- 22 Aralık 2015
- 79
- 27
- 3
- 35
Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor![]()
Musait olmuyorum bazen o yuzden anahtari kapida birakiyorum evdeyim zaten kapiyi calarsaniz acarim diyin sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küserse küzsün çokda umurunda olmasın numaracı işte ne alaka sen kilidi değiştireceksin onamı danışacaksın oda tekrar anahtar istesin sizde ayıp olmasın diye yeniden vermenizi isteyecek sıcağı sıcağınaBide çok duygusal biri öyle hemen küser diye korkuyorum.kilidi değiştireceğiz mesela bana haber edin diyo ben şok![]()
Onun kendine göre bu iyi Bi hareket bizi rahatsız etmemek adına .kalkıp kapıyı açınca zahmet oluyomuş bize.böyle basılmak daha hoş tabi(!)Duygusal adam gelinin oğlunun evinin anahtarını cebinde bulundurmaz onların evine canı istediği vakitli vakitsiz anahtarı açıp girmez ...![]()
Hayır canım senin oturduğun ev senin öyle hissetme anahtar onda olduğundan sana o hissi hissettiriyorlar vede çook ayıp ediyorlar artık o yaşadığının 4 duvar senden sorulur senin bu saflığını temizliğini iyiniyetini suistimal ediyor kp sesini çıkart lütfen huzurunu bozdurma ayıp eden onlar izin verme ne demek ya senin özelin yaşama alanın al anahtarınızı fazla iyimser olucağım diye kendini mutsuz etmeBir de ben yeni geldim ya bu eve onlar senelerdir oturuyordu kendimi onların evine el koymuş gibi hissediyorum sanki hala onların evi ..bu düşünceden Nasıl kurtulabilirim
Asla ev senin evin canın isterse kapıyı açarsın istemezsede uygun olmayabilirsin canın istemez hastasındır belki açmazsın saçmalamış kp yok sana zahmet olmasınmış bahane bunlar hiç bir gelin istemez kp anahtarı taşısın canı istedikce gelsin gitsin evlilikmi bu yaf ?Onun kendine göre bu iyi Bi hareket bizi rahatsız etmemek adına .kalkıp kapıyı açınca zahmet oluyomuş bize.böyle basılmak daha hoş tabi(!)![]()
Siz basılsanız bir de azar işitirsiniz bence bu ne hal diyeOnun kendine göre bu iyi Bi hareket bizi rahatsız etmemek adına .kalkıp kapıyı açınca zahmet oluyomuş bize.böyle basılmak daha hoş tabi(!)![]()