Merhaba cnm hayirli olsun tedavin bende adetimi bekliyorum tedaviye baslamak icin 2-3gun icinde olurum sanirim cok heyecanliyim hersey guzel olur insallah ikimiz icinde . Ben Aydin beyi sevdim ve guvendim isinin ehli biri belli zaten hastane de iyi o nedenle icim rahat . Sen nasil buldun? Bizden baska kimse yok kk da galiba tedavi goren. Birkac kisiden bilgi alabilseydik iyi olurdu. Ama olsun insallah ikimiz guzel haberlerimizi paylasiriz arkadaslarla. Tekrar konusmak uzere
Deniko selam cnm ben bugün gittim Aydın beye ve tedaviye başladık. İlk iğnemi akşam yapacağım çok heyecanlıyım ve umutluyum. Umarım tedavi olumlu devam edecek ve sonuçlanacak.
Bana da doğum kontrol hapı vermişti bittikten 4 gün sonra hastalandım. Adetimin 2. günü yani bugünde kontrole gittim.
Çok kalabalıktı hastane çok hasta var anlaşılan. Senin müşterilerin olumlu sonuçlar alması çok iyi moral oldu valla. İnşallah ikimizin de sonuçları olumlu olur cnm güzel haberlerimizi paylaşırız burdan.
Senin ne zaman bitiyor doğum kontrol hapların?
Canım inşallah senin için hayırlısı olur, en kısa zamanda hamilelik haberlerini almanı diliyorum..Benim doğum kontrol hapım ayın 6'sında bitiyor, 10'unda regl olurum..Ama Aydın bey beni 1 şubat'ta çağırdı ultrasonla yumurtalarıma bakacak birkez daha..Ama vakit yaklaştıkça tırsıyorum:)) İlk tüp bebek denemeleri böyle oluyor sanırım..Ben daha önce aşılama yaptırmıştım aşılama öncesi iğne vermişlerdi yumurtaları geliştirici sanırım tüp bebekte de aynı iğneleri veriyorlar ama dozajı daha fazla..Sen aldın mı iğneleri? Kaç TL tuttu? Sen iğneleri benden önce bitireceksin, dolayısıyla yumurta toplama ve transfer işlemlerin hep benden önce olacak..Deneyimlerini benle paylaş lütfen beni habersiz bırakma(
ben daha once 2 kez asilama yaptirdim, ilkinde klomen hap kullanmistim 50lik, 2 yumurta olustu, pregnyl catlatma ignesi yaptirdim. sonuc negatif. ikincisinde merional 75'lik igne yaptirdim 10 gun surdu, 3 yumurta olustu, sonra catlatma ignesi ovitral yapildi. pregnyl catlatma ignesinden sonra kaba etin bayaa agriyor ama ovitral cok basarili, hicbirsey hissetmiyorsun :)
Aydin Bey, farkli bir ilac verdi- Puregon. 250 doz basladim, sali gunu kontrolle doz ayarlamasi olacak. ilaclarin hepsini birden aldim. sana ve esine antibiyotik veriyor, multivitamin ve folik asit icin elevit. bunun disinda orgalutran ve ovitral var listede. suadiyedeki subede kontrolum oldu, ilaclar 1800 tl tuttu, ilaclari bi telefonla eczaneden istediler, 2 dk.da geldi. normalde sanirim 2000 tl tutuyordu(etiketlerindeki rakamlari toplayinca oyle cikiyor) ama indirimli verdiler. belki de ilac fiyatlarinda yapilan degisikliklerden dolayi fiyatlari dusmustur tam bilemiyorum. normalde eczanelerden bu tarz ilaclari bulmak pek mumkun olamiyor, istetip getirtebilirsin hatta tanidik eczacin varsa daha uyguna bile alabilirsin belki ama ben hemen almayi tercih ettim. puregon'u kullanmak da cok basit. hazir siringa oldugu icin hic canin acimadan rahatca yapabiliyorsun.
sorular icin hemsireler de yardimci oluyor, ben ilk kullanimi hemsireyle birlikte yaptim.
hepimize bol sans diliyorum :)
Canım açıklamaların için çok teşekkür ederim..Sana da bol şans, gelişmelerden haberdar et çok heyecanlıyımakannehir
Selam kizlar,
bende Aydin beye gidiyorum. ilk denemem olacak. iki hafta kadar once polip ameliyati oldum. aslinda bu ay d.kontrol hapi kullanacaktim ama onumuzdeki 3-4 aylik surec benim icin pek uygun olmadigindan bu ay yapabilirmiyiz diye gorustum. yumurtalari inceledi ve olur dedi. :) dun basladim ve bugun 2. ignemi kullandim.
Aydin bey'e tavsiye uzerine gittim. su ana kadar gecen surecte her sey yolunda gidiyor. oncelikle siz de farketmissinizdir cok seker bir insan ve herseyi detayli olarak anlatiyor, ki bu benim icin cok onemli. bir de aklima takilan sorular icin telefon ettigimde bir kac ufak tarifle beni, konusmalarimizi ve detaylari hatirlamasi da cok onemli. cunku yuzune baktigi halde seni hatirlamayan doktorlara da rastladim.
beni tek endiselendiren onumuzdeki hafta amerikada olmasi, yerine ebru hanim bakiyormus, henuz onunla tanismadim ama hastalarini emanet edip gittigine gore o da iyidir sanirim..
toplama ve transfer esnasinda burada olacagini soyledi. her sey yolunda giderse subatin ilk haftasi toplama ve transfer islemi gerceklesir ve subat ortasinda da sonucu paylasabilirim.
Sancux seninle aramizda 1-2 gun fark var, hersey yolunda gider umarim.
bu arada Deniko Aydin Bey'i bana tavsiye eden arkadasim da bankaci..
herseyin gonlunuzce olacagi iyi bir yil dliyorum...
Canım inşallah senin için hayırlısı olur, en kısa zamanda hamilelik haberlerini almanı diliyorum..Benim doğum kontrol hapım ayın 6'sında bitiyor, 10'unda regl olurum..Ama Aydın bey beni 1 şubat'ta çağırdı ultrasonla yumurtalarıma bakacak birkez daha..Ama vakit yaklaştıkça tırsıyorum:)) İlk tüp bebek denemeleri böyle oluyor sanırım..Ben daha önce aşılama yaptırmıştım aşılama öncesi iğne vermişlerdi yumurtaları geliştirici sanırım tüp bebekte de aynı iğneleri veriyorlar ama dozajı daha fazla..Sen aldın mı iğneleri? Kaç TL tuttu? Sen iğneleri benden önce bitireceksin, dolayısıyla yumurta toplama ve transfer işlemlerin hep benden önce olacak..Deneyimlerini benle paylaş lütfen beni habersiz bırakma(
Canım çok soru sordum kusura bakma aynı kaderi paylaşıyoruz merak ediyorum( Problem eşinde mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?