ladybird hoşgeldin canım ezel nasıldı?
ben gene izleyemedim uykum geliyor sonunu kacırıyorum bu hafta da nasılsa uyurum diye hiç açmadım:)) artık internetten iki bölümü arka arkaya izlerim
herkese günaydın bu arada
mariner hoşgeldin hikayeni okudum...
inşallah pozitif sonuç alırsın:Saruboceq:
Gunaydin guzeller....
Grapes'in sonucunu bekliyorum Ben de heyecanla...
Nasilmis anne adaylari ve annecikler bugun?
Cok sicak dimi hava? Nemli bir de, annem ugradi az evvel, cocuklar ve astim hastalarina cikmayin bugun disari demisler haberlerde.
Bende soz dinliyorum dermisimsempatiksalakcinni
Ahhh tatlım, malesef yakın zamanda "ultrason cafe" açmamız mümkün değil biliyorsun. Sabırla bekleyeceksin randevu gününü.. Bu kontrolünde ne yapılacak?
Bu sabah dünki gibi değil, daha iyiyim.. Yine azıcak kuru ekmek attım ağzıma, biraz rahatlasın sonra kahvaltımı yapacağım.
Eşim de az evvel aradı, bulantın varmı bugün de diye.. Dünki gibi değil dedim.. Olur inşallah demez mi... Gebeliğin erken haftalarında başlayan bulantı kız çocuk belirtisiymiş.. Nasıl da öğrenmişş.. Çok güldürdü benii
insallah bende kucagima bebisimi alabilirim
İnsallah.buarada zannedersem bugun grapes,sonra senin,sonra benim galiba.arada kimse varMariner sana da bol sans. Bu sefer pozitif haberler ardarda gelicek :))
Günaydın canımmm;
Bende söz dinleyenlerdenimmm, burnumu bile çıkartmıyorum dışarı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Grapesin sonucu şu dakikalarda
belli olmuş ya da belli belli olmak üzeredir..
Eğer o beni aramazsa 11.30 civarı aramayı planlıyorum
Mystry pazartesi kacta gideceksin hastaneye?
İnsallah.buarada zannedersem bugun grapes,sonra senin,sonra benim galiba.arada kimse var
11:30'da randevum orda olucak varmı o saatlerde???
Aaa dogru...ozur dilerim geshenk:))))))Benden sonra geshenk var sen ondan sonrasin cnm :))
Aysegull sen hemen arasan olmaz mii?)
Aaa dogru...ozur dilerim geshenk:))))))
Arayım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?