- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil yani eve ani girmesiyle iyiligin ne alakasi var cnm.İşte kendince bize iyilik yapmaya çalışıyor.halbuki farkında değil bu davranışlar aile olmamızı engelleyecek ileride.eşlerin aile yaşamına dışardan müdahale oldu mu bitti denektir yani
Of kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
daha az önce yaşadığım bişey beni bu hale getirdi hemen konuya gireyim
Biz kv kp ile aynı binada oturuyoruz sağolsun çok iyi insanlar ciddi bi problemim yok ama kp arada beni sinir ediyor Adamın şöyle Bi huyu var durduk yere kendine iş çıkarmak bişeyleri tamir etmek düzeltmek(tipik emekli) .benim oturduğum dairede evlenmeden önce onlar oturuyodu.evimiz dubleks teras katında böyle ardiye gibi Bi odacık var kp Orayı kendi ıvır zıvır eşyalarıyla doldurmuş sürekli ordan bişey almak için geliyor ya da yok duvarı tamir etcem ,lambayı değiştircem diye eften püften sebeplerle bize geliyor ve işin kötüsü anahtar onda var ,hop açıyor giriyor .bende haliyle panik oluyorum tabi .
Bu akşam da çaya onlara gitmiştik .laf arasında eşimle dedik ki baca da Bi sorun var heralde dedik .sonra konu kapandı ,evimize çıktık .yarım saat sonra yanına başka Bi Adamı da alıp tamire gelmiş .üstelik hava yağışlı olduğu için çamaşırları ortaya sermiştim .kapıya anahtarı soktuğu anda Biz eşimle apar topar çamaşır toplama derdine düştük.bunu çok sık yaşıyorum sizce ne yapmam lazım uyarsam alınırlar diye korkuyorum![]()
Yok canım biz arada başka Bi muhabbet daha döndürdüktenasil yani eve ani girmesiyle iyiligin ne alakasi var cnm.
uyarmalisin.ya kvye yada esini devreye koy ve konuyu coz.
anahtari iste ve zile basarak eve istediginizde gelin de.
cnm peki kac yillik evlisin.Yok canım biz arada başka Bi muhabbet daha döndürdükte
Benim kp iyilik olsun diye mutfak alışverişimden faturalara kadar herseye el atıyo da birazcık![]()
Çok haklısın canım katılıyorum ben yeni evliyim Bi kaç ay oldu başta bu bilinci oturtturmak istiyorum ben decnm peki kac yillik evlisin.
yanlis anlama ama ilk basta biraz icli disli olununca sonu huzunlu oluyor.
eger yeniysen biraz tatli dille onlari yuvana fazla dahil etmedigini belirt.
sonradan bi olayda patlayinca kotu gelin olunuyor.
saygi ,sevgi,ailedeki maddi manevi birlik tabiki devam etmeli ama sinirini koymalisin.
ben alirim yada esimle birlikte gezerek aliriz gibi seyleri soylemekten cekinme.
bizim dogu adetleri biraz katidir mesela kadinlar fazla dahil edilmez her seye.
haliyle bizim kp de bir yerde gorse beni bozuluyor .kizim niye aramiyon ben yaparim alisverisini yada odemelerini diyor.
bende gerek yok baba hallediyorum oglun firsat bulamiyor bende kimseye yuk olmak istemem diyip gecistiriyorum.
biraz mirildaniyorlar ama napim hangi cagdayiz artik .cocuk degiliz bizde sorumluluk almaliyiz benceee...
bence eşin annesine söylesin öle habersiz anahtarla gırmesi çok yanlış senin tedirgin olduğunu söylesin bida yapamaz.Of kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
Biz kv kp ile aynı binada oturuyoruz sağolsun çok iyi insanlar ciddi bi problemim yok ama kp arada beni sinir ediyor Adamın şöyle Bi huyu var durduk yere kendine iş çıkarmak bişeyleri tamir etmek düzeltmek(tipik emekli) .benim oturduğum dairede evlenmeden önce onlar oturuyodu.evimiz dubleks teras katında böyle ardiye gibi Bi odacık var kp Orayı kendi ıvır zıvır eşyalarıyla doldurmuş sürekli ordan bişey almak için geliyor ya da yok duvarı tamir etcem ,lambayı değiştircem diye eften püften sebeplerle bize geliyor ve işin kötüsü anahtar onda var ,hop açıyor giriyor .bende haliyle panik oluyorum tabi .
Bu akşam da çaya onlara gitmiştik .laf arasında eşimle dedik ki baca da Bi sorun var heralde dedik .sonra konu kapandı ,evimize çıktık .yarım saat sonra yanına başka Bi Adamı da alıp tamire gelmiş .üstelik hava yağışlı olduğu için çamaşırları ortaya sermiştim .kapıya anahtarı soktuğu anda Biz eşimle apar topar çamaşır toplama derdine düştük.bunu çok sık yaşıyorum sizce ne yapmam lazım uyarsam alınırlar diye korkuyorum![]()
Evet cnm kibardan kibardan koy kurallari .Çok haklısın canım katılıyorum ben yeni evliyim Bi kaç ay oldu başta bu bilinci oturtturmak istiyorum ben de
Eşim ciddi anlatamaz ben konuşacağım yarın kv ile.düşündükçe sinir oluyorumbence eşin annesine söylesin öle habersiz anahtarla gırmesi çok yanlış senin tedirgin olduğunu söylesin bida yapamaz.
hiçbir şekilde toparlanmayın. uygunsuz bişey görsünki yaptığı terbiyesizliği anlasınOf kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor
E çok güzel işte. KP öyle dediğinde özellikle bırakıyorum baba herzaman müsait olmuyorum derseniz anlar belki.bidaha anahtar bırakın kapinin arkasinda,ortam yaratın birseyler söylemeye. Ordan başlayın anlatmaya.Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor![]()
siz degil esiniz uyarsinOf kızlar çok sinirim bozuk yani yazarken bile elim dolaşıyor