Umut 25inde izne ayrılacaktı canım.. Hatta ben onu Avrupa Turuna yollayacaktımm sırnaşık şeysırnaşık şey
Ahhh tatlım, malesef yakın zamanda "ultrason cafe" açmamız mümkün değil biliyorsun. Sabırla bekleyeceksin randevu gününü.. Bu kontrolünde ne yapılacak?
Bu sabah dünki gibi değil, daha iyiyim.. Yine azıcak kuru ekmek attım ağzıma, biraz rahatlasın sonra kahvaltımı yapacağım.
Eşim de az evvel aradı, bulantın varmı bugün de diye.. Dünki gibi değil dedim.. Olur inşallah demez mi... Gebeliğin erken haftalarında başlayan bulantı kız çocuk belirtisiymiş.. Nasıl da öğrenmişş.. Çok güldürdü benii
Simdi daha izlemedigin icin soylememek lazim ama agliyorum Ben arada, duygusal sahneler oluyoo dun aksamda dizinin tek iyi (gercekten iyi) oyuncusunu vurdular(( benneyaptımki
Ben grapesle arasina girdim diye bozulmustu, simdi sende girersen iyice kizar bize :dance: delikafadulden
benimde kasıklarımda ağrı var :)
ee 1. pozitif çıkacak zaten pazartesi 11:30'da da ikinci test sonucu çıkar beraber kutlarızzz.
Meliss;
1 hapın kaldı di mi
evet yarın içiyorum sonra bekleyiş heralde pazartesi iğnelere başlarımsırnaşık şey
Kızlarrr Mystryy, Ladyy pazartesi günü Meliss de ASMde olabilir.. Bende okeye dördüncü gelirim
sensiz olmaz zaten, sen bizim enerji meleğimizsin... hihoyyyt
evet yarın içiyorum sonra bekleyiş heralde pazartesi iğnelere başlarımsırnaşık şey
Kızlarrr Mystryy, Ladyy pazartesi günü Meliss de ASMde olabilir.. Bende okeye dördüncü gelirim
aa süpeer sabah saatlerine al randevuyu senlede tanışalıımm.
genelde 4. gün regl olunuyor, bu durumda sen de pazartesi hastanede olursun.. gerçi bilemiyorum hastaneye mi yoksa suadiyeye mi geleceksin?
hastanede olursan görüşebiliriz belki :))
hadi hayırlı olsun şimdiden...tamam almaya çalışırımkaydirigubbakcemile2
tahminimce sabah olur çünkü muayene edicekler belki de tahlil istenir
ben gebze de oturuyorum canım onun için hastaneye gittik herzaman
ayşegüll yaa saat 12'ye geliyoo..
hala çıkmadımı acaba sonuç..
grapes online da değil....
hadi hayırlı olsun şimdiden...
ben her iki yeri de kullanıyorum :) cts suadiyedeyim kesin. pzt bilmiyorum. eşimin iş durumuna göre ayarlarız.. pazartesi işe başlamam da gerekiyor bu arada..
Evet canım, endişelenmeye başladım bende.. Sabah 09.30 gibi kan verdik demişti ilk aradığımda.. İkinci aradığımda da saat 11.15 idi.. Evdeyim aradıklarında girer yazarım hemen dedi... Artık bir daha aramayım.. İnşallah şu an pozitif haber alıp ailesiyle paylaşıyordur.. Girer az sonra canım
Yaaa tabii pazartesi işe başlayacaksın bi de... Ama ASMye yakındı di mi iş...
Girdiiiii Grapessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?