Amniyosentez yerine kan testi yaptiranlar...

Valla canım ben güvendim 99.7 olunca risk yok ultrason da iyi biogen verdim 2000 TL verdik bekliyoz
inşallah iyi gelir sonucunuz salı günü gidicem bakalım istanbula amniyosentez düşünüyodum ama şimdi siz burda söyleyince kan testi daha mantıklı geldi en azından bebeğim içinde kendim içinde risk almam inşallah bi sorun çıkmaz sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.

Amin inşallah canım..

Canım artk anneden alınan bir kan testiyle bebeğin gen yapısına bakılıyor sonuçları 2 haftada çıkıyor...
çok sağolun gerçekten amniyosentez için çok endişeliydim mecbur kaldığım için yaptırmayı düşündüm ama güvenilirliği hemen hemen aynıymış salı günü kan testini istiycem inşallah bi sorun çıkmaz

Sakin yaptırma ya durumunda müsaitse kan ver bekle zaten o testler bi ihtimal sadece...

aynen öyle sölüyolar riski gösteriyom6ş ama ne kadar da olsa insan korkuyo parasında falanda değilim riskli olmaması önemli
Ya zaten tıp ilerledi artk amniyosentez tarih olcak zamanla herkes bu kan testini yaptıracak...

Ya zaten tıp ilerledi artk amniyosentez tarih olcak zamanla herkes bu kan testini yaptıracak...
kan testi daha iyi olur en azından riski yok öteki türlü düşünüp duruyorum bi sıkıntı çıkarmı diye çok sağolun bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

kan testi daha iyi olur en azından riski yok öteki türlü düşünüp duruyorum bi sıkıntı çıkarmı diye çok sağolun bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Aynen canım yaptır rahatla zaten ultrasonda temiz ise sıkıntı yok genelde sonuçlarda temiz çıkıyormuş sen içini rahat tut...

ikili testim iyi çıkmıştı bi sorun görmedi sonra 4 lü yapalım emin olalım dedi 2 hafta sonra dörtlü test yaptırdık sonuç pozitif çıktı
Bak Can'ım ben izmir de çok iyi bir Profösör doktora gidiyorum . İkili testim iyi çıkınca bana 3 lü 4 lü yapmadı. Benim için ikili önemli , şimdi kan değerlerin değiştiği için yanıltır boş yere korkutur dedi.. Senin doktorun maddi amaçlı demiş olmasın?

h
ben devlet hastanesinde yaptırdım testi sonucu görünce hemen amnyosentez yapmamı söyledi hiç vakit kaybetme dedi istanbul izmir ve bursayı önerdi istanbula gelicem bide orda yaptırıcam tahlil inşallah bi sorun çıkmaz

Kaç yaşındasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…