- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Yani haklı bence adam askerliğini yapmamış daha siz ailece emrivaki yapıyorsunuz gibi.Oğlu askere gitmeden hayatta evlendirmezmiş
Değil mi x dedi babama
Oradan destek alacaktı güya
Babam da hayır gitmesin dedi. Kara harekatı düzenlenecek yakında çocuk acele etmesin yüksek lisansı var zaten dedi.
Biz ondan daha çok düşünüyoruz oğlunu
An itibarı ile istemiyorsunuz. Demek ki tavırlarınız davranışlarınız karşı tarafa negatif enerji veriyor.
şaka mı bu, sizi vazgeçirmeye filan mı çalışıyor acaba?Bende onu istemiyorum
Daha ilk tanışmada tüm sülale donunu gördük.
Normal mi bunlar?
Babama hüseyincim diyip durdu
Daha ilkk tanışma
Yani haklı bence adam askerliğini yapmamış daha siz ailece emrivaki yapıyorsunuz gibi.
Demek ki istemeye gelmemişler sadece tanışmak istemişler.İstemeye gelen hazırlıklı gelir.Sizin kadar acele etmek istemiyorlar.Çokta mantıklı hareket ediyor.
Siz şimdiden kadına tavır takınıyorsunuz.
Yok babam konuşunca morardı falan.
Daha çocuk gibi tavırlarınız var kadın görmüş,hissetmiş
şaka mı bu, sizi vazgeçirmeye filan mı çalışıyor acaba?
Off gerçekten çocuksunuz.Evlilik kolay mı sanıyorsunuz.Büyük fedakarlık emek ister..Bende onu istemiyorum
Daha ilk tanışmada tüm sülale donunu gördük.
Normal mi bunlar?
Babama hüseyincim diyip durdu
Daha ilkk tanışma
Öyle diyenlere ver cevabını sende açık oyna kartlarını hanım efendi gibi davranana hanım efendi gibi karşılık verilir. Senin tek muhattabın sevgilin siz ikiniz kendinizi hazır hissediyor musunuz? bu sorumluluğun altından kalkabilecek misiniz?Ya o kadar rencide etti ki sanki kendimi yamıyorum ona
Kahveleri alalım diyor bir de. Madem istemeyeceksin ne kahbesi?
Sinirimden kalktım mutfağa gittim
Sağda solda dedikodumu yapıyormuş. Selin hiç hanımefendi değil. Kalktı mutfağa gitti. Hanımca davranabilirdi diye
Off gerçekten çocuksunuz.Evlilik kolay mı sanıyorsunuz.Büyük fedakarlık emek ister..
Saygı ister sevgi ister .
Siz şimdiden kadının donunu konuşuyorsunuz o ailenin sizden çekeceği var.
Yine yazıyorum negatif enerjiniz itmiştir kadını.
Zorlayarak evlenseniz bile hep huzursuz olacaksınız.Kayınvalide sizi istemediğini hep hissettireceksin.
İstemeye gelmediler zaten
Konuyu açan biz değildik
Kendisiydi
Tanışmada direkt bu konuları açtı
Hem erkek arkadaşıma hem de babasına böyle konuşacağını söylememiş. Kandırmış insanları da yani.
Askerliğe gitmesine ylisans ve doktora dahil daha 7 yıl var. Yedi yıl mı bekleyeyim.
Biz evleniyoruz. Kararımızı açıkladık. Babamlar onayladı. O da böyle yaptı.
İşte siz burda ki gibi kayınvalideye cevap vermişseniz o yüzden tepki görüyorsunuz.O beni istemeyebilir
Benim erkek arkadaşımın babasının ve ailemin zerre umrunda değil
Sadece can sıkıcı ufak bir durum
Babası bile ben gelir isterim o kim diyor.
Si oğlunuza kız isterken açar donunuzu oturursunuz
Evin hanımına suzan hanım derken erkeğine hüseyinciğim dersiniz
Hüseyinin cinsel hayatıyla ilgili konuşursunuz (evet buny da yaptı)
Oğlum kızınızla geZsin tozsun ama oğlumu evinize yollamam hahahaha dersiniz. (Sanki eve atmaya meraklıyız)
Sonra da karşı tarag tepki verince aaa çocuk bunlar der istemezsiniz
İstemeye gelmediler zaten
Konuyu açan biz değildik
Kendisiydi
Tanışmada direkt bu konuları açtı
Hem erkek arkadaşıma hem de babasına böyle konuşacağını söylememiş. Kandırmış insanları da yani.
Askerliğe gitmesine ylisans ve doktora dahil daha 7 yıl var. Yedi yıl mı bekleyeyim.
Biz evleniyoruz. Kararımızı açıkladık. Babamlar onayladı. O da böyle yaptı.
İşte siz burda ki gibi kayınvalideye cevap vermişseniz o yüzden tepki görüyorsunuz.
Erkek arkadaşınızın babası da biraz tuhaf gibi sanki pazardan karpuz alıyor.
Eşiyle ,oğluyla tanışmaya gelmiş eşinin hislerine güvenmeyip kızı ben isterim diyor gerçekten tuhaf.
Saygısız konuşmalar, dedikodunuzu yapmalar. Çok ayıp etmişler. "Sevgilim ortalığı ayağa kaldırmış, beni nasıl rezil edersin demiş" vs gibi bir yazınızı görmedim. Zaten bunu yapacak bir karakterde olsa annesi böyle davranamazdı. Bu durumda sevgiliniz sizi ezdirmiş olmadı mı? Böyle bir adamla evlenmek, böyle bir kadınla akraba olmak istiyor musunuz?
Ayrıca babanız çok güzel cevap vermiş. Sevgiliniz ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?