- 3 Kasım 2015
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi xxxnezo
-
cok tesekkür ederim insallh iyi sonuclanir.sizde insallah iyi sonuc alirsin ikimizinde yüzü gülerMerhabalar, inşallah tedaviniz iyi sonuçlanır. Ben pozitifi gördüm her şey Güzelken 6. Haftada kanamam başladı ve gebeliğim bitmiş oldu maalesef! Şimdi psikolojik ve de fizyolojik Ağrılar çekiyorum. Zor çok zor bi süreç baştan sona kadar. İkinci denemede embriyonun detaylı incelemesi yapılacak ona göre sorun vs var mı diye bakılacak. Hakkı'mızda hayırlısı.
Hepimize sabır diliyorum.
Merhabalar, inşallah tedaviniz iyi sonuçlanır. Ben pozitifi gördüm her şey Güzelken 6. Haftada kanamam başladı ve gebeliğim bitmiş oldu maalesef! Şimdi psikolojik ve de fizyolojik Ağrılar çekiyorum. Zor çok zor bi süreç baştan sona kadar. İkinci denemede embriyonun detaylı incelemesi yapılacak ona göre sorun vs var mı diye bakılacak. Hakkı'mızda hayırlısı.
Hepimize sabır diliyorum.
Allah analı babalı büyütsün ve yeni tedavinizde başarılar diliyorum.Merhaba. 2007 Eylul ayinda Anadolu Saglik Merkezinde tup bebek tedavisi gorduk. Allaha cok sukur suan 8 yasinda bir oglumuz var. Benim tedavi gordugum yillarda tanidigim 2 ciftin daha bu merkezde cocuklari oldu. ASM deki denememiz 2. tup bebek denememizdi .1. Deneme Memorial hastanesindeydi. Suan oglumuza kardes istiyoruz tekrar Agustos gibi Aydin Beye gitmeyi dusunuyoruz.
Oyillarda merkez cok iyidi ve cok tanidigim kisilerden cok ragbet goruyordu. insallah yine aynidir ve hersey yolunda gider. Umarim herkesin diledigi gibi olur.Allah a emenet olun.
Bizim sorun ,eşimde sperm hareketinin yüzde bir olması . Bizim O zaman 4 kaliteli embriyo oluştu 3 ünü transfer ettiler ikisi tuttu fakat 10 haftalikken birinin kalp atışı durdu malesef. Inşallah sizde en kısa zamanda bebeginizi kulağınıza alırsınız. Sağlıcakla kalın.Allah analı babalı büyütsün ve yeni tedavinizde başarılar diliyorum.
Biz de son 3 yıldır tanıştık tüp, aşılama, bi sürü testle. Kışın hamile kaldım ama nedensiz düştü mart başında da tekrar tedavi vs oldu ama sorunu anlamak için test yapalım dedi aydın bey ve yaptık. Sonuç olarak 3 tane 5.gün embriyosuna pgt yapıldı ve 2 tanesi sorunluydu yani iyi görünüp hamilelik de elde edilecek ve düşeceklerdi muhtemelen. 1 tane sağlıklı ama orta kaliteli embriyo kaldı elimizde yani, onu da transfer etmek istiyorum.
22sinde randevum var kontrolden sonra belli olacak transfer günüm. İnlallah ben de sizin gibi alırım kucağıma artık yoruldum çok. Manen ve maddi olarak. Ve de Zaman geçiyor ona üzülüyorum.
Neyse kafanızı şişirdim. Sizin sorununuz ne ve embriyo kalitesi nasıldı hamile kaldığınızda. Kafayı takmış durumdayım acabalara.
Benim ilk tecrubem olmadigi icin buradakilerin daha ozel itinali ve profesyonel calistiklarina dikkat edim. Ne yazik ki ozel olsada her merkez ayni ozende olmuyorMerhaba benimde dun a.s.m de yumurta toplama islemi oldu.calisanlar normal sadece islerini yapiyo.11 tane yumurta toplandi 6 si dollenmis artik beklicez.
