Anaç bir kadın nasıl olunur?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺️

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Bu içten gelen bir şey
Hadi ben anaç olayım dediğinde beynine bi kodlama yapılmıyor yani

Anac kadın bana daha durgun daha olgun çocuk seven evde vakit geçirmeyi seven yemekten temizlikten anlayan korumaci grip olunca tavuk suyuna çorba yapacak biri gibi geldi. Tabi bu benim fikrim.
Oysa erkeklerin hayatında böyle biri var o da anneleri.
Eş yada sevgili de böyle birini istediklerini sanmiyorum atleti terlediginde arkasina havlu sokacak değil de onu terletecek birini daha çok severler diye düşünüyorum😁😁
Ha dediğiniz şey feminen dişi enerjisi yüksek kadınsa o şöyle olunurla olmuyor öyle doguluyor

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Anaç ruh insanın içinde vardır yani özel bir çaba ile oluşmaz. Ben mesela anaç bir yapıdayım. Ama eşime sevgilime de anaç olamıyorum ne alaka yani. O başka o başka

Anac olmak icgudusel birsey oyle olmak istiyorum demekle olunmaz olursada zoraki olur. Ki bence anaclik degilde birbirinize karsi sefkatle yaklasmak daha iyi olur arkadaslarin bundan bahsetmek istemis olabilir.

Ben katilmiyorum

Anac kadinlardan hoslanan erkekler var, hoslanmayanlar var

Sen de diyelim olmadigin biri gibi davrandin, oyle gosterdin kendini bir sure sonra rol yapamicaksin sen de karsi taraf da mutsuz olacaksiniz. Klise olacak ama seni sen oldugun icin sevecek erkekler mutlaka var, evrende herkesin bir benzeri bir uyumlusu var.

Ornek vereyim ben balik burcuyum. Boga burcu erkeklerle uyumluyum, duygusallar, evcimenler bana beni mutlu edecek seyleri sunuyorlar. Kova burcu erkekler misal hic bana gore degil, aradigim romantizmi sunacak tipte degiller fazla ozgurluklerine duskunler. Diyelim ki Kova bir erkekle olmak icin ben de karsi tarafa taktikle davrandim, aramadim sormadim, karsi taraf da cok arayip sormayinca peki dedim ama bir noktadan sonra aradigim ilgiyi bana veremedigi icin mutsuz olucam , o kadar. Bir iliski seni mutlu etmicekse gercekten anlami yok.

Karakter tiplemelerini burclar uzerinden yaptim idare edin artik :olamaz:

Bayılıyorum böyle genellemelere.

Tanıdığı bir iki erkek öyle diye bunu bir doğruymuş gibi nasıl görebiliyor ve sizde onun lafına itimat edip anaç olmanın yollarını arıyorsunuz 🤷

Bende anaç kadınlardan erkeklerin bir süre sonra sıkıldıklarini düşünüyorum alın size genelleme 😄
Hayatında ki insana karşı anaç olmak kadına bir erkeğin arkasını toplamanın dışında birşey katmaz bence.

Ayrıca erkekler şöyle kadın seviyor diye belli rollere girerek ilişki yürütmeye çalışmak ne doğru ne de sürdürülebilir.

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺️
Valla erkekler hiçte anaç gibi kadınlardan hoşlanmıyorlar tam tersi onlardan DHA Farklı karekteri keskin dik duruşlu Zeki albenisi olan anaçlıktan çok kadınsal özelikleri baskın olan kadınlardan hoşlanıyorlar. Öyle olsaydı koruma içgüdülerimizin en çok arttığı anaçlığın tavan yaptığı hamilelik ve doğum sonrası dönemde kadınlar aldatılmazdı.

Merhabalar tekrardan,

Aslında o kalıba girmeye çalışmıyorum tabiki ama madem öyle daha hoş oluyor davranışlarıma bi iki anaçlık hareketi de ekleyebilirim diye düşünmüştüm ufak jestler olur gibisine Ondan sordum :))

Merhabalar,

Anaç olduğum söylenir ; çevremdekileri koruyan, kollayan, düşünen bir yapım var şevkatliyim de ama bunlar yaratılış özelliklerim bilinçli yapmıyorum
Ancak konu ilişkilere gelince anaçlığı doğru bulmuyorum, herkesi doğuran bir anne var zaten, benim eşim anneden biraz eksiktir, 12 yaşında vefat etmiş annesi sonra da üvey anne ile büyümüş o yüzden bazen şımartırım ama dozunda. İlla bir genelleme isteniyorsa erkekler kendilerini heyecanlandıran kadınları daha çok seviyorlar diyebilirim.

Merhabalar tekrardan,

Aslında o kalıba girmeye çalışmıyorum tabiki ama madem öyle daha hoş oluyor davranışlarıma bi iki anaçlık hareketi de ekleyebilirim diye düşünmüştüm ufak jestler olur gibisine Ondan sordum :))

Önceki mesajımda dediğim gibi ara ara yaparım mesela gripse gece uykusunda terler atletini değiştiririm, ilaçlarını takip ederim, dışarıdan yemesin diye hergün yemeğini hazırlayıp yanına veririm ama bunlar karşılıklı mesela sol kulağımda sinir kaybı var, mevsim geçişlerinde çok zorlanıyorum, kafamı kaldıramıyorum, dengem bozuluyor o zamanlarda düşerim korkusu ile duşumu yaptırır, üzerimi değiştirir, çocuk gibi beni takip eder, midem de bozuk reflüm atak yaptığında gece defalarca kalkıp yatışımı kontrol eder, başımın yüksekliğini ayarlar, mide içeriğim boğazıma kaçmış mı nefes alıyor muyum diye kontrol eder. Bunların hepsi anaç davranışlar ama bizdeki karşılıklıdır, gerektiğinde yaparız abartmayız.

Back
X