Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaçlık bence kişilik özelliği. Böyle kişiler sadece sevgiliye değil aileye, arkadaşlarına karşı da öyle oluyor.
Anaç dedikleri birazda evlenilecek kız modeli aslında... Hamarat ev işi yemekten anlayan becerikli ilerde cocuguna iyi annelik yapabilecek kadın...Erkekler bu tip kız seviyorlar dogruMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var?![]()
Ben de sizdenim karsiyim öyle seylere. Kadin erkek esittir erkek de merhametli olsun kadin da.. kadin anaç deyip yikmaya gerek yok her seyi kadina.. erkekler bize anac davransin sacimizi supürge eden bizizMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Erkeğin neyi sevdiği değil hayatındaki kadını herşeyiyle seven adamı bulmak önemli.... Yoksa erkeğin kalbine giden yolun mideden geçmediğini bir çok kadın bu kadar acı tecrübeyle öğrenmek durumunda kalmazdı sen istersen 1 mm baklava aç istersen evin bal dök yala olsun... Adamına denk gelmezseAnaç dedikleri birazda evlenilecek kız modeli aslında... Hamarat ev işi yemekten anlayan becerikli ilerde cocuguna iyi annelik yapabilecek kadın...Erkekler bu tip kız seviyorlar dogru
Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçmediğini evin bal dök yala da olsa 1mm Lil baklavada açsan bunun yetmediğini acı deneyimler öğrenen Bi dolu kadın vardır sorsak.... Önemli olan seni her koşulda sevip destekleyecek sadık adamla olmak bunu bilir bunu derim..... Erkekler neyi sever. Ben şahsen adam gibi sorumluluk almayı bilen adamı severim Bi kerede biz kadınlara sorsunlar biz neyi severiz sende konu sahibi bence önce kendine sor hangi özellikde Bi adamla hayat geçirmek istersin bak erkek demedim adam dedim...Anaç dedikleri birazda evlenilecek kız modeli aslında... Hamarat ev işi yemekten anlayan becerikli ilerde cocuguna iyi annelik yapabilecek kadın...Erkekler bu tip kız seviyorlar dogru