- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
Yuh ya... kuaförler zaten vur diyince öldürmeyi marifet zannediyorlar.
Bir karis sacimi kes dersin 1 metre keserler. A seklini yap dersin B seklini verirler. Boyle makyaj istiyorum dersin sana yakis diye tam tersini yapar palyocaya benzetirler.
Kufore gitmekten nefret ediyorum. Bir tek nisanim haric hic bir gun memnun cikmadim kuaförden.
Bir tek nisanimda cok guzel yaptilar. Kina dugun veye normal kesime gittigimde hic bir zaman memnun kalmadim
Manikur pedikur hic yaptirmadim. Dikkat etsin yaptiranlarda.
Tv de haberlerde izledim. Bir kadin pedikur yaptirmis. Kadinin tirnagini derinden birsey yapmislar. Kadinin parmagini kesmisler galiba. Ciddi bir sorun olmustu.
aliexpresde gayet uygun zaten menseisi çin olan bir ürün canım:) vazelin çorap ikilisi iyi gelir diye düşünüyorum:)Geçmiş olsun.O da pek pahalı bacım
Ben zaten hijyen takıntısından kesinlikle dışarda yaptırmam
Ay hepsimi ayni olur ama hepsi ayni.oylelerine olay cikaracaksin para falan vermeyeceksin.... en gicik oldugum meslek : bilmis becereksiz kuaforler
E sen gitmezsen ben gitmezsem bu kuaförler ne yicek ne içcek insanlara para kazandırmak gerek
Şaka bi yana ben utanırım derdim millete ayak temizletmeye ama arkadaş ortamına uyunca başladık bi kere :) ama malesef boyumun ölçüsünü aldım kendi işimi kendim görecem :)
Uyumadan önce vazelin sür bolca sabaha daha iyi hissedersin diye düşünüyorumYa bayanlar dün pedikür yaptırdım... ayıptır söylemesi geçen yazdan beri gitmedim evde ufak tefek kendi çapımda yaptım... kuafördeki kız topukların çok sertleşmiş diye diye bayaa topuk törpüsünü basa basa törpüledi topuklarımı.... aptalliğıma mı bşluğumamı geldi anlayamadım ama gık çıkaramadım... şu ansa fena halde canım yanıyo üstüne basamıyorum diyebilirim... bu acı nasıl geçer bi tavsiye verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?