Bu içten gelen bir şeyMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Anaç ruh insanın içinde vardır yani özel bir çaba ile oluşmaz. Ben mesela anaç bir yapıdayım. Ama eşime sevgilime de anaç olamıyorum ne alaka yani. O başka o başkaMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Valla erkekler hiçte anaç gibi kadınlardan hoşlanmıyorlar tam tersi onlardan DHA Farklı karekteri keskin dik duruşlu Zeki albenisi olan anaçlıktan çok kadınsal özelikleri baskın olan kadınlardan hoşlanıyorlar. Öyle olsaydı koruma içgüdülerimizin en çok arttığı anaçlığın tavan yaptığı hamilelik ve doğum sonrası dönemde kadınlar aldatılmazdı.Merhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var?
Merhabalar,
Merhabalar tekrardan,
Aslında o kalıba girmeye çalışmıyorum tabiki ama madem öyle daha hoş oluyor davranışlarıma bi iki anaçlık hareketi de ekleyebilirim diye düşünmüştüm ufak jestler olur gibisine Ondan sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?