Anaç bir kadın nasıl olunur?

Sizinki çok güzel ve dozundaymış

Anaç ruhu bir anne olduğumuzda çocuğumuza gösterdiğimiz hissiyattır neden hayatımdaki sevdiğim aşık olduğum erkeğe anaç bir şekilde yaklaşayım ki ,bir kadın bir aşık bir sevgili yeri geldi mi dost arkadaş olurum merhamette gösteririm ama anaç ruhu arıyorsa bunu annesinden görür benden değil

Kim anac kadin olmak isterki ben istemem sahsen hic seksi degil ev isi bende yemek yapilir ama esime ye bak yoksa arkandan aglar baskisi yapmiyorum cocuklara bile anac degilimdir

Erkeklere karşı anaç olmayın zaten. Sonra evlilikte eşlerine anneleri gibi davranıyolar. Elime suyumu getir. Herşeyim önüme gelsin kumanda bende kalsın. Böyle daha iyi devam et

Anaçlıktan kasıtları nedir?Ben asla arkadaşlarınız gibi düşünmüyorum.Herkesın gorevı ayrıdır

Hangi erkek türü ya bu?
Geçen yıl ki ilişkim çok anaç olduğum için bitmişti

Bana göre bu anaçlık gelmedi tek taraflı olsaydı evet olurdu ama eşiniz size sizde eşinize yardımcı oluyorsunuz düşünüyorsunuz yani bu nikah masasında verdiğiniz sözdür aslında hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde eşinin yanında olmaktır

Anaçlıkta neymiş saçma sapan yönlendirmeler!
Herkes tek yaratılmıştır ve kendine has karekteri , kişiliği görüşü vardır , karşındaki ile
Eletrik tutuyorsa uyum varsa senin sinirlerini zıplattırmıyorsa , arkadaş olunur baktın huzur veriyor mutlu oluyorsun bir tık ötesi olup aşık olursun sonra baktın benzer yönler varsa
Evliliğe doğru gider bu iş

Bence arkadaslariniz yanlis söylüyor
Benim gozlemim erkeklerin anac yapılı olandan ziyade daha cekici, kadinsi özellikleri yüksek kadınları tercih ediyorlar. Tabii evlenme söz konusu olduğunda herkes düşünür "bu insandan iyi anne/baba olur mu" diye.
Mesela ben anneme gore daha anaç ruhluyumdur, annem daha cok arkadaş/kanka modundadir annem mutfağı dagittiginda arkasini ben toplardim, küçük kardesim evladım gibidir, çocukları da cok severim. Şu an arkadasimin kızı bende mesela, ev savas alanı ama biz eğleniyoruz
Erkekleri de kategorize etmek de yanlis, şefkat arayan da vardir illa ki ama daha cok hem anlayışlı olacak onu cekip çevirecek hem de gozune hitap edecek biri olsun istiyorlar.

Kız sen balik misin? sasirdim valla
Bana göre balık olanlar daha nazli miymiy gelir sen gayet güçlü kariyerli ne istedigini bilen bir kadinsin (yazilarindan tanıdığım kadariyla)

Neden kısılıgınıze ters davranmaya calısıyorsunuz.erkekler için mi

bence arkadaşınız size akıl vereceğine siz ona verin içimden bir ses sizin daha mantıklı ve akıllı olduğunuzu söylüyor. Formu okuyun buradaki anaç kadınların yaptıkları fedakarlıkların sonunu siz görün. . her zaman ne istediğini bilen kendine yetebilen biri olun . anaçlık ne Allah aşkına

Her şey bitti bi anaları rolü eksik kalmıştı bu adamların Ayrıca size kim söylediyse yalan söylemiş çoğunun anaç kadınlardan hoşlandıkları yalan. Hoşlananda da sıkıntı vardır zaten çoğu çocuk yapsın evi çekip çevirsin diye düşünüyordur. Hangisinin ağzının suyunun aktığı kadın anaç bi tane örneği var mı? Şu adamlara kendinizi paspas yapmayın.

Kim söylemis bunu? Erkekler o kadar da anac kadin istemezki.Arada ilgilendiginizi ,merak ettiginizi belirten cumleler kurun .Nasil oldu miden? Vs gibi.Firsat buldugunuz bazi anlarda da mesela bi brownie yapin ikram edin.Bunlar sıcak ve cazip jestlerdir onlar icin.Yoksa ben sanmiyorum ki bi erkek annesi gibi bi kadin istesin.cazipligi ,heyecani kalmaz yani.Her sey dozunda iyidir.

Benim bildiğim erkekler anaç kadın istemez çünkü çocuk muamelesi görmek istemezler. Veya eşlerinin annesi gibi tavırlarını red ederler. Belki arkadaşınız onu maddi manevi toparlayan destekçi bir kadın tipinden bahsetmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…