anaam canım acıyor

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.774
7.047
358
İzmir
Ya bayanlar dün pedikür yaptırdım... ayıptır söylemesi geçen yazdan beri gitmedim evde ufak tefek kendi çapımda yaptım... kuafördeki kız topukların çok sertleşmiş diye diye bayaa topuk törpüsünü basa basa törpüledi topuklarımı.... aptalliğıma mı bşluğumamı geldi anlayamadım ama gık çıkaramadım... şu ansa fena halde canım yanıyo üstüne basamıyorum diyebilirim... bu acı nasıl geçer bi tavsiye verin

Oyyy annem geldi aklıma . Antalya ya yanıma gelmişti , ben okuldayken o da sıkılıp kuaföre gitmiş manikür pedikür .

Önce anlamamış , pamuk gibi oldu ayakları diye. Kıpkırmızıydııı . Öyle bi kazımış ki sert deriyi akşam üzerine basamıyordu .

Yumaşatıcı/nemlendirici krem sürüp o sıcakta çorap giydi. Bir iki güne geçti acısı .

Geçmiş olsun çok .

Kamu spotu notu : Bence manikür/pedikür işlemleri kendiniz yapın (hijyen dolayısıyla )

Deri kendini en çabuk yenileyen organdır.
Hassas deri için krem kullanırsa çabuk atlatır yürümemeye özen göstersin biraz.
Geçmiş olsun.

Şimdi beklemek dışında bir çözüm yok 1-2 güne geçer ama topukların bu kadar sertleşmemesi için gliserinli ayak kremi kullanmanızı önerebilirim. Gece yatmadan önce sürseniz yeterli, ne çatlak ne sertleşme kalıyor birkaç hafta sonra

Yuh ya... kuaförler zaten vur diyince öldürmeyi marifet zannediyorlar.

Bir karis sacimi kes dersin 1 metre keserler. A seklini yap dersin B seklini verirler. Boyle makyaj istiyorum dersin sana yakis diye tam tersini yapar palyocaya benzetirler.

Kufore gitmekten nefret ediyorum. Bir tek nisanim haric hic bir gun memnun cikmadim kuaförden.
Bir tek nisanimda cok guzel yaptilar. Kina dugun veye normal kesime gittigimde hic bir zaman memnun kalmadim

Manikur pedikur hic yaptirmadim. Dikkat etsin yaptiranlarda.
Tv de haberlerde izledim. Bir kadin pedikur yaptirmis. Kadinin tirnagini derinden birsey yapmislar. Kadinin parmagini kesmisler galiba. Ciddi bir sorun olmustu.

Benim ayaklar geçen ondan mı acıdı ya : )

Ben de ne çok ayakta kalmışım diyorum : )

Ben en iyisi bol bol krem sureyim ... ama mrem dahada yumusatir gecmez daha cok hassaslaşir diyenler var... ben acımla boğuşayım :)

Hayatımda hic kaş, bıyık, manikur, pedikur icin kuaföre gitmedim merak ediyorum hep bu kadar basit kişisel bakımını bile becerememekten mi gidiyorlar yoksa orda dedikodu, muhabbet olsun diye mi gidiyorlar. Hadi kaşı bile gectim bir insan bıyığını bile alamaz mı yahu..

Banyodan çıkmadan topuk törpüsü en güzeli bence.
Bilinçsiz bir manikürcüye denk gelmişsiniz sanırım.
Ben olsam yara kremi, pomad vs gibi şeyler sürüp dinlendirirdim ayaklarımı. Geçmiş olsun.

konunun basligini gorup tikladim.direk msj bolumune allah rahmet eylesin yazacaktim kii manikur pedikur kelimesi takildi gozume. Iyki yazmadim

E sen gitmezsen ben gitmezsem bu kuaförler ne yicek ne içcek insanlara para kazandırmak gerek
Şaka bi yana ben utanırım derdim millete ayak temizletmeye ama arkadaş ortamına uyunca başladık bi kere :) ama malesef boyumun ölçüsünü aldım kendi işimi kendim görecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…