Anaç bir kadın nasıl olunur?

İnsan çocuklarına anaç olur.... Koca erkeğe değil.... Analık taslarsanız kadın olamazsınız.... Ha büyütecek erkek arıyorsanız seçim sizin.... Herkesin her dediğine bakmayın arkadaşlarınız ilişki profösörümü.... İlk kadın gibi kadın gördüğünde sizi bırakır...... Şefkat merhamet hepimizin doğasında var bu ayrı..... Siz annesi yerine mi geçmek eş mi olmak istiyorsunuz..... Ben şahsen baba gibi eş değil adam gibi aşık erkeği severim..... Herkesin tercihi.... İç güdülerinizi dinleyin..... Herkes ilişkisine emek harcar hasta iken bakar ilaç verir alnını okşar insanız hepimiz.... Yoksa yumurta al altına koy anaç tavuk gibi habire oğlan çocuğu gibi bak pişir taşır..... Onun sonu pek hayra alamet olmuyor..... Saygı sevgi sadakat korunsun başka bişey istemez ilişkiler 🙏kesin bilgi yayalım 😂

Arkadaşın yanlış düşünüyor. Erkekler biraz çocuk gibi. Yemek yerken hoş sohbet, güler yüz yatakta maşallah şey.... olacaksın, filan filan filan...

Kimsenin anası olamam. Kazık kadar adam o da gelsin benim babam olsun o zaman. Roller belli. Karı Kocayız. Anası olup sonra sevişmek?

No....

Bazı şeyler içten gelir. Ben de hiç istemiyorum ama ikili ilişkilerde tam bir anne kuşum (burcum yengeç bir kere,en büyük özelliği anaçlik) . Hiç farkında olmadan sevgilimin tabağını önüme çekip etlerini kestigim olmuştu, karşımda oturan arkadaşım uyarana kadar ne ben farketmisim ne çocuk 😅 en buyuk zevkim,çimende, gemide çocuğu dizime yatirip 'sen bir aysin,ben kara gece' ninnisiyle saçını okşayıp gözlerinin kapanmasını sağlamaktır. Bir yere gitmeden önce her şeyi düşünür,planını ben yaparım, boynu tutulduysa evden anamın vicks'ini esarbini çalar sevgilimin boynuna sürer sararim, sık sık durduk yere 'masaj yapayım mi?' diye sorarim...geçen sene ex sevgilim uzak bir ülkeden gelmişti birkac aylığına,kimseyi de tanımıyor, artık gına gelmişti her gün her gün gorusmekten. Çocuğa sosyal aktivite olsun diye erkek arkadaşlarımi arayıp sormuştum 'aksamlari halısaha falan yapmıyor musunuz? Benim çocuğu da alsanız aranıza. PlayStation falan goturseniz' diye :halay: :halay: mahallede anneler der ya 'cocugumu da alın oyuna,niye disliyorsunuz'🤪
Ama yapı oalrak boyleyim . Artı bir özellik mi? Yoooooo hiç bir artisini görmedim valla. Ama böyle bir insanim, içimden böylesi geldiği için böyle davranıyorum. Birisi 'erkekler Cool kadınlardan hoşlanıyor' dese, hatta dergilerde falan yazsa da ben Cool ,soğuk olmaya çalışamam çünkü mayamda yok. Neden olmadığım biri gibi davranayim ki? Herkesin , her huyun bir kendince bir cazibesi var. Benim en tahammül edemediğim şey mesela ; kavgacı insanlar,kiskançlar, alıngan ve kaprisli insanlar.
Ama çevreme bakıyorum nice insan sevgilisinin kiskançliklarini, kaprislerini, sudan sebeplerle yükselmelerini falan seviyor - öyle insanlari hayatında tutuyor. Yani bunun bile seveni var :))) her kişilik özelliğinin çekici geldiği birileri vardir yani.. bir boğa kızı olarak bir terazi erkeği bulursaniz mesela o sizi olduğunuz haliyle pek sevebilir 😅

katilmiyorum ben buna..surundur bence o zaman yaranirsin :D

bence sonradan olacak birsey degil bu..ben cok anacim olmaz olaydim :) cocuklarimada cok fedakarim..sevdigim birinede.gerci bu anaclik mi tam bilmiyorum? ozen gosteririm onem veririm...yani ustu acilsa orterim..acsa yemek hazirlarim..onun icin herseyin iyisini yapmaya calisirim..su kendini premses havasina sokan kadinlardan asla olmadim hayatimda..tam tersi biri bana oyle darandiginda tuhaf oluyorum..bilmiyorum bu guclu kadin olmaktan mi (ya da ben mi oyle saniyorum) ya da bir cok isimi kendim hallettigimden mi? bilemiyorum ama birinin bana bir hediye bile almasi beni yerin dibine sokuyor bazen..ne gerek vardi oluyorum..kisaca dusunmeyi hep ben yaptigim icin, karsidaki dusunceli oldugunda farkli geliyor.

valla ben sorarim ceketini al uzerine diye :D aguahah niye sormayim ayol..o da bana sorarsa soylerse mutlu olurum..kahvaltini yap diyorsa beni dusundugundendir yani, yoksa babalik taslamak degil ya onunkiside..buna sefkat diyoruz biz..siz anaclik diyebilirsiniz...

