Amniyosentez sıvısı aldırıcam korkuyorum bebeğime bir şey olur diye

mervebulgan35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
12
1
6
25
İkili test sonucun trizomi13/18 1/98riskli çıktı doktor sıvı alalım bu sadece risk ultrasonda bebeğim de hiç bir şey sorun yok lakin kalbin de sorun çıktı ama o da düzelir ya da düzelmez dedi çok korkuyorum sıvı aldıktan sonra neler yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bol bol su içmem gerekiyor lütfen yardımcı olun

Ben de amniyosentez yaptırdım,maalesef sonucum kötü geldi,amniyosentez sonrası doktor iş yapma yat dinlen dedi,bir sorun yaşamadım,3 gün boyunca yattım,ağrın olursa gel demişlerdi,bir sıkıntı olmadı,umarım siz güzel sonuçlar alırsınız

Bilgim yok ama Amniyosentez yerine fetal dna yaptırabilirsiniz sonrasında da detaylıya girersiniz zaten tarama testleri yanıltıcı oluyor fetal dna daha yüksek oranda sonuç veriyor ayrıca neye göre 4 hastane direkt teşhis koydu onu anlayamadım

bende geçtim bu sureçten hiç korkma için rahat olsun iş sende ne kadar rahat olursan sorun olmaz max 5 dk bile sürmüyor zaten biri işlem yapıyor biri bebeği takip ediyor işlem olduktan sonra yapılan yerde yarım gun yatırıyorsun kalkmıyorsun ayağa evde de dinlendin mi hiç birşey olmaz ben işlem oldu o gün dinlendim erteesi gün işe gittim

sana tavsiye işlem yapılırken kapat gözlerini başka şeyler düşün uyur gibi çok hızlı oluyor zaten ani hareket etmemen lazım işlem olmadan zaten sana doktor bilgi veriyor işlemi işlem sonrasını filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…