Sizinki çok güzel ve dozundaymışÖnceki mesajımda dediğim gibi ara ara yaparım mesela gripse gece uykusunda terler atletini değiştiririm, ilaçlarını takip ederim, dışarıdan yemesin diye hergün yemeğini hazırlayıp yanına veririm ama bunlar karşılıklı mesela sol kulağımda sinir kaybı var, mevsim geçişlerinde çok zorlanıyorum, kafamı kaldıramıyorum, dengem bozuluyor o zamanlarda düşerim korkusu ile duşumu yaptırır, üzerimi değiştirir, çocuk gibi beni takip eder, midem de bozuk reflüm atak yaptığında gece defalarca kalkıp yatışımı kontrol eder, başımın yüksekliğini ayarlar, mide içeriğim boğazıma kaçmış mı nefes alıyor muyum diye kontrol eder. Bunların hepsi anaç davranışlar ama bizdeki karşılıklıdır, gerektiğinde yaparız abartmayız.
Anaç ruhu bir anne olduğumuzda çocuğumuza gösterdiğimiz hissiyattır neden hayatımdaki sevdiğim aşık olduğum erkeğe anaç bir şekilde yaklaşayım ki ,bir kadın bir aşık bir sevgili yeri geldi mi dost arkadaş olurum merhamette gösteririm ama anaç ruhu arıyorsa bunu annesinden görür benden değilMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Kim anac kadin olmak isterki ben istemem sahsen hic seksi degil ev isi bende yemek yapilir ama esime ye bak yoksa arkandan aglar baskisi yapmiyorum cocuklara bile anac degilimdirMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var? ☺
Erkeklere karşı anaç olmayın zaten. Sonra evlilikte eşlerine anneleri gibi davranıyolar. Elime suyumu getir. Herşeyim önüme gelsin kumanda bende kalsın. Böyle daha iyi devam etMerhabalar,
Anaçlıktan kasıtları nedir?Ben asla arkadaşlarınız gibi düşünmüyorum.Herkesın gorevı ayrıdırMerhabalar,
Hangi erkek türü ya bu?Merhabalar,
Bana göre bu anaçlık gelmedi tek taraflı olsaydı evet olurdu ama eşiniz size sizde eşinize yardımcı oluyorsunuz düşünüyorsunuz yani bu nikah masasında verdiğiniz sözdür aslında hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde eşinin yanında olmaktırÖnceki mesajımda dediğim gibi ara ara yaparım mesela gripse gece uykusunda terler atletini değiştiririm, ilaçlarını takip ederim, dışarıdan yemesin diye hergün yemeğini hazırlayıp yanına veririm ama bunlar karşılıklı mesela sol kulağımda sinir kaybı var, mevsim geçişlerinde çok zorlanıyorum, kafamı kaldıramıyorum, dengem bozuluyor o zamanlarda düşerim korkusu ile duşumu yaptırır, üzerimi değiştirir, çocuk gibi beni takip eder, midem de bozuk reflüm atak yaptığında gece defalarca kalkıp yatışımı kontrol eder, başımın yüksekliğini ayarlar, mide içeriğim boğazıma kaçmış mı nefes alıyor muyum diye kontrol eder. Bunların hepsi anaç davranışlar ama bizdeki karşılıklıdır, gerektiğinde yaparız abartmayız.
Kız sen balik misin?Ben katilmiyorum
Anac kadinlardan hoslanan erkekler var, hoslanmayanlar var
Sen de diyelim olmadigin biri gibi davrandin, oyle gosterdin kendini bir sure sonra rol yapamicaksin sen de karsi taraf da mutsuz olacaksiniz. Klise olacak ama seni sen oldugun icin sevecek erkekler mutlaka var, evrende herkesin bir benzeri bir uyumlusu var.
Ornek vereyim ben balik burcuyum. Boga burcu erkeklerle uyumluyum, duygusallar, evcimenler bana beni mutlu edecek seyleri sunuyorlar. Kova burcu erkekler misal hic bana gore degil, aradigim romantizmi sunacak tipte degiller fazla ozgurluklerine duskunler. Diyelim ki Kova bir erkekle olmak icin ben de karsi tarafa taktikle davrandim, aramadim sormadim, karsi taraf da cok arayip sormayinca peki dedim ama bir noktadan sonra aradigim ilgiyi bana veremedigi icin mutsuz olucam , o kadar. Bir iliski seni mutlu etmicekse gercekten anlami yok.
Karakter tiplemelerini burclar uzerinden yaptim idare edin artik
bence arkadaşınız size akıl vereceğine siz ona verin içimden bir ses sizin daha mantıklı ve akıllı olduğunuzu söylüyor. Formu okuyun buradaki anaç kadınların yaptıkları fedakarlıkların sonunu siz görün. . her zaman ne istediğini bilen kendine yetebilen biri olun . anaçlık ne Allah aşkınaMerhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var?
Kim söylemis bunu? Erkekler o kadar da anac kadin istemezki.Arada ilgilendiginizi ,merak ettiginizi belirten cumleler kurun .Nasil oldu miden? Vs gibi.Firsat buldugunuz bazi anlarda da mesela bi brownie yapin ikram edin.Bunlar sıcak ve cazip jestlerdir onlar icin.Yoksa ben sanmiyorum ki bi erkek annesi gibi bi kadin istesin.cazipligi ,heyecani kalmaz yani.Her sey dozunda iyidir.Merhabalar,
Arkadaşlarımla konuştuğumda erkeklere anaç bir şekilde yaklaşmamız gerektiğini buna bayıldıklarını söylüyorlar. Bu özellik de sanırım bende yok çok bireysel ve eşitlikçi bir insanım, cinsiyet rollerini reddediyorum hatta. Nasıl anaç bir kadın olunur, bu konuda nasıl deneyimleriniz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?