Karakterimden ödün vereceğime,karşı tarafın anaç olması daha mantıklı,sen öyle birini bul olmaya çalışma...
Ama yumurta bile kıramayan bir eşe sahibim mesela,beceriksiz olduğunu göstermez tabi..

Oldukça yanlış ve insanı zararlı çıkaran bir önerme .

Erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu işve cilve , peşinden koşturulmayı seviyor . ( Bence )

Hayatında 2 anne olunca bir erkeğin totosu kalkıyor, Sonra indirebiliyorsan indir hadi . Totosu kalkmadı diyelim bir süre sonra bıkıyorlar o hal tavırlardan zate n bir anneleri olduğu için .

Anaçlık bence kişilik özelliği. Böyle kişiler sadece sevgiliye değil aileye, arkadaşlarına karşı da öyle oluyor.

Katılıyorum. Benim bir tanıdık kız da aynen öyle eşşek kadar mühendis adama gitsin diye tişört, boxer, pijama alıp veriyor. Koca adam kendi alamıyor mu yani😶

erkekteki testosteron seviyesini zamanla düşürüp testosteroncuk haline getirdikleri için itici gelen kadınlardır.
Eksideki yorumdur 😅

erkege gore degisir.

ruhunuzda yoksa sonradan ogrenilecek bir sey degil.

dengeyi kacirirsaniz erkegin annesi gibi oluyorsunuz. sizi kadin gibi gormuyor artik. aldatma, kavgalar, corabini yerden kaldirmamalar.. sorumsuzluklar.

Arkadaslarin agir sacmalamis. Erkeklerinde annesi var zaten neden yaninda anne gibi birini daha istesinler boylelerinden tam tersi cabuk sıkılırlar tersi varsa istisnadir.

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺️
Anaç dedikleri birazda evlenilecek kız modeli aslında... Hamarat ev işi yemekten anlayan becerikli ilerde cocuguna iyi annelik yapabilecek kadın...Erkekler bu tip kız seviyorlar dogru

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Ben de sizdenim karsiyim öyle seylere. Kadin erkek esittir erkek de merhametli olsun kadin da.. kadin anaç deyip yikmaya gerek yok her seyi kadina.. erkekler bize anac davransin sacimizi supürge eden biziz:kahve:
Bu arada hicbi erkek icin böyle fedakarliklar yapmayin neyseniz o olun anlamazlar çünkü sonra pisman olursunuz

En son hoslandigim cocuga oglen ise goturmesi icin sandvic hazirlamistim (kendime hazirliyordum o da bende kaliyordu kendime yapmisken ona da yaptim). Sonuc? Bir gun geldi dedi ki: "Ben sana surekli yemek yaptiriyordum evde yemeklere elimi surmuyordum kendimi cok suclu hissediyorum kadini ezen sistemden ben de yararlanmis oldum." Peki bu sacini supurge eden Anadolu kadini hallerim, erkek degil de kedi yavrusu severmiscesine gosterdigim anacligim onun bana asik olmasini sagladi mi? Tabi ki hayir. Bu tur davranislar hicbir zaman ise yaramiyor, ne birini tavlarken, ne de iliski esnasinda.

Canım eskide kaldı bunlar yok erkeğin midesgiden yol kalbinden geçer
Anaç dedikleri birazda evlenilecek kız modeli aslında... Hamarat ev işi yemekten anlayan becerikli ilerde cocuguna iyi annelik yapabilecek kadın...Erkekler bu tip kız seviyorlar dogru
Erkeğin neyi sevdiği değil hayatındaki kadını herşeyiyle seven adamı bulmak önemli.... Yoksa erkeğin kalbine giden yolun mideden geçmediğini bir çok kadın bu kadar acı tecrübeyle öğrenmek durumunda kalmazdı sen istersen 1 mm baklava aç istersen evin bal dök yala olsun... Adamına denk gelmezse
Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçmediğini evin bal dök yala da olsa 1mm Lil baklavada açsan bunun yetmediğini acı deneyimler öğrenen Bi dolu kadın vardır sorsak.... Önemli olan seni her koşulda sevip destekleyecek sadık adamla olmak bunu bilir bunu derim..... Erkekler neyi sever. Ben şahsen adam gibi sorumluluk almayı bilen adamı severim Bi kerede biz kadınlara sorsunlar biz neyi severiz sende konu sahibi bence önce kendine sor hangi özellikde Bi adamla hayat geçirmek istersin bak erkek demedim adam dedim...

Karakter meselesi istesenizde olamazsiniz
Bende esitlikci ve kimseye karismayan bir tipim mesela bende kocamin az kari gibi olmasini ev isinin accik ucundan tutmasini isterdim ama yok anaclikta bende yok
Mutfaktan nefret ederim yemek yapip temizlik yapmaktanda artik yildim
Yani esitlikciyseniz anac olmaniz imkansiz cunku her zaman fedakar cefakar veren taraf olmak esitlikcilige aykiri

Back
X