Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pozitifi 12 sinde yakaladım 13ünde de pozitif ti. 14,15,16 silikleşti. Herhalde geçti artık:)Testlr bitti mi canım?
Canım belirti filan var mı sende herhangi bir değişiklik aynen beklemek çok zor ama çıkar mı ki hemen testteBenimde 10gun kaldi ben 4gun sonra erken gebelik testi alicam beklemek cok zor
Henüz belirti yok akintim cok sarı sadece ama erken gebelik testinde adete 6gun kala cikiyor o yuzdenCanım belirti filan var mı sende herhangi bir değişiklik aynen beklemek çok zor ama çıkar mı ki hemen testte
Sende varmi bi deyisiklik sadece arada başim agriyo bide cok alingan oldum bu sira sende durum ne???Henüz belirti yok akintim cok sarı sadece ama erken gebelik testinde adete 6gun kala cikiyor o yuzden
Sadece bugün akşama. Doğru belime hafif batma gibi değişik sancı girmeye başladı. Çok fazla değil ama değişik bir şey hissediyorum sırtımda. Tabi psikolojik de olablrSende varmi bi deyisiklik sadece arada başim agriyo bide cok alingan oldum bu sira sende durum ne???
Hadi bakalım cnm inş. Allahım pozitifleri göstersin bize deCanım pozitifi 12 sinde yakaladım 13ünde de pozitif ti. 14,15,16 silikleşti. Herhalde geçti artık:)
Amin canım benimHadi bakalım cnm inş. Allahım pozitifleri göstersin bize de
evet bence de aynı gün yapmalıyız ama hangi gün yapmalıyız :)))))Bence hep beraber aynı gün test yaptırmalıyız batına 10 gün kalanlar olarak:))
ya aynen kendimi çok kaptırmamak istiyorum cok dınlememek ıstıyorum ama elimde degil aklım hep orada. inşaALLAH yuzumuz guler yaGecen ay neler yasadim anlatayim kizlar!!!
Adetime 8gun kala test aldim ilk idrarla yaptim bayabi hafif cizgi vardi hamileyim dedim kesin.butun belirtiler var kasiklarim öyle agridiki iki gun öldum sonra herseye agliyorum miydem bulaniyo bi goguslerim hassas deyildi hersey vardi sonra adete 4gun varken hassas test aldim hicbisey yok delirdim aglamaktan piskolejik seyler cok oluyo cunki kendimizi cok dinliyoruz ondan oluyo iki ücgundurde kasigimda batma var solda du bklm şu gunler bi gecsinde neler olcak hakkimizda hayirlisi diyelim :)
canım söylediklerim ovulasyon testi idi. inşaALLAH gebelik testinde de pozitifleri görürürüz yaaHadi bakalım cnm inş. Allahım pozitifleri göstersin bize de
Amin canım benim[/QUO Biliyrm csnım.Ben de bu sabah pozitifi takaladım ovulasyonda.Ne zmn çatlar?
Senin yumurtlama ne zaman oldu canmAşırı iştah oldu bende yumurtlamadan sonra neden ki ya