Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

KIZ DELİSİ BABA a.s

Simdi daha izlemedigin icin soylememek lazim ama agliyorum Ben arada, duygusal sahneler oluyoo dun aksamda dizinin tek iyi (gercekten iyi) oyuncusunu vurdular (( benneyaptımki

sorma yaa çok üzüldüm dün akşam moralim bozuldu resmen nerdeyse ağlayacaktım. hiç olmayacak kişi gitti. ne saydım döktüm var ya pis cengize :çok üzgünüm:

Ben grapesle arasina girdim diye bozulmustu, simdi sende girersen iyice kizar bize :dance: delikafadulden

çok kızarım hemde. kıyametleri kopartırım gebertirim siziiiii klava: önce bennnn..

:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

benimde kasıklarımda ağrı var :)

normal dimi kızlar?? tecrübeliler ne diyorsunuz?

ee 1. pozitif çıkacak zaten pazartesi 11:30'da da ikinci test sonucu çıkar beraber kutlarızzz.

inşallah... yakın olsa bende gelirdim valla. ayyyyy..

tamam almaya çalışırımkaydirigubbakcemile2
tahminimce sabah olur çünkü muayene edicekler belki de tahlil istenir
hadi hayırlı olsun şimdiden...

ben gebze de oturuyorum canım onun için hastaneye gittik herzaman

ben her iki yeri de kullanıyorum :) cts suadiyedeyim kesin. pzt bilmiyorum. eşimin iş durumuna göre ayarlarız.. pazartesi işe başlamam da gerekiyor bu arada..

ayşegüll yaa saat 12'ye geliyoo..
hala çıkmadımı acaba sonuç..
grapes online da değil....

Evet canım, endişelenmeye başladım bende.. Sabah 09.30 gibi kan verdik demişti ilk aradığımda.. İkinci aradığımda da saat 11.15 idi.. Evdeyim aradıklarında girer yazarım hemen dedi... Artık bir daha aramayım.. İnşallah şu an pozitif haber alıp ailesiyle paylaşıyordur.. Girer az sonra canım

hadi hayırlı olsun şimdiden...

ben her iki yeri de kullanıyorum :) cts suadiyedeyim kesin. pzt bilmiyorum. eşimin iş durumuna göre ayarlarız.. pazartesi işe başlamam da gerekiyor bu arada..

Yaaa tabii pazartesi işe başlayacaksın bi de... Ama ASMye yakındı di mi iş...

umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…