- 8 Nisan 2025
- 17
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Funda cnar
-
Bende 17 nisanda yaptırdım çapada benimde hala cıkmadı 1 - 1,5 ayı bulur dediler dün tam bir ay oldu haber yok bekliyoruzMerhaba yardımcı olursanız cok sevinirim. 15 Nisan çam sakura da amniyosentez oldum bugün tam 3 hafta oldu ön sonucum bile çıkmadı daha. Devlet hastanelerinde yaptırıp kac günde sonucunuz cıktı bu konuda yardımcı olur musun lütfen
Sizde ne sorunlar vardı neyden kaynaklı yaptırdınız. Ön sonucunuz da mi cıkmadıBende 17 nisanda yaptırdım çapada benimde hala cıkmadı 1 - 1,5 ayı bulur dediler dün tam bir ay oldu haber yok bekliyoruz
Kalpte delik var birde bacağında fibula kemigi yok o yüzden yaptırdık yok cıkmadı daha ön sonuctaSizde ne sorunlar vardı neyden kaynaklı yaptırdınız. Ön sonucunuz da mi cıkmadı
İnsallah en kısa süre de temiz sonuçları alırızKalpte delik var birde bacağında fibula kemigi yok o yüzden yaptırdık yok cıkmadı daha ön sonucta
Bugün aradılar canım beni cıkmıs sonuclarım temiz geldi darısı sana inşallahİnsallah en kısa süre de temiz sonuçları alırız
Tesekkür ediyorum amin hepimiz insallahSizin adınıza cok sevindim yaa sağlıkla kucağınıza alın.Ön sonuc ve kesin sonuç ikisi bi anda mı cıkmış oldu. 17 Nisan da vermiştiniz dimi sıvıyı
Bugün aradılar canım beni cıkmıs sonuclarım temiz geldi darısı sana inşallah
Anladım insallah darısı bana olur gerçekten cok mutlu oldum adınıza. Ben sizden iki gün önce vermişim sıvıyı ama hala ses soluk yok. Lütfen bana da dua eder misiniz.Tesekkür ediyorum amin hepimiz insallahvalla bize ön sonuc falan cıkmadı yani bi bilgilendirme olmadı bu konuda sadece aradılar dün sonucunuz cıktı normal geldi sonuclarınız bir sıkıntı yok dediler evet 17 nisanda yaptırdık
Banada 1 1,5 ayı bulur demişlerdi cıkar insallah hayırlısıyla araya bayram tatili girdi ya ondan sizinkide uzamıstır merak etmeyin tabiki ederim allah hayırlısıyla evlatlarımızı saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah her şey gönlünüzce olurAnladım insallah darısı bana olur gerçekten cok mutlu oldum adınıza. Ben sizden iki gün önce vermişim sıvıyı ama hala ses soluk yok. Lütfen bana da dua eder misiniz.
Ya çok özür diliyorum ben 7 sinde yaptırmısım amniyosentezi simdi e nabızdan baktım yanlış söylemişimAnladım insallah darısı bana olur gerçekten cok mutlu oldum adınıza. Ben sizden iki gün önce vermişim sıvıyı ama hala ses soluk yok. Lütfen bana da dua eder misiniz.
Estağfurullah sonuçlar e nabızda görünüyor mu cıkıncaYa çok özür diliyorum ben 7 sinde yaptırmısım amniyosentezi simdi e nabızdan baktım yanlış söylemişim
Amin insallah bizim de böbreklerde genişleme ve kalbinde küçük bi delik gördülerBanada 1 1,5 ayı bulur demişlerdi cıkar insallah hayırlısıyla araya bayram tatili girdi ya ondan sizinkide uzamıstır merak etmeyin tabiki ederim allah hayırlısıyla evlatlarımızı saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah her şey gönlünüzce olursiz neden yaptırmıstınız amniyosentez
Ben baktım bulamadım sadece amniyosentez işlemi için epikriz bilgilerim cıkıyor o kadarEstağfurullah sonuçlar e nabızda görünüyor mu cıkınca
İnşallah hayırlı sonuclar alırsınız saglıkla gelsin bebişlerAmin insallah bizim de böbreklerde genişleme ve kalbinde küçük bi delik gördüler
Amin insallah cok teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinİnşallah hayırlı sonuclar alırsınız saglıkla gelsin bebişler
Aminnnn insallahhe nabızda çıkmıyor sonuçlar yaptırdığımız yerden çıktı olarak ön sonuç ve kesin sonuç olarak iki farklı sonuç çıktısı veriyorlar
benim 15 gün sonra ön sonuç 30 gün sonra kesin sonuç çıkmıştı yanı toplam bütün sonuçlar 1 ay sonra çıkmış oldu
inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben çapada yaptırdım tam bi ayda cıktı sayılır sonucum biz hiç gitmedik sormaya bizi hep arayıp bilgilendirdiler belki yogunluktan dolayıdırda bilmiyorum yani 3 ay cok uzun süreç değilmi siz wes cnv falan yaptırdınızmıAminnnn insallahhsiz nerde yaptırmiştınız acaba. Benim 1 ay olmasına bir kaç gün kaldı henüz ön sonucum bile cıkmadı bekliyorum. 20. Gün genetige gidip sonucumu sordum hala cıkmamiş. 2-3 aydan bahsedenince şaşırdım kaldım. Perinatoloji 1-1 buçuk aydan cıkar demişti öyle bilgilendirme yapıldı bana dedim. Onlar bizim işi bilmiyorlar dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?