• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An itibariyle yaşanan taze sorun.!

Kontess08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
337
233
53
Of kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
daha az önce yaşadığım bişey beni bu hale getirdi hemen konuya gireyim

Biz kv kp ile aynı binada oturuyoruz sağolsun çok iyi insanlar ciddi bi problemim yok ama kp arada beni sinir ediyor Adamın şöyle Bi huyu var durduk yere kendine iş çıkarmak bişeyleri tamir etmek düzeltmek(tipik emekli) .benim oturduğum dairede evlenmeden önce onlar oturuyodu.evimiz dubleks teras katında böyle ardiye gibi Bi odacık var kp Orayı kendi ıvır zıvır eşyalarıyla doldurmuş sürekli ordan bişey almak için geliyor ya da yok duvarı tamir etcem ,lambayı değiştircem diye eften püften sebeplerle bize geliyor ve işin kötüsü anahtar onda var ,hop açıyor giriyor .bende haliyle panik oluyorum tabi .
Bu akşam da çaya onlara gitmiştik .laf arasında eşimle dedik ki baca da Bi sorun var heralde dedik .sonra konu kapandı ,evimize çıktık .yarım saat sonra yanına başka Bi Adamı da alıp tamire gelmiş .üstelik hava yağışlı olduğu için çamaşırları ortaya sermiştim .kapıya anahtarı soktuğu anda Biz eşimle apar topar çamaşır toplama derdine düştük.bunu çok sık yaşıyorum sizce ne yapmam lazım uyarsam alınırlar diye korkuyorum:(

uyarsanız neden alınsınlar ki.
bakın bu yaşadığınız olayı örnek göstererek söyleyin, eşinizle birlikte söyleyin bence ama.
anahtarı da isteyebilirsiniz, yok anahtarların yedeği onlarda olması işinize geliyorsa bazı durumlarda, en azından kapıyı çalmadan gelmemelerini söyleyebilirsiniz.
içeriden kilit varsa, onu kullanmanız da uygun olur bence evdeyken.
alınacak darılacak bir durum yok, kim olsa rahatsız olur.
ama yaşlı insanlar düşünememiş olabilirler.

Anahtarı onlardan alamayız eşimde onlarda olması taraftarı çünkü.kapıda kalırız falan dursun onlarda Bi tane diyor yaşlı adam huy edinmiş Bi kere yine girmişti ben hırsız sanıp çok korkmuştum o gün bayağı kızarak demiştim niye haber vermiyosun baba arasaydın dedim kem küb etti yine aynı:(

Anahtarı onlardan alamayız eşimde onlarda olması taraftarı çünkü.kapıda kalırız falan dursun onlarda Bi tane diyor yaşlı adam huy edinmiş Bi kere yine girmişti ben hırsız sanıp çok korkmuştum o gün bayağı kızarak demiştim niye haber vermiyosun baba arasaydın dedim kem küb etti yine aynı:KK43:
Kendi anahtarinizi içeriden takıli bırakın anahtar deliginde bir daha açamaz.denemissin ama :) kapıda ayriten bir kilit olmasi gerek eğer çelik kapı ise onu kilitle .

Bunu eşinle konuşun kp erzaklarını alsın eli'ndeki anahtarında teslim etsin kendini kendi evinde heran tetikte gibi hissetmeniz normal değil kp gelmesi hiç hoş değil diyelimki kp gelirse sen yalnızsın banyoda kapın açık kimse yok yıkanabilirsin eşinnile vs durumda da olabilirsiniz .....

e sen sürekli kp şimdi geldi ha geldi ha gelecek diye rahat rahat oturamıyorsundur.
evimde don paça rahat dolaşamayacaksam ne anladım ben bu işten.
koca koca insanlar ne kadar düşüncesizler ya hu
ben sinirlendim senin yerine
söyle kocana o istesin anahtarı geriye
Aynen öyle bacım eve her an biri gelecek endişesi kalmış bilinç altımda hep evi toplu tutmaya çalışıyorum mesela.bi gün kötü yakalayacak diye korkuyorum bide hani yeni evliyiz..:KK23:

Bi gun daha uygunsuz bi sekilde yakalar da belki yaptığının yanlis oldugunu anlar utanir. Sizin burda onkara diyeceginiz bisi yok bence esiniz konusmali baba biz evli bi ciftiz her an sen gelceksin die ozel hayatimiz kalmadi diye siz söylerseniz yanlış anlasilabilir

Bi gun daha uygunsuz bi sekilde yakalar da belki yaptığının yanlis oldugunu anlar utanir. Sizin burda onkara diyeceginiz bisi yok bence esiniz konusmali baba biz evli bi ciftiz her an sen gelceksin die ozel hayatimiz kalmadi diye siz söylerseniz yanlış anlasilabilir
Bende ondan korkuyorum benim söylemem yanlış anlaşılır diye..ama eşimle konuştum şimdi (burdan aldığım gazla:) ) bu sefer o da çok rahatsız olmuş anneme söyliyim babamı uyarsın dedi.

Back
X