Benimde 18 toplandi 13 dollenmis. 5. Gunu transferi dusunuyoruz dediler. Sizin kacinci gun transferi yapilacak? Cumartesi gunuyse belki karsilasiriz:)Merhaba benimde dun a.s.m de yumurta toplama islemi oldu.calisanlar normal sadece islerini yapiyo.11 tane yumurta toplandi 6 si dollenmis artik beklicez.
Canim dun ardiklarinda beklicez biz size haber veririz dedi 5.gun olayini falan hic bilmiyorumki bildigin gozu agzi kapali tedavi oluyoum normalde konuskanimdir ama bi kotu oldum bi tedavide agzim baglandi sankiBenimde 18 toplandi 13 dollenmis. 5. Gunu transferi dusunuyoruz dediler. Sizin kacinci gun transferi yapilacak? Cumartesi gunuyse belki karsilasiriz:)
Mutemelen pazartesi olcakCanim dun ardiklarinda beklicez biz size haber veririz dedi 5.gun olayini falan hic bilmiyorumki bildigin gozu agzi kapali tedavi oluyoum normalde konuskanimdir ama bi kotu oldum bi tedavide agzim baglandi sanki
Benimde 18 toplandi 13 dollenmis. 5. Gunu transferi dusunuyoruz dediler. Sizin kacinci gun transferi yapilacak? Cumartesi gunuyse belki karsilasiriz:)
Bende bir kere kendiliginden kaldim maalesef 8. Haftada kalbi durdu. Uzerine 1 sene sonra izmirde asilama denedim sonuc olumsuz oldu. Sonra mart ayinda yine ilk tup bebek denememi yaptim izmirde oda olumsuz olunca aydin bey'le gorustum.Tesekkur ederim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.herkese tattirsin.ben iki kere kendiligimden hamile kaldim ama ikisinde dusuk oldu aydin bey morfoloji dusuklugunden kaynaklanabilecegini soledi 1sene daha gectikten sonra tup bebege karar verdik.elimizden geleni yapiyoruz gerisi allahin taktiri.insallah sizinde bu sefer olumlu sonuclanir
Cok iyi birsey pazartesi koyacak olmalari. Demekki embriyolariniz pazartesiye kadar dayanabilecek kalitede. Agri aci hic birsey yok. Normal muayene gibi, smear alirken taktiklari aleti takiyorlar. Sadece idrara sikisik olma durumu insani rahatsiz ediyor. Onun disinda hicbir sorun yok. Simdiden bol sans sizede. Hayirli olan olsun her ikimiz icinde.Hadi bakalim insallah tutunacaklar.ebru hanimda cok iyi bi doktor aydin bey ayda bir 1haftaligina amerikaya gidiyomus muhtemelen banada ebru hanim gelir.bugun aradilar pazartesi gunu transferim kac tane koycaklar dedim onu ogun konusuruz dediler kalitelimi dedim hergun cikarip bakmiyoruz dediler.allah kerim.sizin nasil gecti ben cok korkuyorum agri aci hissediliyomu alet falan takiliyomus galiba ayy cok cahilim kusura bakmayin.
Hayir kesinlikle hata yapmamissiniz. Aydin bey asla isi sansa birakmaz. Embriyolariniz mukemmel kalitede oldugu icin ve belki yasiniz 35 in altindaysa tek koymustur. Bundan sonrasi kismet ama moralinizi yuksek tutun. Insallah olumlu sonuclar aliriz. Sevgiler.Merhaba pazartesi tranferim oldu gercekten hic korkulacak bisey degilmis.transfere aydin bey geldi.embriyolog 6 dollenmis yumurtanin mukemmel seviyede oldugunu soyledi tek koydurduk bilmiyorum hatami yaptim.simdi 5.gunum ve beklemek kadar zor bisey yokmus.artik herseyin allahin taktiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?