Ebru hanım Aydın beyin olmadığı zamanlar beni muayene etmiş, doğumumda da bizzat bulunmuş, harika bir doktordur, tavrı bazılarına aksi ve sert görünebilir ama aldanmayın, kadına, bebeğe, emzirmeye olan saygı ve sonsuz bilgisi vardır,benim doğum sonrasında yaşadığım emzirme sıkıntılarımda benimle saatlerce ilgilenmiş ve bana tam destek olmuştu, aynı zamanda ekibin muhteşem hemşirelerini de yabana atmamak lazım, Demet hemşire ve Gabriela hemşire işlerini son derece titizlikle yapıp sizinle ilgilenir ve tüm yapacaklarınızı en ufak ayrıntılarına kadar anlatırlar ve tlf sizi arayarak herşeyin yolunda olup olmadığını kontrol ederler ve dosyanızı eksiksiz doldururlar, benim eşim danışman ve son derece titiz ve ayrıntıcıdır, emin olun dosyamı gördüğünde çok etkilendiğini, herşeyin en ufak ayrıntısına kadar eksiksiz anlatıldığını görüp, çok rahatlamıştı, eşim yurtdışında çalıştığı için sperm donduruk ve tüm işlemleri eşim yokken tek başıma yaptırmıştım, sadece yumurta toplama işleminde bir arkadaşım refakat etmişti, inanın insanın eşi yanında yok iken herşey daha da zor oluyor ve çok destek bekliyorsunuz, Ebru hanım ve Aydın bey tüm ekibi ile o kadar destek oldular ki bana, moralsizliğimden moral yaratarak beni hep güler yüzle evime yolladılar, Aydın bey Amerika'da iken bile tüm maillerime ve tlf larıma saat farkı olmaksızın kısa sürede yanıt verirdi, içime sinmezse Ebru hanımı arar onunla konuşurdum, içim rahat bir süreç geçirdim, aynı zamanda yaşımın ileri olması sebebiyle, cvs testini de aynı merkezde yaptırmıştım, bu konuda son derece zor ve riskli olan bu testi parmakları bile titremeden son derece kendinden emin bir şekilde yapan Aeki Şahinoğlundan da bahsetmek isterim, ekip tam ve eksiksiz olunca, ince eleyip sık dokuyan bir davranış biçimiyle de yaklaştıklarında emin olun kafanızdaki sorular çabuk cevaplanıyor.