inşallah iyi gelir sonucunuz salı günü gidicem bakalım istanbula amniyosentez düşünüyodum ama şimdi siz burda söyleyince kan testi daha mantıklı geldi en azından bebeğim içinde kendim içinde risk almam inşallah bi sorun çıkmaz sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.Valla canım ben güvendim 99.7 olunca risk yok ultrason da iyi biogen verdim 2000 TL verdik bekliyoz
Amin inşallah canım..inşallah iyi gelir sonucunuz salı günü gidicem bakalım istanbula amniyosentez düşünüyodum ama şimdi siz burda söyleyince kan testi daha mantıklı geldi en azından bebeğim içinde kendim içinde risk almam inşallah bi sorun çıkmaz sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.
Biogen fetal dna testi diye geçiyor canım...nerede yaptırdınız
yöntemin ismi tam olarak ne diye geçiyorCanım artk anneden alınan bir kan testiyle bebeğin gen yapısına bakılıyor sonuçları 2 haftada çıkıyor...
çok sağolun gerçekten amniyosentez için çok endişeliydim mecbur kaldığım için yaptırmayı düşündüm ama güvenilirliği hemen hemen aynıymış salı günü kan testini istiycem inşallah bi sorun çıkmazCanım artk anneden alınan bir kan testiyle bebeğin gen yapısına bakılıyor sonuçları 2 haftada çıkıyor...
Biogen fetal dna testi diye geçiyor canım...
Fetal dna testi adı canım...yöntemin ismi tam olarak ne diye geçiyor
Sakin yaptırma ya durumunda müsaitse kan ver bekle zaten o testler bi ihtimal sadece...çok sağolun gerçekten amniyosentez için çok endişeliydim mecbur kaldığım için yaptırmayı düşündüm ama güvenilirliği hemen hemen aynıymış salı günü kan testini istiycem inşallah bi sorun çıkmaz
aynen öyle sölüyolar riski gösteriyom6ş ama ne kadar da olsa insan korkuyo parasında falanda değilim riskli olmaması önemliSakin yaptırma ya durumunda müsaitse kan ver bekle zaten o testler bi ihtimal sadece...
Ya zaten tıp ilerledi artk amniyosentez tarih olcak zamanla herkes bu kan testini yaptıracak...aynen öyle sölüyolar riski gösteriyom6ş ama ne kadar da olsa insan korkuyo parasında falanda değilim riskli olmaması önemli
kan testi daha iyi olur en azından riski yok öteki türlü düşünüp duruyorum bi sıkıntı çıkarmı diye çok sağolun bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederimYa zaten tıp ilerledi artk amniyosentez tarih olcak zamanla herkes bu kan testini yaptıracak...
Aynen canım yaptır rahatla zaten ultrasonda temiz ise sıkıntı yok genelde sonuçlarda temiz çıkıyormuş sen içini rahat tut...kan testi daha iyi olur en azından riski yok öteki türlü düşünüp duruyorum bi sıkıntı çıkarmı diye çok sağolun bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim
inşallah canım tek duam temiz çıkması allah kimseye yaşatmasın çok zorAynen canım yaptır rahatla zaten ultrasonda temiz ise sıkıntı yok genelde sonuçlarda temiz çıkıyormuş sen içini rahat tut...
Amin canım benimde başımda inş. Bişey yok sen rahat ol...inşallah canım tek duam temiz çıkması allah kimseye yaşatmasın çok zor
Bak Can'ım ben izmir de çok iyi bir Profösör doktora gidiyorum . İkili testim iyi çıkınca bana 3 lü 4 lü yapmadı. Benim için ikili önemli , şimdi kan değerlerin değiştiği için yanıltır boş yere korkutur dedi.. Senin doktorun maddi amaçlı demiş olmasın?ikili testim iyi çıkmıştı bi sorun görmedi sonra 4 lü yapalım emin olalım dedi 2 hafta sonra dörtlü test yaptırdık sonuç pozitif çıktı
inşallah canım bişey olmasın diye dua ediyorum hepAmin canım benimde başımda inş. Bişey yok sen rahat ol...
benim 1/27 çıktı çok yüksek dediYa benim ikili 1/154 cıktı down sendromu senin kaç...
ben devlet hastanesinde yaptırdım testi sonucu görünce hemen amnyosentez yapmamı söyledi hiç vakit kaybetme dedi istanbul izmir ve bursayı önerdi istanbula gelicem bide orda yaptırıcam tahlil inşallah bi sorun çıkmazBak Can'ım ben izmir de çok iyi bir Profösör doktora gidiyorum . İkili testim iyi çıkınca bana 3 lü 4 lü yapmadı. Benim için ikili önemli , şimdi kan değerlerin değiştiği için yanıltır boş yere korkutur dedi.. Senin doktorun maddi amaçlı demiş olmasın?
Kaç yaşındasın...h
ben devlet hastanesinde yaptırdım testi sonucu görünce hemen amnyosentez yapmamı söyledi hiç vakit kaybetme dedi istanbul izmir ve bursayı önerdi istanbula gelicem bide orda yaptırıcam tahlil inşallah bi sorun çıkmaz
benim ikilide hiçbi sorun çıkmamıştı herşey normaldi gayet iyi dedi doktor 2 3 hafta kadar sonra 4 lü test yaptı orda sonuç 1/27 çıktıYa benim ikili 1/154 cıktı down sendromu senin kaç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?