- Konu Sahibi amsterdamli
-
Yelocum, fatoscum ve tatlitugcecim, size iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, bugun biraz daha iyiyim, disariyi az gezdiz.. alçinin rengi pembe ve cok dikkat cektigi icin gozler uzerimdeydi, marketteki amcalar hayirdir burnunumu kirdin yoksa kemikmi vardi diye soruyor heheh. hii deyip gecistiriyorum hahah. sisliklerim hala var.. Kizlar emre beye kesinlikle guvenin; okadar uzman olmuski hemen kimsenin farketmedigi seyleride goruyo bi bakista. ve neyi istedigini cok iyi dinliyen bi doktor, kesinlikle cok iyi bir secim.. gonlum cok ferrah o yonden iyiki baska doktora olmadim. benim kanatlarimida genisletti emre bey cunki cok dar ve mandalla kapatilmis goruntu olur yoksa dedi. Cok kemerli ve birbirine yakin burun kanatlarim vardi cunki. Eski burnumun resimlerini cektim yeni alcili halinide yarin tamponlar cikiyor.. cok heycanliyim. ondan sonrada donuyorum evime. size yakin zamanda resimlerimi gostericegim kizlar bekleyin. optum sizi
Yelocum, fatoscum ve tatlitugcecim, size iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, bugun biraz daha iyiyim, disariyi az gezdiz.. alçinin rengi pembe ve cok dikkat cektigi icin gozler uzerimdeydi, marketteki amcalar hayirdir burnunumu kirdin yoksa kemikmi vardi diye soruyor heheh. hii deyip gecistiriyorum hahah. sisliklerim hala var.. Kizlar emre beye kesinlikle guvenin; okadar uzman olmuski hemen kimsenin farketmedigi seyleride goruyo bi bakista. ve neyi istedigini cok iyi dinliyen bi doktor, kesinlikle cok iyi bir secim.. gonlum cok ferrah o yonden iyiki baska doktora olmadim. benim kanatlarimida genisletti emre bey cunki cok dar ve mandalla kapatilmis goruntu olur yoksa dedi. Cok kemerli ve birbirine yakin burun kanatlarim vardi cunki. Eski burnumun resimlerini cektim yeni alcili halinide yarin tamponlar cikiyor.. cok heycanliyim. ondan sonrada donuyorum evime. size yakin zamanda resimlerimi gostericegim kizlar bekleyin. optum sizi
ayy yasemin içimi rahatlattin vallahi, gunlerim yaklastikca korku artti bende
senden haber bekliyordum! uçus belgesi aldinmi Emre beyden? bende az kalacagim Istanbulda
insallah gunler yeterli olur.. dikislerinde alinacakmi yarin? ara ara yine bize yaz oke?
kendine iyi bak canim gecmis olsun
merhaba canim, ben ilk gece otelde kalacagim ertesi gun görusmeler ve 2 kasimda ameliyatim var, yanimda
arkadasim gelecek refakatçi olarak ama o ameliyattan sonra dönecek. Bende akrabalarimin yaninda kalacagim bir hafta..
Bende merak ediyordum bantli haliyle disari çikabilirmiyim diye sen alçiyla bile gezmissin
bende Istanbula gelmissken son gunumde gezerim diye dusunmustum tabi bu benim halime bagli..
kizlar gezmeyi bos verin ya burnunuz iyi olsunda seneyede sadece tatil icin gidip gezersiniz yeni burnunuzla
yelo senin ameliyatina cok az kaldi heyecan nasil canim?
merhaba fatoscum, iki gun sonra Istanbula uçuyorum çarsamba ameliyatim Insallah!
artik bir an önce olsun bitsin istiyorum korkmuyorum artik, döndukten sonra size herseyi yazarim
ve insallahda resimlerimi paylasirim
sen ne yaptin karar verdinmi ameliyata?
KIzlar Yelo amel oldumu?
kizlarrrrrrrrrrr ben geldim, bu sabah döndum evime..
size kisaca yazacagim cunku daha cok yorgunum.
benim ameliyatim zor gecti, 1 kasimda 6 saat Emre beyin muayenesinde bekledim butun görusmelerimi
1 gune toplanmisti! kisa görustum Emre beyle ona guvenerek gitmistim zaten herseyi ona biraktim!
beni muayene etti ve burnumda kikirdak azmis öyle dedi, insallah kikirdak yeter dedi yoksa kulagindan alirim dedi
ve öylede oldu 2 kasimda ameliyat oldum ameliyatim 4,5 saat surmus.. narkozdan zor uyandim ve sonrasi cok zor gecti
kulagim kafam sariliydi gözlerimi acamadim morlukdan o gece cok afedersiniz kustum...ertesi gun anca kendime geldim
bir hafta hic evden cikmadim halimde yoktu zaten..bugun annemle bir döndum iyiki oda gelmis benimle
bebek gibi bana bakti.. su anda burnum cok sis ucu kocaman hic inanamiyorum burnumun incelecegine..
size daha sonra ayrintili yazarim optum sizi!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?