Canım nasıl geçti toplama hemen uyuttular dimi. 16 yumurta çok çok iyi canım inşallah kaliteli güzel olsunlar, güzelce döllensinler, 5.güne kadar gitsinler ve annesine tutunsunlar. Ne güzel ya çok sevindim Ebru hn. iyi bir doktor olduğunu biliyorum zaten o konuda hiç şüphem yok ama işte benim o an kanım kaynamadı ancak hakta veriyorum hem kendi hastalarına hem Aydın beyin hastalarına bakıyor. Ayrıca benim burada Eskişehir'de tüp yaptırdığı dr çok güleryüzlüydü, çok motive ediyordu filan ama ne oldu tedavim baştan aşağı iğne dozlaroyla herşeyiyle yanlış olmuş yani işini yapsın yeter bana. Zaten beni düşük dozla başlatacaklar aşılama dozları vericem dedi çünkü yumurtam çok oluyor pco var 32 yumurta toplandı küçüklerle beraber e2 değerim 7700 leri buldu ki imkansızmış o değerde transfer yapılmazmış meğer dozlar yüksek gelmiş elimde 4 yumurtam kalmıştı olmadı 2 si konuldu 2 si donduruldu 2 denemede de olmadı Ebru hm dedi zaten çok ilaç yüklenmiş dedi bakalım Aydın beyde aynısını demişti az yumurta kaliteli yumurta isteriz demişti. İnşallah içime doğuyor güzel olacak.