Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ladybird hoşgeldin canım ezel nasıldı?
ben gene izleyemedim uykum geliyor sonunu kacırıyorum bu hafta da nasılsa uyurum diye hiç açmadım:)) artık internetten iki bölümü arka arkaya izlerim

Simdi daha izlemedigin icin soylememek lazim ama agliyorum Ben arada, duygusal sahneler oluyoo dun aksamda dizinin tek iyi (gercekten iyi) oyuncusunu vurdular (( benneyaptımki

Günaydın canımmm;
Bende söz dinleyenlerdenimmm, burnumu bile çıkartmıyorum dışarı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Grapesin sonucu şu dakikalarda
belli olmuş ya da belli belli olmak üzeredir..
Eğer o beni aramazsa 11.30 civarı aramayı planlıyorum

yaaa eşin çok alem yaa bende kıyamadı sandım sanaa söyle ona ben geçen sene bulantıdan ölüyodum ama erkektii bu sene bulantım pek olmadı bakalım ne??
bu kontrolde 11+2 günlük olucam kısmetse haftaya pazartesi ikili testi yapar belki ya da 1 hafta sonrasına tekrar çağırır öyle yapar internetten baktım 11 14. haftalar arası yapılıyomuş ama bilemedimç

çıkmayın kızlar valla sıcak hamilelere çok zararlıymış laydcim al kucağına meyvelerini uzat ayakları ooohh.

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 1aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR,2.IVF(-) dondurulmuşlarla

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-)

ayşegül 72 1.IVF (+) kese görmek için bekliyor

margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:

geshenk 1.IVF 21 HAZıRAN TEST GÜNÜ :Saruboceq:

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

umut10 1.IVF TEmmuzda başlayacak tedavisine

serged 1.Aşılama(-)

panadol 1.IVF(+) Ancak kese gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF19 Haziran test günü

melisssssss 1.IVF (D.k hapında)

mariner 2 Aşılama(-),2 IVF (-), 3 IVF (26 Haziran test günü)

Arkadaslar epey kalabalıklaştık, yeni gelenler edit yapıp kendisini eklesin lütfen
ayrıca durum degişikliklerinde de mutlaka bilgi verin aklımız sizde kalmasın
öptüm sizleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…