• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaç bir kadın nasıl olunur?

Ben cocuklarima anaç indir ama eşime olamam. Yani yatakta özel şeyler paylaştığı birine anaç olunmaz bence herkesin konumu farklı

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Olma...gerek yok. Bende bireysel eşitlikçi olmaya çalışıyorum mesela. Yapıyorum da hatta.oh böyle daha iyi

Arkadasların sacmalamıs oyle kadınları erkekler sadece evının hanımı yapıyor gonlunun hanımını aramaya cıkıyorlar. Hoslarına neden gıdıyor bılıyomusun sırtını kasıyanı var keseleyenı var yemegını onune getırek cayının sekerını atacak hasta olunca etrafında pervane olacak her ıstedıgı yapılacak ohhh ama askk erkekler kendılerını ugrastıran kızlara kapılırlar ıyı ama havalı merhametlı ama sert gorunumlu tabı bırazda seksı erkekler bunlara bayılır aslında bence cunku doger turlu her dedıgını yapan bı kadın sıkar cekıcı gelmez

Anaçlıktan ben hoşlanmıyorum. Kişiden kişiye değişiyor.

Görünen o ki siz de.

Olmadığınız birine dönüşmek için kendinizi zorlamak doğru değil.

Anaç yapı sevdalısı erkeklerle yaşam da zaten çok ideal olmuyor.

Merhabalar,

Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Yorumlari okumaya geldim

Ben cocuklarima o kadar anac degilim, kocisime hic olamam. Ayrica da o tarz bir iliskiyi de ideal iliski olaeak tanimlamam. Kuzum sizin nasil arkadaslariniz var 👀

Merhabalar,

Bizde anaç =özgecilik, artık gerisini sen düşün 😄

yani rol mu yapacaksın erkekler icin? yani kandırmak olmuyor mu bu? gerek var mı boyle bir seye? olduğun gibi gorun. esitlikci bir kadın bir erkeğe neden anac olarak yaklassın ki? seni olduğun gibi seven birisi cıkacaktır. her erkek anac kadınlardan hoslanmıyor. sana senin kafa yapında ozgurlukcu esitlikci bir erkek lazım domestic bir tip değil. o yuzden nasıl hissediyorsan oyle yasa ve devam et. yoksa rol yaparak kurduğun ılıskıler uzun surmez. ya da zrar verir.

Genç yaşlarında bütün erkekleri çözmüşler yani demek. İlmek ilmek araştırmışlar, veri toplamışlar adeta. :confused: Sorsanız aile üyeleri de dahil en fazla kaç erkeği yakından tanımış olabilirler? Merak ediyor insan. Arkadaşlarınızın dedikleri laf salatasıyla, çok bilmişlik karışımı bir yanılsama. Ciddiye değil tiye alınacak lakırdılar. Hani diyelim ki dedikleri doğru, öyleyse bile kimse için kendinizi değiştirmeye çalışmayın. İnsan anaçsa anaçtır, olmaya çalışmak gibi bir şey olamaz. İçten, kendiliğinden gelen bir şey bu. Eşime karşı anaç değilim, hiç olmadım, zaten ne alaka yav? Bu sevgimi, ilgimi, şefkatimi göstermiyorum demek değil de sonuçta çocuğuma gösterdiğim şekilde değil yani.

Esime karşı neden anaç olayım ki var onun annesi zaten. Çok anaç olup üstüne düşünce bu defa seni sevmiyorum annem gibisin, bu kadar üstüne düşme, sogudum diyebilir 🙄

kazık kadar adamlara ikinci anaya ne gerek var! şu saatten analık yapacaksam o özveriyi sadece evladıma veririm. yada sahipleneceğim, bakıma muhtaç başka bir canlıya.. ama o bir eş kişisi olamaz.

Erkekler bir kişi olmadığı için her birinin düşüncesi duygusu istekleri farklı oluyor. Kültürel olarak bakacaksak tabii öyle bir durum var. Evlendikten çocuğu olduktan sonra eşine anne gibi davranıp, kadının bütün evin yükünü çocukların yükünü çektiği evlilikler kültürümüzün eseri. Bu evliliklerde çoğu kadın eşini de çocuk olarak kabul edip her şeyi kendileri yapıyor. Gerçekten taktik yapıp kendinizi anaç gibi gösterip böyle bir evliliğe mi girmek istiyorsunuz?
Nasılsanız öyle davranın, ancak o şekilde kendinize uygun ve sizi siz olduğunuz için seven birisini bulabilirsiniz.

Merhabalar,

Anaç bir yapınız yoksa tabi ki anaç olmayın ne olacak yani.. Hem bende sizin arkadaşlarınızdan duydum erkekler anaç seviyormuş 🤔 Bilemem ki belkide doğrudur ama her kadın anaç değil ki.. Anaç kadınları erkekler annelerinin yerine koyuyorlar o havayı veriyormuş anaçlık diye duydum.. Ayyy yazılışı bile analığa benziyor 🤣 erkekler neden seviyormuş ki anaç kadın acaba

Back
X