amsterdamli Burun Estetiği Ameliyatı

Simdiden gecmis olsun canim, persembe yazmaya calis bekliyoruz!!!!!
Bu arada benimde 3 haftam kaldi!!!

yelo sen naptin güzelim,sende durumlar nedr? ne zaman geliyosun

yelo sen naptin güzelim,sende durumlar nedr? ne zaman geliyosun

merhaba canim ben 31 ekimde Istanbula geliyorum! cok az kaldi zaman cabuk geciyor..
bir yandan cok istiyorum bir yandanda korkuyorum...az önce bu forumda Emre beye ameliyat olmus ama memnun kalmayan
2 kisi yazmis burunlari egriymis ameliyattan sonrada öyle kalmis bu da beni korkuttu benim burnumda egri oldugu icin :-(

endiselenme hayatim herkeste ayni sonuclar olucak degilya..basarili bi ameliyattan snra sende burnuna dikkat edip doktorun dediklerini yaptiktan sonra sorun olmucaktir diye dusunuyorum.hem onca ameliyat arasinda 2 kisi cok fazla bisey degil.cunki 100 kisiden 100 tanesininde basarili olmasi beklenemez.
Sıkma cnani tatlim ok.hem bak az kalmis yakinda gelirsin hersey cok güzel olucak endise etme

Kizlar emre bey kesinlikle cok ilgili. Neyi istedigini ve neyi istemedigini detailli gorusuyor.. Cok zaman ayiriyor cok ilgili, hayraann kaldim açikcasi.. çok içim rahatladi.. az kaldi sabirsizim ama beklicem artik.. cokcokcok istiyorummmmmm! Bu arada istanbulu gezmis oldum bugun.

heyyy yasemin!!! nasilsin canim? sevindim görusmen guzel geçmis! bende cok merak ediyorum Emre beyi
kiskandim seni Istanbuldasin ne guzel..özledim Turkiyeyi..18 gun sonra bende oradayum Insallah..
tasarim yaptinizmi canim?

heyyy yasemin!!! nasilsin canim? sevindim görusmen guzel geçmis! bende cok merak ediyorum Emre beyi
kiskandim seni Istanbuldasin ne guzel..özledim Turkiyeyi..18 gun sonra bende oradayum Insallah..
tasarim yaptinizmi canim?

yelo icin cok rahat olsun, cok ilgili nazik ve cok iyiiiii biri. Içim çok sindi benim.. Burnum benim cok kemerli ve sorunlu ve hic negatif yaklsmadi cok positifti, elinden geleni yapicagindan eminim. cok mutluyum simdiden..

yelo icin cok rahat olsun, cok ilgili nazik ve cok iyiiiii biri. Içim çok sindi benim.. Burnum benim cok kemerli ve sorunlu ve hic negatif yaklsmadi cok positifti, elinden geleni yapicagindan eminim. cok mutluyum simdiden..

doktoruna güvenmek cok önemli canim, bence burnun cok guzel olacak bence nasil dusunursen öyle oluyor
pozitif dusunursen guzel geçer hersey! pazrtesi miydi ameliyat??

vallahi canim dun bu foruma girmistim bir yerde okudum ama bulamiyorum simdide! nick isimlerini unuttum
neyse ya 100 kisiden 2 kisi çok degil demi??

evet olabilir ama varya dusunuyorumda su andaki burnumdan kötu olmaz herhalde
o kadar sorunlu ki burnum

Insallah canim cok guzel olur, zaten sonucta onun icin onca sikinti. Simdiki burnunun resmi varmi?

yasemin ameliyat oldunmu? anlatsana neler yasadagini olduysanda cok cok gecmis olsun canim insallah cok basarili bir ameliyat olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…