Bazı şeyler içten gelir. Ben de hiç istemiyorum ama ikili ilişkilerde tam bir anne kuşum (burcum yengeç bir kere,en büyük özelliği anaçlik) . Hiç farkında olmadan sevgilimin tabağını önüme çekip etlerini kestigim olmuştu, karşımda oturan arkadaşım uyarana kadar ne ben farketmisim ne çocuk

en buyuk zevkim,çimende, gemide çocuğu dizime yatirip 'sen bir aysin,ben kara gece' ninnisiyle saçını okşayıp gözlerinin kapanmasını sağlamaktır. Bir yere gitmeden önce her şeyi düşünür,planını ben yaparım, boynu tutulduysa evden anamın vicks'ini esarbini çalar sevgilimin boynuna sürer sararim, sık sık durduk yere 'masaj yapayım mi?' diye sorarim...geçen sene ex sevgilim uzak bir ülkeden gelmişti birkac aylığına,kimseyi de tanımıyor, artık gına gelmişti her gün her gün gorusmekten. Çocuğa sosyal aktivite olsun diye erkek arkadaşlarımi arayıp sormuştum 'aksamlari halısaha falan yapmıyor musunuz? Benim çocuğu da alsanız aranıza. PlayStation falan goturseniz' diye

mahallede anneler der ya 'cocugumu da alın oyuna,niye disliyorsunuz'

Ama yapı oalrak boyleyim . Artı bir özellik mi? Yoooooo hiç bir artisini görmedim valla. Ama böyle bir insanim, içimden böylesi geldiği için böyle davranıyorum. Birisi 'erkekler Cool kadınlardan hoşlanıyor' dese, hatta dergilerde falan yazsa da ben Cool ,soğuk olmaya çalışamam çünkü mayamda yok. Neden olmadığım biri gibi davranayim ki? Herkesin , her huyun bir kendince bir cazibesi var. Benim en tahammül edemediğim şey mesela ; kavgacı insanlar,kiskançlar, alıngan ve kaprisli insanlar.
Ama çevreme bakıyorum nice insan sevgilisinin kiskançliklarini, kaprislerini, sudan sebeplerle yükselmelerini falan seviyor - öyle insanlari hayatında tutuyor. Yani bunun bile seveni var :))) her kişilik özelliğinin çekici geldiği birileri vardir yani.. bir boğa kızı olarak bir terazi erkeği bulursaniz mesela o sizi olduğunuz haliyle pek sevebilir