- Konu Sahibi gel_bebek_gel
-
Sevgili badem maalesef hep bu tür komplikasyonlar doktor ve doktor yakınlarını bulur zaten, sana üzülme desem bir anlamı yok biliyorum. Zaman herşeyin ilacı sen henüz gençsin yeniden bebişlerin olacak merak etme. kaybettiklerimiz de meleklerimiz olarak hep yanımızda olacak. Bana gelince ben 40 yaşında olduğumdan zamanla yarışıyorum, umarım yarışı kazanırm.
ALLAH size uzun ömür versin ve tekrar hamile kalmanızı nasip etsin.bende amniosentez testi kurbanlarındanım.üzülmeyin olurmu ALLAHsabır verir inşallah:tomato:
ben de amniyosentez oldum
sürekli gittiğim doktorum ultrasonda ense kalınlığında problem görmüştü
dedi 3lü test yapalım test sonucu riskli gebelik görüldü
insan ne kendine ne çocuğuna yakıştıramıyor tabi
ben içimden başa gelen çekilir ama nolur olmasın dedim
eşim öyle bir durumda gebeliğin sonlandırılması taraftarıydı
bizi dr um amniyosentez yapan bi prof a yönlendirdi
prof çoook paracıydı sana açıklama yapıyor ve parasını alıyor
neyse amniyosentez yaptırdım
uyuşturma uyutma vs yok
uyanıktım bebeği görüyordum hiç kımıldama dedi
güzelce steril etti batikonla karnımı
ve mukaka :) benim plesantam iğnenin geçişine izin vermedi
am 5-6 defa 10-15 dk boyunca zarın içine girmeye çalıştı son denemesinde gird
. ağır ağır yaptığı bir işlemdi acı duyuyorsun çünkü karnında bebeğinin yanında bir iğne var
ama çocuk hareket ederse iğne dokularına zarar verir diye nerdeyse nefes almıyorsun
bu arada doktor bilgi veriyor bak bebeğin şu kısımda biz iğneyle burdan girdik
iğnenin bebeğe zarar verme olasılığı şu anda çok az bebek ani bir hareket etmedikten sonra...
işlem tamamlandıktan sonra güzelce tekrar iğne yerini temizleyip steril bezle kapattı sanırım 3 gün dü o kadar açmayacaksın dedi. ve yarım saatten fazla gözlem odasında yatırdı dinlenmen gerek dedi
ani hareket etmiyorsun ve günde 5 lt kadar su içeceksin dedi.. 3 gün falan yattım yemek yemeye bile kalkmıyordum Allar razı olsun kayınvalidemin evinde kaldım annemelr başka bir ilde çünkü
ani hareket ve ters bi durumda çünkü sanırım iğnenin girdi yerden zarda yırtılma olabilir ve düşükle sonuçlanabilirmiş. en başta anlatmıştı bunları %1 de bir ihtimal olsa bebeği kaybetme olasılı ğı var dedi. ama şimdiye kadar benim amniyosentez yaptığım hastalarımın hiçbirinde böyle bir sonuç yaşanmadı dedi.. öyle sonra test gitti sonuç geldi çok şükür temiz çıkmıştı...
bunları ayrıntılı olarak anlattım çünkü bilmek isteyen olur diye düşündüm
daha önceden yazmışdım ama anlayamadım silinmiş kadınlar kulübü yetkilerinin bana gıcığı mı var nedir? bunu da silerler :)
bende amniyosentez sonrası bebeğimi kaybettim masadan kalkar kalkmaz başladı 4-5 saat içinde tüm suyu boşaldı.5 ay boyunca bi sürü şey yaşadım hastane doktor ismi vermiyorum sayın yetkililer anlaşıldı artık bu yazımı yayınlayın bari ,
sonucu da 5 hafta sonra aldım ve tabiki temiz çıktı zavallı oğluşum ne olursa olsun yaptırmamalıydım.özür dilerim kuzum bilemedim böyle olacağını... gerekmedikçe yaptırmayın ikili üçlü ye güvenmemek lazım zaten kim çıkarmış ki bu saçma testleri ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?