- Konu Sahibi amsterdamli
-
Aa canim bu daha pahaliya gelmiyormu peki? anlasmali otel 75 euro geceligi
Simdiden bol sansa sana tatlim!
Yelo Çook tesekkur ederim canim...simdi bavulumu hazirladim, daha yeni bitirdim, yarin isten sonra hemen schiphole gidiyorum.. cok heycanliii... kesinlikle yazicam, otelde internet wifi varsa persembe gunu (gorus gunumun) nasil gectigini bile hemen paylasirim..
Benimkinede gittikce az kaliyor ama daha heyecan yok gibi :)
yelo sen naptin güzelim,sende durumlar nedr? ne zaman geliyosun
merhaba canim ben 31 ekimde Istanbula geliyorum! cok az kaldi zaman cabuk geciyor..
bir yandan cok istiyorum bir yandanda korkuyorum...az önce bu forumda Emre beye ameliyat olmus ama memnun kalmayan
2 kisi yazmis burunlari egriymis ameliyattan sonrada öyle kalmis bu da beni korkuttu benim burnumda egri oldugu icin :-(
senin ameliyatin ne zamandi canim? benimki 2 kasimda! yalnizmi gideceksin?
Kizlar emre bey kesinlikle cok ilgili. Neyi istedigini ve neyi istemedigini detailli gorusuyor.. Cok zaman ayiriyor cok ilgili, hayraann kaldim açikcasi.. çok içim rahatladi.. az kaldi sabirsizim ama beklicem artik.. cokcokcok istiyorummmmmm! Bu arada istanbulu gezmis oldum bugun.
Benimki 23 kasim.
Kimin burnu egri olmus??
heyyy yasemin!!! nasilsin canim? sevindim görusmen guzel geçmis! bende cok merak ediyorum Emre beyi
kiskandim seni Istanbuldasinne guzel..özledim Turkiyeyi..18 gun sonra bende oradayum Insallah..
tasarim yaptinizmi canim?
vallahi canim dun bu foruma girmistim bir yerde okudum ama bulamiyorum simdide! nick isimlerini unuttum
neyse ya 100 kisiden 2 kisi çok degil demi??
yelo icin cok rahat olsun, cok ilgili nazik ve cok iyiiiii biri. Içim çok sindi benim.. Burnum benim cok kemerli ve sorunlu ve hic negatif yaklsmadi cok positifti, elinden geleni yapicagindan eminim. cok mutluyum simdiden..
Ama ya sen o 2 kisiden biri olursan, birde bu tarafi var? allah korusun!
vallahi canim dun bu foruma girmistim bir yerde okudum ama bulamiyorum simdide! nick isimlerini unuttum
neyse ya 100 kisiden 2 kisi çok degil demi??
evet olabilir ama varya dusunuyorumda su andaki burnumdan kötu olmaz herhalde
o kadar sorunlu ki burnum
yasemin???????? Emre beye sordunmu tamponlari neden öyle geç aliyormus??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?