Amniyosentez..

Ben bu akşam kendisini cepten arayacağım, en son tahlil sonuçlarımı iletmek için.
O zaman sorarım kendisine, hasta kabul ediyor mu.
Ediyorsa cep telefonunu da iletirim sana.

2.alternatif olarak Prof.Sadi Gündoğdu'yu öneririm. Cerrahpaşa'da kendisi, ama Nişantaşında muayenehanesi var. O da çok çok iyidir.

merhaba canım; benim ablama 1 kere amniyosentez yaptılar; ilkinde testi yanlış değerlendirdikleri için sonucu öğrenemedi; kanını alırlar da aids yerine tetanoz etsti yaparlar ya onun gibi düşün; sonra 2.ye yapmamız gerekiyor dediler; tabi bu arada 3-4 hafta kayıp zaman ve bebeği düşürme riski oldu; 2. testte de kültür ortamı oluşmamış diye sonuç alamadılar; o hamimelik boyunca çektiklerini bir ablam bilir bir Allah; biz bile diken üstündeydik çünkü doktoru bebekle down sendromu riski %90küsür deyip bu testi istemişti;
acaba sağlıklı olcak mı aldırsa mı aldırmasa mı derken bebişimiz dnyaya geldi ve kaşı ayrı güzel gözü ayrı güzel bir kız çocukları oldu; duyuları yerinde gelişimi yerinde zehir gibi birşey!
sakın içini karartma Allah'tan ümit kesilmez; niyetin hayır sonun hayır olsun...

Gözünüz aydın, güle güle büyütün canım. Darısı başıma inşallah.
Tek bir amniyosentez dahi riskliyken, ablana 2 defa yapılmış ve sonuç verilememiş, pes.
Bazen diyorum ki "nasılsa aldırmayacaktım, yaptırmasamıydım acaba a.sentez".
Ama diken üstünde ayların geçmesini beklemek zor olacaktı, en azından içim rahat.
Hayırlısı güzelim.

Çok teşekkür ederim. Durum nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…