alacakmis ..bak bak ...ona çok sağlam g.t lazım bide benim ölmüş olmam lazım ..
Sonuç olarak bebeğim doğdu .ne down sendromlu ,ne zihinsel nede bedensel engelli ..bütün uzuvlari yerinde ..birde o kadar güzeldi ki bakmaya doyamiyordum. .bütün testleri de süper çıktı ..ne yazık ki kısa bir zaman sonra kaybettim .yine doktor hatasıyla ..
Eğer her türlü kabul edecek ,bakacaksan ,doktorlara kulak asma ..son zamanlarda down sendromlu dedikleri çoğu bebek sendromsuz doguyor ..sendromlu olmayabilir bebeğin ..olabilir de ..her şekilde o senin ve sevgine sıcaklığına ihtiyacı var ..+1kromozomla dünyaya gelip sorunsuz yaşayan o kadar çok yavru var ki ..hepsini öpüyorum ..Allah sana da sağlıklı bir bebek bağışlasın ..tekrar söylüyorum : o senin !
Detaylarını anlatsam ifşa olurum .o sebeple ucundan kıyısından yazdım . o hastane kapatıldı çok şükür ..Gerçekten bunları yaşadınız mı inanamıyorum allahım yardımcınız olsun. Anne karnından sıvı alınıp genetiğe gönderilince sonuç kesin diyorlar. Bende ondan böyle bir başlık açtım Allahımın hikmetini yaşayan var mı diye. Ama bilimde gerçek işte. Çok zorr allahım kimseye yaşatmasın
Sana umut vermek istemiyorum ama bir tanıdığım amniyosentez yaptırdıktan sonra çocuğunun kesin down sendromlu olduğunu söylemişler ..ailesi istemedi ..aldırmak üzere gittiği hastaneden vicdan azabıyla geri dönmüş ..çocuk doğdu sapasağlam .şimdi 12-13 yaşlarında ve okul birincisi ..Gerçekten bunları yaşadınız mı inanamıyorum allahım yardımcınız olsun. Anne karnından sıvı alınıp genetiğe gönderilince sonuç kesin diyorlar. Bende ondan böyle bir başlık açtım Allahımın hikmetini yaşayan var mı diye. Ama bilimde gerçek işte. Çok zorr allahım kimseye yaşatmasın
Nasıl ifşa olursun ben senin yerinde olsam tüm dünyaya allahın hikmetini anlatırdın. Ben hep kulaktan dolma blgiler duydum. AMniyosentez kesin umudum tükendi artık. BEBEğimi kabullenmekten başka çare yok. AMA bu sanıldığı gibi olmuuor. Bİr fazla denilip atlatılacak bir şey değil ben atlatamadjm doğunca kucağıma alınca gerçekleşecek herşey.ama çok zor allah kimseye vermesin. SAnki siz bana umut olmak bebeğimi aldırmamak adına böyle birşey anlattınız. Çünkü inanılır gibi değilSana umut vermek istemiyorum ama bir tanıdığım amniyosentez yaptırdıktan sonra çocuğunun kesin down sendromlu olduğunu söylemişler ..ailesi istemedi ..aldırmak üzere gittiği hastaneden vicdan azabıyla geri dönmüş ..çocuk doğdu sapasağlam .şimdi 12-13 yaşlarında ve okul birincisi ..
İki ihtimal var : Asla eksik değil ,ya 46 ya 47 kromozom yani bir fazla ...ve senin ...
Merhaba size bi soru sormam lazım ama mesaj atamıyorumAldırmıyCagım diyordunuz?
Neden bana mı soracsktınızMerhaba size bi soru sormam lazım ama mesaj atamıyorum
yok arkadaşım bana sordu özelden mesaj attı. sudan ses çıkmadı.Neden bana mı soracsktınız
Neden bana mı soracsktınız
Maalesef 5 gün önce 21 saat suni sancı cekerek bebegımı aldırdım( hayatımın en zor saatlerıydı cok ıcten soyluyorum Rabbım kımseye yasatmasın ( normal dogum yaptım ama eve bebegım olmadan geldım acı cok buyuk ates cemberınde yanıyo gıbı nası toparlanıcam bılmıyorum (
Sen nasılsın ? Ne yaptın ?[/QUOT
işlem nasıl oluyor? canlı olarakmı nasıl doğum oluyor?
işlem nasıl oluyor? canlı olarakmı nasıl doğum oluyor?Maalesef 5 gün önce 21 saat suni sancı cekerek bebegımı aldırdım( hayatımın en zor saatlerıydı cok ıcten soyluyorum Rabbım kımseye yasatmasın ( normal dogum yaptım ama eve bebegım olmadan geldım acı cok buyuk ates cemberınde yanıyo gıbı nası toparlanıcam bılmıyorum (
Sen nasılsın ? Ne yaptın ?
işlem nasıl oluyor? canlı olarakmı nasıl doğum oluyor?
Canım Rabbim sabır versin geçmiş olsun... Seni bu sorular üzüyordur belki ama affina Siginar ak soruyorumSuni sanci verilip acılma olması beklenıyor ki kolay kolay acılma olmuyor sonrasında normal dogum yapıyorsun sonra eger parca kalmıssa ya da plesenta gelmemısse kurtaj yapıyorlar genelede yapılıyor
Benim doktorum agrı az olsun die epudral yaptı en azından bu yardımcı oldu yoksa sunı sancı zor gercekten
düşünmeden sordum kusura bakma, düzenleyemedim, silemedim öyle bi seçenekte yoktu kusura bakmaPeki bebek canlı olarakmi doguyor yoksa ölü olarakmı doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?