Tüp Bebek Merkezleri Anadolu hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xxxnezo

Ziyaretçi
merhaba bayanlar anadolu saglık merkezinde çayırovada tüp bebek yaptıran varmı acaba orda prof. aydın arıcı 2010 yılında yaptırmayı düşünüyorum aydın arıcıya tüp bebek yaptıran yada aşılama yaptıran varsa yazarsa sevinirim herkesin allah gönlüne göre versin çok zor ve zahmetli işler...

Bu dr dan tavsiye edilen merkezler topiğinde JohnHopkins hastanesinde çalışan çaok iyi bi dr diye bahsetmişler hatta arkadaş ilkinde 2 yum aldığı halde Bu dr la 10 üzeri almış şimdi ikizlere hamileymiş Bende 2010 da düşünüyorum allah yolumuzu açık etsin

canım sağolasın senınde herşey gönlünce olsun

Canım Aydın bey'e benim arkadaşım gidiyor. Konusunda oldukça iyi bir doktor. Bana da tavsiye etmişti fakat evime uzak olduğu için orayı tercih etmedim. Bence için rahat olsun., Türkiyedeki sayılı iyi doktorlar arasındaymış. Umarım olumlu sonuç alırsın.

ben mail atmıştım dün Bugün beni aramışlar 2 kere hem de en sonunda ebru hanım konuştu ve diğerleri uzaktayım filan diye kapsamlı konuşmuyorlardı ama bu dr herşeyimi faxlarsam ya da kargo gelmeden önce gerekli tedavi konusunda aydınlatacağını söyledi .Ayrıca hastaneyi ararsanız hemen kayıta alıp size son sorunuza kadar ilgileniyorlar oflama puflama yok ve ist dışından gelenler için bir kaç asistan ayarlamışlar ben teli vereyim siz şahit olun 0216 5711800 veya 05333040812 Tek sorun uzaklığı ama servisleri varmış

şekerim o kadar para alıp bi de üstüne uflayıp puflarlarsa çıldırırım herhalde
orda doktor ayakta karşılığı zaten senii
istediğin her an ulaşıyosun doktorun meşgulse hemen sana geri dönüyoo sorucağını soruyosun seni sıkılmadan bunalmadan cvplıyolarr kırk yıllık dostunmuşsun gibi davranıyolar ama tabi herşeyin bedeli varrr bunların bedeli de ağırr oluyo:))))

arkadaşlar diğer hastanelere göre rakam biraz fazla ama çokta uçuk değil
göreceğiniz mükemmel muamele karşısında verdiğiniz paranın 10 mislini verseniz acımıyorsunuz
ben aydın beyin hastasıyım ocakta başlayacağım tedaviye
çider derneği üyeliği yaptırarak giderseniz 3000tl hastaneye veriyosunuz ilaçlar tahliller hariç
tahliller 800tl civarı tutuyo
bu arada öngörüşme randevusu alırsanız ilk muayene ücretsiz
ilaçlar herkesin farklı tutuyo
şunu sölemeden geçemiycem kapıdan içeri girdiğiniz anda daha bölümünüze gitmeden saygı başlıyo kendinizi huzurlu hissediyorsunuz ve aydın bey mükemmel bi insan hiç bir sorunuzu asla cevapsız bırakmaz
başarı oranıda gayet güzel
değil Türkiyenin amerikanın sayılı proflarından odasında tam 30 tane başarı sertifikası var giden arkadaşlar bilir :)))
ben aydın beyi gördüğüm ilk anda tmm bu dedim ve başka hastane dr aramayı bıraktım
herkese bol şans

slm arkadaşlar ben görüstüm aydın beyle iyi dr fakat pahalı hast.ben orda yaptırmaya karar vermiştim 2010 yılında sonra çidere üye oldum umut hast doktorlarıyla tanıştım ordada çekilişte indirim kazandım umuta gidecegim anadolu hast yakın bana ama bilemiyorum hayırlısı diyelim artık...

arkadaşlar

Çok da pahalı değil ki yani ist fiyatlarına göre geyet normal ben 2. denememi ucuz bi yerde yaptım pişman oldum Memorial de de 6.5 tutuyormuş zaten . Sadce umut daha ıuygun ama bizde erkek infertilesi de lduğundan bu konuda uzman ve daha ilgi gösteren bi yer arıyorum Anadolu da kontroller hergün mü yapılıyor ? Bu 800 e hangi tahliller dahil acaba ** Tüm e2 ler ?

hastane banada yakın ama kararsızım gidenlerden duydum memun olmayanlarda var dr. iyimiş fakat çok ticari diyolar... bakalım kısmet

merhaba kızlarrr
bişey sorabilirmiyim bu tahliller demişsiniz ya tahlilleri dışarıdan sskdan yaptırsam olmuyomu acaba illa 800 tl bayılmakmı gerekiyo

merhaba kızlarrr
bişey sorabilirmiyim bu tahliller demişsiniz ya tahlilleri dışarıdan sskdan yaptırsam olmuyomu acaba illa 800 tl bayılmakmı gerekiyo

Bence olur onu tel aÇıp sormalı. Yalnız bazı testler bazı hastanelerde yok hani pıhtılaşma sperm alerjisi gibi filan Üniversite hastanelerinde vardır belki Memorial in istesinde yapılacak tahlillerin listesi var bi alıp sormalısın arkadaşım hastaneye

bana da en yakını anadolu hastanesi... orada tedavi görüp hamile kalan var mı?

Bende asm de tup bebek yaptirmaya karar verdim. Aydin beyden com memnun kaldim. Insallh sonucu da iyi olur.

Bende asm de tup bebek yaptirmaya karar verdim. Aydin beyden com memnun kaldim. Insallh sonucu da iyi olur.

Dilerim sonuç olumlu olur. Ben hala ASM'de tüp bebek yaptırıp, sonuç pozitif diyen birini aramaya devam ediyorum... sancux senin aşılama vb daha önce deneyimin var mı?

Gececim iyi dileklerin icin cok tsk ederim. Sende insallah karar verirsin bir an once. Valla tatlim ben internetten Aydin beyi arastirdim. Hakkinda guzel seyler duydum cok iyi ve basarili bir doktormus. Ben guvendim kendisine. Ama ben bu ay baslayamiyorum asilamadan kalma 2kistim varmis bu ay dogum kontrol hapi ile temizlenmeleri bekleyecegim. Aralik ayinda ilk asilamami yaptirdim bir daha yaptirmayi dusunmuyorum bence zaman kaybi bir de kisti hatira kaldi bana.

Merhabalar baya eski bu topik olmuş ama merak ediyorum aydın beyde tedavi olmayı düşünen arkadaşlar ne yaptınız, sonuçlarınız nedir? Tavsiye eder misiniz?
Paylaşırsanız tecrübelerinizi cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler hepinize

Canim benim transferimin ücüncü günü snuca daha dokuz gün var ama bence aydin bey her yöndn cok iyi bir doktor

Merhabalar, inşallah tedaviniz iyi sonuçlanır. Ben pozitifi gördüm her şey Güzelken 6. Haftada kanamam başladı ve gebeliğim bitmiş oldu maalesef! Şimdi psikolojik ve de fizyolojik Ağrılar çekiyorum. Zor çok zor bi süreç baştan sona kadar. İkinci denemede embriyonun detaylı incelemesi yapılacak ona göre sorun vs var mı diye bakılacak. Hakkı'mızda hayırlısı.
Hepimize sabır diliyorum.
Canim benim transferimin ücüncü günü snuca daha dokuz gün var ama bence aydin bey her yöndn cok iyi bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…